Şimdi Ara

TÜRKİYE'NİN EN İYİ BİSKÜVİ VE ÇİKOLATA MARKASI HANGİSİDİR ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
4.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

TÜRKİYE'NİN EN İYİ BİSKÜVİ VE ÇİKOLATA MARKASI HANGİSİDİR ?

(En Son Oy Tarihi: 17.3.2019)
Giriş

• Yapay Zekanın Yanıtı

Türkiye'nin En İyi Bisküvi ve Çikolata Markaları

Türkiye'de çok sayıda saygın bisküvi ve çikolata markası bulunmaktadır. En iyi markanın belirlenmesi, kişisel tercihlere ve ihtiyaçlara göre değişmekle birlikte, bazı öne çıkan isimler şunlardır:

• Ülker: Türkiye'nin önde gelen gıda şirketlerinden biridir ve çok çeşitli bisküvi ve çikolata ürünleri sunmaktadır.
    • Eti: Çeşitli bisküvi, çikolata ve diğer atıştırmalık ürünleriyle bilinmektedir.
    • Tat: En kaliteli bisküvileriyle tanınır ve sağlıklı seçeneklere odaklanır.
    • Gülören: Lezzetli ve uygun fiyatlı bisküvileriyle bilinir.
    • Özmo: Sağlıklı ve doğal bisküviler üretmek üzere uzmanlaşmıştır.

Türkiye'deki en iyi bisküvi markaları genellikle yüksek kaliteli malzemeler kullanmaları, çeşitli seçenekler sunmaları ve sağlıklı seçenekler vermeleri ile bilinirler. En iyi bisküvinin hangisi olduğuna karar vermek için farklı markaları denemek ve kendi tercihlerine göre belirlemek en iyisidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bence de öyleydi...
    Geçen gün fark ettim palm yağı kullanıyorlar. Eti cin vardı ona da baktım onda da var. Yasak değil miydi bu palm yağı? Kanser falan...
  • Ülker laviva / Eti karam
  • hepsi zehir

erken öldürme programı içerisinde çoğu

fake food

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-406E52D83 -- 16 Mart 2019; 1:10:53 >
  • Karbonhidrat zararlı
    Un şeker zararlı
    un şeker= bisküvi
    Torku, Ülker, Eti=?
  • Anket içeriği: Hangi bisküvi üreticisi daha güzel?
    Ankete gelen yorumlar: Zararlı moruk zararlı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

Bence de öyleydi...
    Geçen gün fark ettim palm yağı kullanıyorlar. Eti cin vardı ona da baktım onda da var. Yasak değil miydi bu palm yağı? Kanser falan...
    Palm yağı yasak değil yasak olsaydı dünyanın en lezzetli ve en fazla satan çokokremi kullanmazdı

TÜRKİYE'NİN EN İYİ BİSKÜVİ VE ÇİKOLATA MARKASI  HANGİSİDİR ?

• En iyisini bilmem ama deliğe sürülenler iyidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2BA6261ED -- 16 Mart 2019; 2:32:44 >
  • Ülkerin en iyi seçilmesine şaşırdım listede Nestle, Milka varken Ha bunlar Türk markası değil orası ayrı ama Ülker'i kafadan direk eledim. Benim için Türk markası olarak en iyisi Eti, bariz kalite farkı var.
  • Ülker
  • En basidinden ülkerin çikolatalarını eve bile sokmam. Tercihim etiden yana ürünleri gayet kaliteli ve lezzetli.

Torku başlarda glukoz şurubu yok diye milleti kekledi sonradan kullanmaya başladı ve ilk çıktığındaki kalitesi yok.

Genel olarak ambalajlı ürünlerin hepsi zararlı olabildiğince az yemeye çalışın.
  • Ülker alan glikoz şurubu bağımlısıdır net!
    Torku diğer markalara göre en sağlıklı ürünler çıkartıyor. Tabi onun da her ürünü doğal şekerden yapılmıyor. Mesela şeker pancarından ve saf buğdaydan yapılma kekleri de var. Bir de içi dolgulu olan mini kekleri falan var onda da gıda boyası, glikoz şurubu vs her şey var.
    Ama ülker ve Eti gibi markalarda böyle seçenek yok. Dayamışlar şurubu, çin tuzunu, boyaları... sonra siz de tatlı diye yiyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MehmetNY

Ülker alan glikoz şurubu bağımlısıdır net!
    Torku diğer markalara göre en sağlıklı ürünler çıkartıyor. Tabi onun da her ürünü doğal şekerden yapılmıyor. Mesela şeker pancarından ve saf buğdaydan yapılma kekleri de var. Bir de içi dolgulu olan mini kekleri falan var onda da gıda boyası, glikoz şurubu vs her şey var.
    Ama ülker ve Eti gibi markalarda böyle seçenek yok. Dayamışlar şurubu, çin tuzunu, boyaları... sonra siz de tatlı diye yiyorsunuz.
    Nestle ve milka da dahil aralarında en sağlıklısı Torku mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MehmetNY

Ülker alan glikoz şurubu bağımlısıdır net!
    En sağlıklısı Torku diye bir şey yok . Paketli her gıda zararlıdır. Bu illa abur cubur olmak zorunda değil . Peynirinden yoğurduna kadar her şey .
  • Türkiye'de kaliteli çikolata ve marka yok maalesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: Organismus

Bu mesaj silindi.
    Bisküvinin Türkiye'de kurucusu aynı zamanda diğer adı bisküvici dededir yani ülker.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-406E52D83

hepsi zehir

erken öldürme programı içerisinde çoğu

fake food
    Şimdi size komplo teorisyeni falan derler hocam sallayın gitsin takmayın. Yemeye devam etsinler. Ben arada bir Nestle kare çikolata yerim glikoz şurubu yok diye.
  • Eti bunların arasında en iyisi. Fiyatı Ülker ürünleriyle aynı olmasına rağmen 10 kat daha kaliteli. Ayrıca daha düzgün bi şirketmiş gibi geliyor. Diğerlerinin işi hep hile hurda.
    Torku ve Ülker en dandik. Torku özellikle ilk çıktığında glikoz şurubu yok diye reklam yaptı sonra glikoz şurubu kullanmaya başladılar. Çok büyük yamuk yaptılar. Asla Torku almıyorum. Ülker zaten her zaman dandikti. Şimdi de ürünlerin gramajını düşürüyolar. Özellikle Ülker bisküvilerde büyük eksilme var.
    Şölenin bazı ürünleri iyi bazıları çok dandik çözemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Annalise -- 16 Mart 2019; 12:21:50 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.