Şimdi Ara

teknoloji ile ilgili tv programları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • günümüzde trk kanallarında hangi teknoloji programları var acaba ben bir tek teknotrendi biliyorum ama o da çok fazla tat vermiyor

• 2 gün önceydi galiba sky türk'te rastladım pixel diye ama sanki teknolojiyi ilk kez görene anlatıyor lg optimus black'i tanıtıyordu; evet karşınızda LG'nin Android işletim sistemli telefonu diye başladı birde nova ekran var dedi o kadar ne işlemcisini ne ram ne rom hiçbir şeyini söylemedi
  • hmm olsun varmı başka bilen?
  • Show Tv'de Teknotrend olması lazımdı
  • Doğru pazar günlerin 12:00 2:30 arasıydı sanırım
  • showda tektotrend var adamlar dslr makineye gereksiz dedi troll programı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mobilya ile ilgili Herşey...
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ne gerek var ki teknoloji,bilim,belgesel vs. türü şeylere sabah akşam evlilik programı ve magazin, cumartesi pazar yetmedi artık hafta içi de magazin programları var.
    Çok iyiye gidiyoruz çok iyiye.
    Adam gibi teknoloji kanalı olsa.Yazılım,donanım vs. gibi çok güzel olur ama nerede.
    Bir ara Ulusal Televizyonların haftanın belli bir saatlik bölümünü "Belgesel" yayınlarına ayırması kanunu vardı,tabiki her kanun olduğu gibi onu da delik deşik ettik.Kontrol mekanizması yok,yaptırımı hiç yok zaten.
  • Bir ara teknoloji televizyonu vardi simdi o da yok. Kapanis sayfasi diye programlari vardi izlemesi guzel oluyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 9 Temmuz 2011; 22:36:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Bir ara teknoloji televizyonu vardi simdi o da yok. Kapanis sayfasi diye programlari vardi izlemesi guzel oluyordu.

aynen serkan ve burak vardı çok güzel programdı msn den falan direk programa bağlanabiliyordun
  • teknotrende bakıyorum ama artık baya sıkıyo beni yaw o da
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.