Şimdi Ara

Mini Etek ile gelen sorun ve cözümü... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
6
Favori
7.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: @rd@

quote:

Orijinalden alıntı: Nipponese

quote:

Orijinalden alıntı: Treth

quote:

house un bir lafı vardır genç. "herkes yalan söyler." senin anlattığın masala istinaden insan gruplarını zan altında bırakmak doğru değil...

sen bana genç diyebilecek kadar yaşlımısın ki ? Hadi yalancılık yaftasını görmezlikten gelıyorumda..

Usta sen o liseliyle lütfen muhattab olma.

gel sen muhattap ol ozaman. siz nasıl egolara sahipsiniz ki en ufak örneklemelere bukadar büyük tepkiler verebiliyorsunuz???
    nipponese sen %90 liselisin mesela.
    treth sen de %90 kadının bacaklarına odaklanmışken yakalandın ve şuan vicdanını rahat ettirmek istiyorsun.

bunlar benim yorumlarım. sinirlenmenize gerek yok. düşündüğünüz kadar kötü olamazsınız...

arkadasım ben evlıyım yanı kadın gormemıs degılız. kadın bacagı dedın yurumek ıcın kullanılan uzuv ( ınsallah dogru yazmısımdır. ) artık bu kadar zaman sonra benım 1 kez gordukten sonra bır daha bakmayı aklma bıle getırmedıgım bır yerdır kadınlarda cok cok asırı cekıcı bır kadın olmadıgı surece donup ıkıncı kez bakma geregı duymam..

sen burda anlatılmak ıstenenı anlayamıyorsun. Ben neden onun kısısel tercıhlerınden dolayı rahatsız edılıyorum benım sorguladıgım burada bu. baska bır ornekle anlatayım senın ıcın madem senın gorusune gore ben sucluyum şu sekılde yazayım anlaman ıcın..

2 kısı kapalı alanda kaldıgımızı dusun sıgaranında kapalı alanda yasak olmadıgını varsayalım. Bır kısı o kapalı alanda sıgara yaktıgında ( mını etek gıyme eylemı yerıne bunu koyalım. ) ve ben buna karsı cıktıgımda ( benım kadına dogru bakma eylemım [ aslında karsımda oturuyor zaten o orda olsada olmasada oraya bakıyor olacagım ya neyse ] ) onun bana ters cevap vermesı ( ne bakıyorsun sorusu )...

böyle bır durumda sucu o ısledıgı halde suclu ben duruma dusuyorum. benım yukarıda anlattıgım olayda aslında ortada bır sucta yok. Yanı o tercıhını yapmıs ve ben bu tercıhıne hıc bır sekılde tepkı vermemısım. Ama o o tercıhı yaptıgı ıcın benım baska yere bakma eylemını gerceklestırmemı sıtıyor ve bu konuda haklı oldugunu dusunuyor bızım sogruladıgımız budur.

• kardeşim o kadın hasta sen birşey demediysen en iyisini yapmışsın .bu arada kadın güzel miydi ? .ben kadının hasta bi şekilde kendini beğendiğini düşünüyorum kadınlarda bu vardır yani kendine hayran olup ayna karşısında kendiyle oynama filan ciddiyim bi kitapta okudum eğer kadın kendini fazla beğeniyosa dağa taşa baksan kadın kendisine baktığını düşünüyor .ve aşırı beğeniyorsa da senin ona bakmandan mutlu olmuyor kendi vücudunu senden kıskanıyor bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dwight Stifler

yav he he

şunuda alın dışarı.. Gecenin bu saati oldu hala liseliler uyumamıs abı bı gıdınde ıkı dakıka rahat rahat tartısalım yaw. :)
  • quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nipponese

quote:

quote:

house un bir lafı vardır genç. "herkes yalan söyler." senin anlattığın masala istinaden insan gruplarını zan altında bırakmak doğru değil...

sen bana genç diyebilecek kadar yaşlımısın ki ? Hadi yalancılık yaftasını görmezlikten gelıyorumda..

