Şimdi Ara

Steam'de yüklü olan oyun açılmıyor.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
3.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sorunum tam olarak, steamda yüklü olan ve daha önce defalarca oynadıgım oyun son 2 haftadır açılmıyor. Steam sildim yükledim oyunu sildim yükledim güncelledim aklıma gelen herşeyi yaptım nafile. Başla tıklıyorum oyun açılıyormuş gibi oluyor ve kapanıyor. Açılmıyor öyle bekliyor. Ama steamda oyunu açıldı sayıyor. Nasıl bir saçmalıktır nerden buldu beni bilmiyorum, araştırdım elle tutulur bi çözüm yolu bulamadım. Hiç bi şekilde düzeltemedim, yardımcı olurmusunuz varmı böyle bi sorun ile karşılaşan ?

Oyunun adı Northgard. Fakat oyun ile ilgili bişey oldugunu zannetmiyorum. Bi problem var ama çözemedim

Konuyu yanlış yere açtıysam lütfen silmeden taşırmısınız admin bey

• Bu kadarmı ölü forum
  • Önbelleğin bütünlüğünü doğrulat olayını denedin mi?
    Netten bir bak nasıl yapılıyor. Dosyaları gözden geçirir eksik varsa indirir. Belki senin problemi de çözer..
  • Ustanak U kullanıcısına yanıt
    Oyunun dosyalarınımı diyorsun ? Oyun dosyalarının bütünlügünü dogrula olayını diyosan yaptım, nafile
  • Ustanak U kullanıcısına yanıt
    ne yaptıysam olmadı enteresan bi iş anlamadım gitti
  • oyunun belgelerim'de bir klasörü varsa onu silip girmeyi dene. Tabi önce yedek al. Birde oyna diyip steam oyunu algıladıktan sonra görev yöneticisine bak bakalım işlemler sekmesinde varmı oyun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun işlemler sekmesinde yok. Olay şu, oyna diyorsun açılacak gibi oluyor sonra ekranın sol üst tarafında siyah bi pencere beliriyor ve o pencere hemen kayboluyor. O bi hata ekranı, Fatal error diyor. Library falan diyor sorunu araştırdım bu sorunla karşılaşan var ama çözümünü bilen biri yok hep basit şeyler söylemişler onlarıda zaten hepsini denedim. Steam sil yükle oyunu sil yükle update yap onu sil bunu kaldır şunu update yap ekran kartını update yap falan filan. C'den aldım D'ye yükledim. D'den aldım C'ye attım nafile. Oyunun ismi Northgard. Oynuyordum ben bunu daha önce 1 ay önce falan şimdi böyle oldu. Geçen gün Darksiders Warmastered Edition yükledim Steam'dan. Onu açıyorum sorunsuz oynuyorum, anlamadım gitti. Zaten oda açılmasa format attıracaktım. Virüs programları falan onlarıda denedim, hatta komple kaldırdım gene yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.