Şimdi Ara

Mini Etek ile gelen sorun ve cözümü... (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
6
Favori
7.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş

Ulan ne kadar SAPIK varmış memleketimizde.Bu sapıklıkta dini sapıklık.Allah hepinize hidayet versin.Ordan bi akıllıda demişki hristiyanlıkta niye örtünme yok?Allah katında Tek din İSLAMDIR.Birde bana göre örtünmek bacak arasıdır yazmış.O zaman ört sadece oranı g*tün açık gez.
  • Bana kalırsa kadın kız veya bayan senden hoşlanmış ki koca vagonda senin karşına oturuyor.
    Ne bakıyorsun demesi garibime gitti ben Sulanıcak sandım okurken
    Neyse sen bulasma bunlar oralarını buralarını acıp gezmeye meraklılar zekaya bak aç göster Sonra bakma de :). Garip bir toplum .
  • Tam anlamıyla katılıyorum dostum ... .
  • Ben de sizin gibi dusunuyorum madem gormelerini istemiyosa neden aciyor
  • diğer konuyada yazmıştım buraya da yazayım.bence bu iş beğenilme duygusu ile ilgili.bi de şu anki "moda" ne demekse?insan evde kalıp süslenip püslenip ıturusa kafadan sorunu var demektir.bu halde dışarı çıkınca normal olarka beğenilme duygusunu tatmin edecek.hanzolardan değil ama cool çocuklardan.sen öyle gel bak kızarlar.bi karizman bi olayın olmalı.bi gün planlıyorum soytarıdan devşirilmiş bi gence soracam olayın nedir diye?birisi de çıkıop demiyoki bacılar kardaşlar hanzosuda cooluda eziği de playboyu da hepsinin işide orayla alakalı diye.bikini mayo vblerle de ilgili şöyle bi düşüncem var.zaten el akdar bişeyler onun örttüğü yerler den utanıyorsun da geri tarafdan mı utanmıyorsun?bi dans yarışmasında 15 yaşında bi kız dansöz kıyafeti giymiş.millet ayaklandı ne biçim şey bu.bikini de aynı şey.iki tane pulu var diye azıyosan nası bi hayvansın sen?bu konular genelde tabu olarka kalıyo yada sonu kavga ile bitiyo ama kişilerin algılarında çok çarpıklık var.selüliti olmayan giysin kardeşim.zaten ayda yılda bir dışarı çıkıyorum onda da gözüm açılsın.bi yıllık görsem yeter.

• Mini etek sadece bir araçtır ilgi çekmekte bir numara ama bir eksi yönü var, sizin hakkınızda başka neler düşünürdüğüdür.
  • Birilerinin benim gibi düşündüğü için mutluyum
  • quote:

Orijinalden alıntı: muradisdan

Unide sınıfta arkadaşla beraber oturmuş internette geziniyoduk. Kız geldi tam karşıma ayağını sıraya koydu eğildi botunun bacıklarını bağlıyo ne var ne yok gözüküyodu ben hemen dikkatimi pc ye verdim hiç oralı olmadım. Neyse biz hiç bşy demedik internette gezinirken arkadaşın telefona sms geldi. Arkadaş eline telefonu aldı kız bize döndü siz benim etek altımımı çekiyosunuz dedi. Arkadaş ne alaka sen kimsinde bize iftira atıyosun felan dedi al telefona bak dedi. Ben verdirtmedim. Biz kaç saattir burdayız sen geldin beğenmiyosan defol dedim. Suratı değişti gitmiş erkek arkadaşına söylemiş. Eve giderken yolda o kızın erkek arkadaşıyla karşılaştık. Kızın erkek arkadaşıda benim arkadaşın yakın dostu anlattı meseleyi. Kızdan ayrıldılar.

Bana sorarsan. Amaçları tamamen dikkat çekmek. Bi bakkal mallarını neden depoda tutmazda tezgaha koyar müşteri görsün beğensin alsın diye . . . o hesap

ve son olarak güzel bir şiirle bitirmek istiyorum

Kim demiş Avrupa insanı medeni
    Ne edep var ne haya çırılçıplak bedeni
    Eğer medeniyet açıp saçmaksa bedeni
    Desenize hayvanlar bizden daha medeni

Mehmet Akif Ersoy

aynen budur tebrik ederim

saçma sapan çocukca cevap verenler var , neymiş o açsa dahi bakmayacakmışsın vs. ,yok ya o nasıl olacakmış o açacak sen bakmamak için şekilden şekile gireceksin öylemi ,yok avrupada şöyleymiş böyleymiş bize ne kardeşim avrupadan ordakiler gökdelenden atlasa bizde mi atlayacağız , açan bakılsın diye açar bakılmasını istemeyen açmaz olur biter

• otobüste metroda kimseyle muhatap olacak seviyeye inmicen
  • Bence haklısınız, size katılmadığım noktalar var ancak konu yeterince saçmalamış, o yüzden bunları yazmama kararı aldım, şimdi din fanatikleri atarlanır, liseliler çoşar kaygısıyla.

konuyu dine bağlayanlar olmuş, bence bu yanlış, inançsız ama düzgün giyinen kızlarda vardır, ki var.

Not: Buradaki gibi bir forum ortamında dinden örnekler vermek bence ciddi bir sorun, çünkü her dinden adam var burada, sen Kur'an'dan , öbürü İncil'den bir ayet koyarsa burada ahlak ve etik unsurlar konusunda bizim fikrimiz ve yorumumuz değil dinin fikirleri ve yorumu girer işin içine. Bu konuyu lütfen uzatmayın, sadece ben yanlış olarak gördüğüm bir durumu paylaşmak istedim, bana katılır ve ya katılmazsınız , lütfen özel mesaj atarak tepkinizi belirtin.
  • O, senin karşına oturarak bir yanlış yapmış. Belki de dümdüz değil de şehevi şekilde bakıp onunla irtibat kurmanı bekledi. Sen de onu yapmayınca tepki verdi.
    Ancak, her ne kadar bayan o haliyle direk senin karşına gelip oturarak bir yanlış yaptıysa da, sen edep îcâbı başını başka yöne çevirebilirdin. Yani onun göstermesi gereken edebi göstererek ona örnek olabilirdin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: @rd@

house un bir lafı vardır genç. "herkes yalan söyler." senin anlattığın masala istinaden insan gruplarını zan altında bırakmak doğru değil...

Heyyyyyst eski House'lardan kim kaldı bi etrdet
  • quote:

Orijinalden alıntı: wheaston

anlattığın olaya inanmıyorum , rahatsız edici şekilde bakmışsındır . Yoksa kız arıza değilse seninle konuşma girişiminde bulunmaz bile , rahatsız etmişsin ki bi şeyler söylemek zorunda hissetmiş kendisini . Ve ayrıca , giymişsin madem bakarım zihniyetine öyle tavım ki . Aslında olmamız gereken medeniyet seviyesi , ülkede yaşayan bayanların rahatça diz üstü seviyede etek giyebilmesidir . Mini eteği karıştırmayayım ama , ülkede normal etek giyen kıza bile yollu gözüyle bakılıyor , ya ayıptır .

Çünkü yollu.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.