Usta sen o liseliyle lütfen muhattab olma.

gel sen muhattap ol ozaman. siz nasıl egolara sahipsiniz ki en ufak örneklemelere bukadar büyük tepkiler verebiliyorsunuz???
    nipponese sen %90 liselisin mesela.
    treth sen de %90 kadının bacaklarına odaklanmışken yakalandın ve şuan vicdanını rahat ettirmek istiyorsun.

bunlar benim yorumlarım. sinirlenmenize gerek yok. düşündüğünüz kadar kötü olamazsınız...

arkadasım ben evlıyım yanı kadın gormemıs degılız. kadın bacagı dedın yurumek ıcın kullanılan uzuv ( ınsallah dogru yazmısımdır. ) artık bu kadar zaman sonra benım 1 kez gordukten sonra bır daha bakmayı aklma bıle getırmedıgım bır yerdır kadınlarda cok cok asırı cekıcı bır kadın olmadıgı surece donup ıkıncı kez bakma geregı duymam..

sen burda anlatılmak ıstenenı anlayamıyorsun. Ben neden onun kısısel tercıhlerınden dolayı rahatsız edılıyorum benım sorguladıgım burada bu. baska bır ornekle anlatayım senın ıcın madem senın gorusune gore ben sucluyum şu sekılde yazayım anlaman ıcın..

2 kısı kapalı alanda kaldıgımızı dusun sıgaranında kapalı alanda yasak olmadıgını varsayalım. Bır kısı o kapalı alanda sıgara yaktıgında ( mını etek gıyme eylemı yerıne bunu koyalım. ) ve ben buna karsı cıktıgımda ( benım kadına dogru bakma eylemım [ aslında karsımda oturuyor zaten o orda olsada olmasada oraya bakıyor olacagım ya neyse ] ) onun bana ters cevap vermesı ( ne bakıyorsun sorusu )...

böyle bır durumda sucu o ısledıgı halde suclu ben duruma dusuyorum. benım yukarıda anlattıgım olayda aslında ortada bır sucta yok. Yanı o tercıhını yapmıs ve ben bu tercıhıne hıc bır sekılde tepkı vermemısım. Ama o o tercıhı yaptıgı ıcın benım baska yere bakma eylemını gerceklestırmemı sıtıyor ve bu konuda haklı oldugunu dusunuyor bızım sogruladıgımız budur.

ben senin nedemek istediğini gayet iyi anladım. o anki ruhsal durumumla olaya farklı bir açıdan baktım. büyütmenin manası yok. sonuçta ben sizin yaşınızı, medeni halinizi sanal alemden öğrenemem. fazla takılmamak lazım yani. durum anlattığın gibiyse kadın ya ruh hastasıymış ya da sana iş atmış...

• Bu adam ilerde filozof olabilir :)
  • Oncelikle kiz bu etegi giymeyi normal buluyodur. Yani sen normal giyiminle otururken bi erkek sana baksa ne bakiyosun deme ihtimalin var. Hayir da bakmayiver inadina yapmissin gibi geldi bana. Ben boyle seylere denk gelsem -hele metroda yalniz- kicimla bile bakmam kiza ciddiyim. Cunku bizler bakinca dotleri arsa ulasiyor ve bu tur kizlardan nefret ederim. Bakma kardesim, egolarini tatmin etme. Ha yok ben bayiliyorum kadinlarin fizigine egolari tin diyosan saygim da sonsuz tabi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

.....

aslında sende haklısın normalde hıc umursamamak yasandıktan 10 dakıka sonra unutmak gerek fakat birde bu ısın şu yönü varkı benım bu yazıyı yazmama sebep olanda bu bıraz.

quote:

Haklılıgıda bir yana bırakacak olursak.. bu olay pazar degilde hafta ici bir gun yasansaydı metro kalabalık olacaktı ve o kadın oldugu ıcın ben orada kadınları dıkızleyen kişi konumuna dusecektım. Kardesım Yasını basını almıs ınsanız işimize gıdıyoruz o kalabalık ıcınde ne dedıgını bılmez bır kadın yuzunden "AA SAPIK" bakışlarına katlanmak gercekten sınır bozucu olur. Üstelık herhangı bır sekılde suclu degılız ortada eger bır suc varsa bu kendısıne aıt.

• quote:

Orijinalden alıntı: Uuu Beybi

Oncelikle kiz bu etegi giymeyi normal buluyodur. Yani sen normal giyiminle otururken bi erkek sana baksa ne bakiyosun deme ihtimalin var. Hayir da bakmayiver inadina yapmissin gibi geldi bana. Ben boyle seylere denk gelsem -hele metroda yalniz- kicimla bile bakmam kiza ciddiyim. Cunku bizler bakinca dotleri arsa ulasiyor ve bu tur kizlardan nefret ederim. Bakma kardesim, egolarini tatmin etme. Ha yok ben bayiliyorum kadinlarin fizigine egolari tin diyosan saygim da sonsuz tabi.

dogrusunu söylemem gerekirse o bana seslenene kadar ben pazar sabahı işe çagrılmıs oldugum ıcın patronumla ılgılı öyle derın dusuncelere dalmıstım kı ( bu dusunceler ıcın her turlu fesatlık dusunebılırsınız :) ) Sadece ılk metroya bınıp gelıp karsıma oturdugunda farkına vardım ona sonrasında saldım gıttı patronumla ılgılı olan ıslere gerı dondum

