Şimdi Ara

Türkiye'de var olan Tv oyun programları?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
7.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Televizyonda oyun tanıtan hangi tv kanalı var?

• Digitalite var benim bildiğim Avrasya tv de , oyun ağırlıklı sinema ve teknoloji haberleri de içeriyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: #FireLord#

Digitalite var benim bildiğim Avrasya tv de , oyun ağırlıklı sinema ve teknoloji haberleri de içeriyor

Xbox 360 oyunları tanıtıolar mı yoksa resmi satış olmadığı için görmezden mi geliolar?
  • numberone tv de pazartesi çarşamba cuma saat 18:00 da game over var
  • quote:

Orjinalden alıntı: chetaci

quote:

Orjinalden alıntı: #FireLord#

Digitalite var benim bildiğim Avrasya tv de , oyun ağırlıklı sinema ve teknoloji haberleri de içeriyor

Xbox 360 oyunları tanıtıolar mı yoksa resmi satış olmadığı için görmezden mi geliolar?

Sitede çok takip edeni var baya ünlüler aslında , bende arada bir bakıyorum en son izlediğimde RE5 i tanıtıyorlardı

http://forum.donanimhaber.com/m_22204440/tm.htm

• trt 2 de bilişim rüzgarı var.

izlemenizi öneririm bir oyun tanitiyorlar gülmekten altınıza edersiniz.

pspde oyun oynuyordum tv açıktı biri oradan "eşeysıns kirit" deyip duruo

bi baktım assassins creed miş. hemde 2 bile degil 1. oyunu tanıtıyolar.

tanıtma dedigime bakmayın normal tanıtma degil, arkada trailer oynuo adamda çok keyifli bi oyun dio sunan kadında su super grafikli ve bi okadar keyifli "eşeysıns kirit" oyununu tanittin icin tesekkerler dio o kadar.
  • aslında myxbox ın tv si güzeldi ama pek güncelleme olmuo sanırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yazılım ve Az da Olsa Oyun
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İzlediğim tek oyun programı vardı,Teknoloji tv deki.Dolu dolu geçiyordu ama kanal yalan oldu.Keşke böyle programların sayısı ve kalitesi artsa..
  • Teknoloji TV'de oyun programından ziyade birde yeni ürünlerin tanıdıldığı, izliyicilerin gmail ve msn aracılığıyla soru sorabildiği bi program vardı ona denk gelince mutlaka izlerdim. Hatta gmail'den bi soru bile sormuştum anında cevap verdiler canlı yayında. Super valla.

Programı sunun 2 elemandan biri halka küpe takıyordu. Diğeride mazlum bi tipti küpe takana göre. Aklımda kalan bunlar. Programın ismini hatırlamıyorum. :)
  • e peki ne oldu bu kanal a kozalax kardeş
  • Demek yine en iyisi Digitalite en azından adamlar bişeyler biliyor
  • beyler numberone tv yi bulamadım digitürk te .tam olarak nerede bu kanal söylermisiniz???
  • Teknoloji TV kapandı benim bildiğim kadarıyla hemde epey oldu.

NumberOne'ı boşuna arama çünkü orada ki Game Over isimli oyun programı koca bir balon.

PES 2009 tanıtımına denk geldim bi kere. Paso aynı görüntüyü oynatıyorlar. Tam bir işkence yani. Şampiyonlar Ligi falan var diyor ama ekranda Şampiyonlar Ligi ile alakasız normal maç videolarını oynatıyorlar. Elemanın oyunu anlatım şeklide rezil birşey zaten. Kendin tanıtım yap daha iyi olur valla o derece diyorum.

Bu şeye benziyor. GTA'yı tanıtıyorsun ama dediklerin şunlardan ibaret;

Koca bir şehir var. Arabalara biniyoruz. İnsanları öldürüyoruz. Görevleri yapıyoruz. Harita geniş falan filan...

