Şimdi Ara

Yeni çıkartacağım online sosyal oyun fikirleriniz nedir?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
41
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, kendi ekibim ile birlikte avatarchat türü bir oyun geliştirdik. oyunumuzda 5 cadde var oyunumuz interaktif olarak sanal dünya oyunudur, insanların caddelerde birbirisi ile tanışacağı kendi tarzınca stil yapacağı bir oyun. Oyunun Görevlerinden bazıları : cadde 6 yapılıyor malzeme toplamak için yardım et ve oyun parası kazan ( davet et kazan sistemi referans) ve oyun kitlesi genç oyunculara hitap ettiği için bilgilendirici görevler var. bunları yaparak oyun parası kazanabiliyoruz. aynı zamanda arkadaşları ile oynayacağı mini oyunlar ekledik (mikropları yok etme oyunu = 4 arkadaşın ile etkinlik odasına girerek space tuşu ile mikroplara su sıkıyorsunuz) ve günde 1 defa bunu yapmak mümkün. böylece oyuncular sosyalleşmeye teşvik ediliyor. uzun zamandır geliştirdiğim oyunumuzu piyasaya süreceğim ancak bazı endişelerim var. Reklam için geniş bir bütçeye ihtiyacım var ve şirketimi oluşturarak 0 faizli kredi alıp oyun reklam harcaması yapmayı düşünüyorum. sizce bu tür 2d sanalika tarzı oyunları hala oynayan kişiler varmıdır? oyunumuzu web ve mobil için de çıkartacağız. önerilerinizi bekliyorum

görsel temsilidir

Yeni çıkartacağım online sosyal oyun fikirleriniz nedir?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.