Şimdi Ara

TORRENT OYUN DEVRİ KAPANMIŞ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
6.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Oyun Microsoft un nasıl xbox da günceli olmaz ilginç.

• yav artık oyunlar sakız parasına kim ne yapsın virüslü torrenti?

• kaan1840 kullanıcısına yanıt

GTA 6'nın Denuvo korumasız kalacağını pek sanmıyorum, ama belki bir grup ya da kişi adını duyurmak için belli bir sürümünü kırmakla uğraşabilir. Diğer oyunlar için değmez diye görüyorlar çünkü zaten genelde 1-2 yılda koruma kalkıyor.

• zortak Z kullanıcısına yanıt

Büyük ihtimal dediğiniz gibi olur hocam. Adını duyurmak isteyen bir grup, oyunu kırmak ile uğraşabilir. Gta 6'da sıradan bir oyun olmayacağı aşikar. Kaç senedir bekleniyor.

Hocam oyun firmaların internet bağlantısını zorunlu tutsa o zaman Denuvo korumasına filan gerek kalmaz. Oyunlar hiç kırılmaz. Adı aklıma gelmiyor şuan ama internet bağlantısı isteyen hikayeli bazı oyunlar kırılmadı. Genelde yarış oyunları böyle oluyor.

• güncell

• Hala bulamadim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt

Hocam RDR 2'nin güncel versiyonunu hiçbir yerde bulamamıştım. Bir tane sitede bulmuştum. Onuda zor zar buldum.

• biri bulsun şu oyunu omg

Başka oyuna bak hocam. Crack gruplarıda eskisi kadar aktif değil. Çok popüler, üst düzey bir oyun değilse yeni sürümünü kırmak ile uğraşmıyorlar.

• kaan1840 kullanıcısına yanıt
    Knk bu nasil akıl omg

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Başka seçenek yok dostum. Ya satın alacan ya da elinde ki eski sürüm ile yetineceksin. Ya da başka oyun oynayacaksın. Zaten yeni çıkan oyunlar hemen kırılmıyor. Kırılması 1 seneyi buluyor.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.