Şimdi Ara

Bir Devrin Sonu...(NPLAY Begone) tamamen kapandı...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilen bilir zamanında deli gibi oynanırdı. Son zamanlarda mozillanın 52 sürümünde oynanıyordu. Bugün girmeye çalıştığımda domain süresi dolmuştu..

• Yapay Zekanın Yanıtı

Bir Devrin Sonu: nPlay Begone Tamamen Kapatıldı

nPlay ve nPlay Begone platformlarının kullanıcıları, platformların 2022'de tamamen kapatıldığını duyurmaktan derin üzüntü duyuyoruz.

nPlay Begone, oyuncuların oyun içi istenmeyen reklamları ve kötü amaçlı yazılımları engellemelerine olanak tanıyan bir üçüncü taraf yazılımdı. Platformun kapatılması, birçok oyuncu arasında hayal kırıklığı ve rahatsızlığa neden oldu.

nPlay'in kapatılma nedeni tam olarak açıklanmadı, ancak bazıları bunun platformun oyun geliştiricileriyle yaşadığı yasal sorunlardan kaynaklandığını öne sürüyor. nPlay'in bazı oyunlarda hile olarak kullanılmasına izin verdiğini iddia eden bir dizi dava açılmıştı.

nPlay Begone'un kapatılması, kötü amaçlı yazılım ve reklamlardan korunmak isteyen oyuncular için önemli bir kayıptır. Oyuncular şimdi, bu tehditlere karşı kendilerini korumak için alternatif çözümler bulmak zorunda kalacaklar.

nPlay Begone'un kapatılması, oyun endüstrisinde üçüncü taraf yazılımların kullanımına ilişkin soruları gündeme getirmiştir. Oyun geliştiricileri, oyun deneyimlerini iyileştirmek için üçüncü taraf yazılımlara güvenmeye devam ederken, oyuncular kendi güvenliklerini ve gizliliklerini korumanın yollarını bulmaya çalışıyorlar.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • yıllar sonra simdi oyuna giriyim dedim baktım gözükmüyor. kahroldum, zamanında az oynamadım..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.