• Sana sonuna kadar hak veriyorum. Soylenecek seyleri soylemissin zaten.
  • Bakın bence kadından kadına fark var bende otobüsteyken genç bir kızın tüm poposu elime geldi otobüs fren yapınca böyle oldu diye kız çıkıp "ay sapık napıyorsun sen" demedi bu senin olayla aynı durum istemeden olan bir şey sonuçta ben elimi otobüsdeki tutma yerine koydum diye o zaman o kızda "dikkat et be" diyemezmiydi yani uzun lafın kısası o kadın iyi havalıymış kendini bir şey sanmış boşver evli barklı adamsın böyleleri karşına çıkar.
  • hocam vagonda sadece ve sadece 2niz olsaydınız o kız yerini değiştirmez seni de pek iplemezdi. ama vagonda bikaç kişi bile olsa bir kız karşısındaki küçük düşürmek toplumda o kişi hakkında ön yargı oluşturmak için böyle birşey yapmış olabilir. bu olay sizi rahatsız etmiş, belli ki bir süre kafanızda da olacak. ama benim fikrim sallayın gitsin. şuanki çevremde o tipte onlarca kız var ve karşısındaki üzerinden prim yapmak için neler yaptıklarına inanamazsınız
  • Helal olsun en iyisini yapmışsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmladris

özet geçsen iyi olur

trene binmiş. bomboşmuş. kariısına 1.5 karış lık etekli kız binmiş. gözü çarpmmış ne bakıyosun der gibi bakmış. ozaman neden giydin rahatımı bozuyosun der gibi bakmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vodka 70cL -- 20 Şubat 2012; 0:47:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AtillaHuN

hocam vagonda sadece ve sadece 2niz olsaydınız o kız yerini değiştirmez seni de pek iplemezdi. ama vagonda bikaç kişi bile olsa bir kız karşısındaki küçük düşürmek toplumda o kişi hakkında ön yargı oluşturmak için böyle birşey yapmış olabilir. bu olay sizi rahatsız etmiş, belli ki bir süre kafanızda da olacak. ama benim fikrim sallayın gitsin. şuanki çevremde o tipte onlarca kız var ve karşısındaki üzerinden prim yapmak için neler yaptıklarına inanamazsınız

ilk bındıgımde bıle vagon ıcınde benden baskası vardı benım oturdugum yerden sonra 3 uncu koltuk kumesındeydı taa :)

osmanbeyde vagona bınenler oldu zaten ama hafta ıcı oldugu gıbı degıldı..

bende ılgı cekmek amacı ıle yada sırf ego tatmını ıcın yaptıgını dusunuyorum. Canımı sıkan nokta ise gercek bır kalabalıkta benı yada herhangı baska bır erkegı zor duruma dusurebılecek olması. İşin kötü tarafı genellıkle ülkemizde minietekli kadınlara "öküz" gibi bakan cok kalabalık bir güruh var. Bu kısılerın sagladıgı kötü referans sayesınde bizimde anında suclu ilan edilmemiz.. Egerki hafta ici olsaydı ilk durakta inip diger metroyu beklemem ıcab edecektı.. O kıza cevabını versem bıle metrodakı dıger kısıler sapık yaftasını yapıstıracaktı hemen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 20 Şubat 2012; 1:15:36 >

• quote:

ilk bındıgımde bıle vagon ıcınde benden baskası vardı benım oturdugum yerden sonra 3 uncu koltuk kumesındeydı taa :)

bende ılgı cekmek amacı ıle yada sırf ego tatmını ıcın yaptıgını dusunuyorum. Canımı sıkan nokta ise gercek bır kalabalıkta benı yada herhangı baska bır erkegı zor duruma dusurebılecek olması. İşin kötü tarafı genellıkle ülkemizde minietekli kadınlara "öküz" gibi bakan cok kalabalık bir grüh var. Bu kısılerın sagladıgı kötü referans sayesınde bizimde anında suclu ilan edilmemiz.. Egerki hafta ici olsaydı ilk durakta inip diger metroyu beklemem ıcab edecektı.. O kıza cevabını versem bıle metrodakı dıger kısıler sapık yaftasını yapıstıracaktı hemen.

olayı ablama sordum bayan gözü ile fikir edinmek için. şimdi karşılıklı otururken normalde bakıyo olduğunuz yer bi insanın bacakları olamaz diyor. karşılıklı otururan iki kişi rastgele bakarken bakışı bacaklara denk gelemez diyor. bana da biraz inat etmişsiniz gibi geldi hocam. nesil sizin nesliniz gibi değil düşünce yapıları çok farklı. o yüzden bundan sonra bence daha hassas davranın. siz ve çevreniz sizi bilmiyor olabilir ama sizi tanımayan insanlarda ön yargı oluşturmakta gereksiz :)

küçücük dipnot: grüh değil güruh

• Belki anketördür herkesin ne bakıyorsun sorusuna gelen cevapları istatistiki verilere bölerek...

