Şimdi Ara

200 metre kare arsamız var kat karsıligi nasil olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
24.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu is karli bir ismi ve benim cepten para cikarmi?
    Çatalca tarafinda 200 mt 2 arsam var kat karsiligi insaat yapilsa her katta 2 daire olsa 5 kat yapsa yani toplam 10 daire olsa bana kac daire verir..cunku bana verdigi daireleri kiraya vermek istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

200 Metrekare Arsaya Yapılabilecek Ev ve Dairelerin Bilgileri

200 M2 Arsaya Kaç M2 Ev Yapılır?

200 m2 arsanıza yapılabilecek evinizin büyüklüğü, belediye imar planına, inşaat yapılacak bölgenin yoğunluk durumuna ve evin tasarımına göre değişebilir. Genellikle belediyeler, 200 m2 arsalarda %30 ila %60 arasında inşaat izni vermektedir. Bu oranlara göre, 200 m2 arsanıza yaklaşık 60 m2 ila 120 m2 arasında bir ev inşa edebilirsiniz.

Müteahhitler Kaç Metrekareye Bir Daire Verir?

Müteahhitler, 200 m2 arsalara genellikle 100 m2 ila 150 m2 arasında daireler verirler. Dairelerin büyüklüğü, arsanın konumuna, projenin özelliklerine ve müteahhittin politikalarına göre değişebilir.

200 Metrekare Arsaya Kaç Daire Verilir?

200 m2 arsanıza kaç daire verileceği, imar planına ve projenin özelliklerine bağlıdır. Genellikle, müteahhitler 200 m2 arsalara 2 ila 4 daire verebilirler.

Diğer Örnekler:

• 300 m2 arsaya yaklaşık 90 m2 ila 180 m2 arasında bir ev yapılabilir.
    • 400 metrekare arsaya müteahhitler genellikle 150 m2 ila 250 m2 arasında daireler verirler.
    • 150 metrekare arsaya ise genellikle 75 m2 ila 105 m2 arasında daireler verilir.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Zeminle terası alırsan lehine olur. Bu müteahhitler çakallık yapıp kaptırmıyorlar o katları. Birde arsanın konumu önemli gelecek vaad ediyorsa beklemekte her zaman fayda var.

• Metre kare önemli değil oranın yoğunluğu önemli siz bilen kişilere sorun inşaat mühendislerind sorun.

• arsanı daire karşılı verirsen ortalama %30-40 hak alırsın yani 3-4 daire anlaşmaya yani müteahhitin karına göre değişir.
  • Bolgeye gore degisiklik gösterir. Dublex her zman mantıklı olmayabiliyor.Satmayi dusunuyorsaniz ağır gider. Bos arsa durmaktansa kat karsiligi vermek mantikli .

• Daireyi bosver varsa eger dukkan iste.3k dan 10 kya kadar kirageliri var. Tabi arsanin yeri iyi ise

• 200 Metrekarelik alana nasıl kat başı iki daire sığacak? Bildiğim kadarıyla 3'te bir zaten bahçe payı var, o olmasa bile girişi var, merdiven payı var derken daireler en fazla 70 metrekare olur.
  • 200 m2 alandan düzgün bina çıkmaz.Tek daire olursa bahçe payı da kaptırılmazsa belki birşeyler olur ama diğer türlü zor.
  • her kata 2 daire sığmaz. sığsada çok küçük olur. Eğer işlek bir yerde ise arsa orayı dükkan yapmanız sizin için çok karlı bir iş olacaktır.
  • Up

• Vermezler oraya o kadar kat.3kat birer daire verirlerse sukret.Etrafinda arsa varsa topla biraz.

• En fazla ( ki o kadar daire çıkmaz o yüzden sana bu kadar vereceğinide sanmıyorum)

3 DAİRE ALIRSIN AMA ARSA NIN YOĞUNLUĞU FELANDA ÖNEMLİ AMA O KADAR ARSADAN DÜZGÜN BİR BINA ÇIKMAZ SANMIYORUM BENDE YAPICAM MESELA BRÜT 120 m2 2+1

• Bir şey olmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 200 metrekare ye 2+1 sığar. Sizin arsa pay bırakmasından haberiniz yok sanırım yada KASK tan. 200 metre arsaya 2+1 tek daire sığar.

Edit : Şuan hesapladım da 2+1 bile sığmayabilir ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozeceze -- 22 Nisan 2015; 13:04:40 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.