Kısacası oyunda ki belli başlı şeyleri tanıtmak yerine oyunun konusunu yani senaryosuna hiç değinmiyorlar zaten bilmiyolardırda...
  • quote:

Orjinalden alıntı: metin5555

beyler numberone tv yi bulamadım digitürk te .tam olarak nerede bu kanal söylermisiniz???

Digiturkte 95te
  • quote:

Orjinalden alıntı: sleepless^

quote:

Orjinalden alıntı: metin5555

beyler numberone tv yi bulamadım digitürk te .tam olarak nerede bu kanal söylermisiniz???

Digiturkte 95te

digitürk den kalkmış kanal biraz araştırdım da .uydudan bi yerden frekansı varsa verebilirmisiniz sitesinde bulamadım da.
  • 1)digitalite

2) BvT livetv 3.0 isminde küçük ücretsiz bir program var türklerin yaptığı. bu programı kurun pcye ve kanal numarası 126 olan GAMETV isminde alman kanalı var. konsol-pc her oyun tanıtılıyor.arada yabancı klip müzikler oynuyor.hep oyun içeriklidir.

3)gigatv yi internetten izliyordum ama uzun süredir sitede o seçenek kaldırılmış durumda. uyduyu astra uydusuna çevirmek lazım. belki astrada uydu kanalında yayını vardır.hotbirdde yok maalesef.
  • giga tv astrada mevcut.ama hasas ayar yapmanız lazım.her yerden almıo 120 lik canak lazım

hotbirtte game one tv vardı.onunda sifreleme sistemi degisti artık izlenmio
  • quote:

Orjinalden alıntı: KoalaX

Teknoloji TV'de oyun programından ziyade birde yeni ürünlerin tanıdıldığı, izliyicilerin gmail ve msn aracılığıyla soru sorabildiği bi program vardı ona denk gelince mutlaka izlerdim. Hatta gmail'den bi soru bile sormuştum anında cevap verdiler canlı yayında. Super valla.

Programı sunun 2 elemandan biri halka küpe takıyordu. Diğeride mazlum bi tipti küpe takana göre. Aklımda kalan bunlar. Programın ismini hatırlamıyorum. :)

Bağımlısı olmuştum o programın. 2004 yılıydı sanırım, her gece izlerdim..

Bir de doktor x vardı. Bilgisayar sorunlarını çözmek için program yapıyordu. O da süperdi

Kapandı gitti kanal

• quote:

Orjinalden alıntı: devilsemo

quote:

Orjinalden alıntı: KoalaX

Teknoloji TV'de oyun programından ziyade birde yeni ürünlerin tanıdıldığı, izliyicilerin gmail ve msn aracılığıyla soru sorabildiği bi program vardı ona denk gelince mutlaka izlerdim. Hatta gmail'den bi soru bile sormuştum anında cevap verdiler canlı yayında. Super valla.

Bağımlısı olmuştum o programın. 2004 yılıydı sanırım, her gece izlerdim..

Bir de doktor x vardı. Bilgisayar sorunlarını çözmek için program yapıyordu. O da süperdi

Kapandı gitti kanal

Programın ismi galiba ''En Hakiki Bilgi'' idi.

Dediğin gibi bende denk gelirsem izlerdim. Kalite programdı.

Kanal kapandı malesef zaten neye el atsak kuruyor yaw şaka gibi...

• tektv yi doğan satın almış. kanalı işletmek için değil frekansını elde etmek için. yani sırf millet faydalı şeyler kaliteli şeyler görmesin diye.gidip kadın programlarıyla dolduracağı bir kanal yapar ilerde.

ayrıca hatırlatıyım kanal sadece maltepe üniversitesinden yayın yapan küçük bir girişimdi. oradaki kamermamanından sunucusuna rejisine herkes stajer oranın öğrencilerinden oluşuyordu.

türkiyede böyle bir imkanı veren üniversite yok özel de dahil.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.