Saçma sapan insanlar özetle yukarıda bir elemanın dediği gibi rencide etseydin atar yapsaydın
  • quote:

Orijinalden alıntı: AtillaHuN

quote:

bende ılgı cekmek amacı ıle yada sırf ego tatmını ıcın yaptıgını dusunuyorum. Canımı sıkan nokta ise gercek bır kalabalıkta benı yada herhangı baska bır erkegı zor duruma dusurebılecek olması. İşin kötü tarafı genellıkle ülkemizde minietekli kadınlara "öküz" gibi bakan cok kalabalık bir grüh var. Bu kısılerın sagladıgı kötü referans sayesınde bizimde anında suclu ilan edilmemiz.. Egerki hafta ici olsaydı ilk durakta inip diger metroyu beklemem ıcab edecektı.. O kıza cevabını versem bıle metrodakı dıger kısıler sapık yaftasını yapıstıracaktı hemen.

olayı ablama sordum bayan gözü ile fikir edinmek için. şimdi karşılıklı otururken normalde bakıyo olduğunuz yer bi insanın bacakları olamaz diyor. karşılıklı otururan iki kişi rastgele bakarken bakışı bacaklara denk gelemez diyor. bana da biraz inat etmişsiniz gibi geldi hocam. nesil sizin nesliniz gibi değil düşünce yapıları çok farklı. o yüzden bundan sonra bence daha hassas davranın. siz ve çevreniz sizi bilmiyor olabilir ama sizi tanımayan insanlarda ön yargı oluşturmakta gereksiz :)

küçücük dipnot: grüh değil güruh

zaten bacak yada herhangı bır noktaya odaklanmıs halde degıldım. sadece onun oldugu yöne bakıyordum cünkü otururken ınsanlar karsıya bakarlar. daha öncede belırttıgım gıbı dıger yönlerde daha ılgınc bır sey yoksa baska yönlerede bakmak ıcın bakma eylemını gerceklestırmek gerekır :) .. Yükte olmayan ekran kartı bosta gıden arac gıbı dusunun.. Standart halde bır ınsan öne bakar.

edit : düzelttim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 20 Şubat 2012; 1:15:55 >

• Mini giymiş bır bayana bakmak cok ayıp birsey. Kimse kusura bakmasın ama önünüzden geçerse gozlerinizi başka yine çevirmek lazım erkekler kibar ve korumaci olmalıdır. Mesela Avrupa toplumlarında mini giyen bır bayana kimse bakmaz. Biraz medeniyeti öğrenin artık!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Unide sınıfta arkadaşla beraber oturmuş internette geziniyoduk. Kız geldi tam karşıma ayağını sıraya koydu eğildi botunun bacıklarını bağlıyo ne var ne yok gözüküyodu ben hemen dikkatimi pc ye verdim hiç oralı olmadım. Neyse biz hiç bşy demedik internette gezinirken arkadaşın telefona sms geldi. Arkadaş eline telefonu aldı kız bize döndü siz benim etek altımımı çekiyosunuz dedi. Arkadaş ne alaka sen kimsinde bize iftira atıyosun felan dedi al telefona bak dedi. Ben verdirtmedim. Biz kaç saattir burdayız sen geldin beğenmiyosan defol dedim. Suratı değişti gitmiş erkek arkadaşına söylemiş. Eve giderken yolda o kızın erkek arkadaşıyla karşılaştık. Kızın erkek arkadaşıda benim arkadaşın yakın dostu anlattı meseleyi. Kızdan ayrıldılar.

Bana sorarsan. Amaçları tamamen dikkat çekmek. Bi bakkal mallarını neden depoda tutmazda tezgaha koyar müşteri görsün beğensin alsın diye . . . o hesap

ve son olarak güzel bir şiirle bitirmek istiyorum

Kim demiş Avrupa insanı medeni
    Ne edep var ne haya çırılçıplak bedeni
    Eğer medeniyet açıp saçmaksa bedeni
    Desenize hayvanlar bizden daha medeni

Mehmet Akif Ersoy

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.