Şimdi Ara

Apple TV, yurtdışı alımı ile ilgili..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
2.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben Apple TV almayı düşünüyorum. Ocak ayından itibaren resmi distrübütörler getirecek deniyor, fakat şu anda halen bir haber yok. Onun dışında, şimdiden fiyatlar verilmiş ve 300 küsür TL'ler dolaşıyor etrafta.

Benim ABD'den birisine getirtme ihtimalim var. Şu anda oradaki fiyat $99 olarak görünüyor. Benim sorum ise, böyle bir durumda fiş çıkışı ile ilgili problemim olabilir. Biliyorsunuz ABD'de priz girişleri farklı ve uygun voltaj olmaz ise, basit dönüştürücü uçlar da çalışmıyor, hatta cihazlar yanabiliyor. Hiç ABD'den alıp, TR'de kullanan var mı? Ya da konuyla ilgili bilgisi olan var mı?

Bilgiler için şimdiden teşekkürler..

• ben avrupadan aldığım için priz girişim türkiyeyle uyumlu. ama amerikadan getirip kullanna da çok var b iproblem olmaz..
  • Bir çeviriciye bakar. 220 V kullanıyorlar neticede sorun olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: broodofqueen

Bir çeviriciye bakar. 220 V kullanıyorlar neticede sorun olmaz.

Çevirici'den kastınız adaptör şeklinde voltaj çevirici aparat mı, yoksa sadece priz girişini değiştiren küçük aparat mıdır acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: siathorize

quote:

Orijinalden alıntı: broodofqueen

Bir çeviriciye bakar. 220 V kullanıyorlar neticede sorun olmaz.

Çevirici'den kastınız adaptör şeklinde voltaj çevirici aparat mı, yoksa sadece priz girişini değiştiren küçük aparat mıdır acaba?

Küçük aparat.
  • Alın yeni bir kablo üç kuruşa, kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turuncum

Alın yeni bir kablo üç kuruşa, kullanın.

aynen kabloda olur.. zaten kablo standart teyp dvd vs. kablolarının aynısı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kucuk bi cevirici ile isinizi gorursunuz... ayrica, halen iciniz rahat etmiyorsa, cok kaliteli voltaj duzenleyen uclu profosyonel prizler var.. onu da ayrica kullanabilirsinz...
  • Arkadaşlar, yanıtlar için çok teşekkürler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben apple tv 3 kullanıyorum amerikadan alınma. Küçük bir adaptör ile çalışıyor. hiç bir sorun yaşamadım
  • Voltajlar ayni. Sorun olmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.