Şu başlığı hatırlayan olacaktır: https://forum.donanimhaber.com/en-iyi-316-atari-nes-oyunu-40-mb-telefon-ve-pc-den-nostalji--152247235 Tabii o zamanlar acemiydim. Pek çok oyundan haberim olmadığı için birkaç kere güncellemek zorunda kalmıştım. Verdiğim uzun arada rahaaat rahat tüm nes oyunlarının bulunduğu no intro listelerini ve oyun hackleri listelerini inceledim. Bu işin üzerine çok koydum... Ve artık arşivim mükemmelleşti. 555 tane oyunu en iyi halleriyle sunuyorum. Yaptığım değişiklikler: -Önceden de tüm oyunlar İngilizceydi ama girişteki grafikler Japonca olabiliyordu. Artık tamamen İngilizceler -Oyunlar zaten türlerine göre kategoriliydi ama şimdi seri halindeki çoklu oyunları da kategorilendirdim. Mesela Zelda dosyasında tüm Zelda oyunları var -Revizyonlu sürümü çıkmış oyunların hepsi burada da revizyonlu yani güncellenmiş hallerinde İndirince mutlaka açıklamayı okuyun, sorularınızın cevabı orda. Yorum yapmaktan çekinmeyin edit: Bu 500 kadar oyun işi olmadı, en iyisi şunu indirin: https://archive.org/details/best-nes-games < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oramakomaburamako1 -- 14 Mart 2023; 21:56:4 > |
555 Mükemmel NES Oyunuyla Atari Oyunları Arşivini Keşfet
Atari oyunlarının tutkulu hayranları, 555 mükemmel NES oyunundan oluşan muazzam arşivimizle geçmişe yolculuk etmek üzere hazırlanın. NES (Nintendo Entertainment System) oyunları, video oyunları tarihinin dönüm noktası olmuş başyapıtlarıdır ve günümüzde bile heyecan verici ve eğlenceli bir oyun deneyimi sunarlar.
Arşivimizde, Mario Bros., Metroid, Mega Man ve daha fazlası gibi zaman içinde kendini kanıtlamış klasiklerden gizli mücevherlere ve unutulmaz maceralara kadar her türden NES oyunu bulunmaktadır. İster aksiyon, platform veya bulmaca oyunlarını seviyor olun, arşivimizde herkes için bir şeyler var.
NES oyunlarını indirmek ve arşivimize erişmek son derece kolaydır. Nerede olursanız olun, nostaljik oyun deneyiminizin keyfini çıkarmanız için indirmeler mevcuttur. Atari NES oyunlarını indirerek veya doğrudan NES oyun arşivi aracılığıyla oyunların tadını çıkarabilirsiniz.
Arşivimiz, oyuncuların rahatça gezinmesi ve aradıkları mükemmel NES oyununu bulmaları için optimize edilmiştir. İster belirli bir oyun adı arıyor ister yeni ve ilgi çekici bir şey keşfetmek istiyor olun, arşivimiz size yardımcı olacaktır.
Bugün arşivimizi keşfet, 555 mükemmel NES oyununun dünyasına dal ve video oyunları tarihinin en unutulmaz anılarını yeniden yaşa.