Şimdi Ara

Türkiye'de var olan Tv oyun programları? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
0
Favori
7.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Game Over 5 para etmez bi program. Uydu'da eskiden Game Network vardı mükemmel bi kanaldı. Avrasya TV dediğiniz uyduda var mı acaba ?

Edit: Varmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batman -- 19 Mayıs 2009; 18:18:50 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::

1)digitalite

2) BvT livetv 3.0 isminde küçük ücretsiz bir program var türklerin yaptığı. bu programı kurun pcye ve kanal numarası 126 olan GAMETV isminde alman kanalı var. konsol-pc her oyun tanıtılıyor.arada yabancı klip müzikler oynuyor.hep oyun içeriklidir.

3)gigatv yi internetten izliyordum ama uzun süredir sitede o seçenek kaldırılmış durumda. uyduyu astra uydusuna çevirmek lazım. belki astrada uydu kanalında yayını vardır.hotbirdde yok maalesef.

dostum ben bahsettigin programı kurdum yanlız 126'da game tv yok kw tv diye bir kanal var onuda sinyal yok uyarısıyla acmıyor bu program sayesinde izliyebilecegim oyun kanalı varmı kanal nosuyla soylersen sevinirim
  • Teknoloji Tvdeki oyun tanıtım programının adı ''Oyun Stüdyosu'ydu.
    Şu ana kadar gördüğüm en iyi bilgiler veren,en iyi incelemeler yapan oyun tanıtım programıydı.
    Kanal battı ne yazıkki.
  • quote:

Orjinalden alıntı: storm24

quote:

1)digitalite

2) BvT livetv 3.0 isminde küçük ücretsiz bir program var türklerin yaptığı. bu programı kurun pcye ve kanal numarası 126 olan GAMETV isminde alman kanalı var. konsol-pc her oyun tanıtılıyor.arada yabancı klip müzikler oynuyor.hep oyun içeriklidir.

3)gigatv yi internetten izliyordum ama uzun süredir sitede o seçenek kaldırılmış durumda. uyduyu astra uydusuna çevirmek lazım. belki astrada uydu kanalında yayını vardır.hotbirdde yok maalesef.

dostum ben bahsettigin programı kurdum yanlız 126'da game tv yok kw tv diye bir kanal var onuda sinyal yok uyarısıyla acmıyor bu program sayesinde izliyebilecegim oyun kanalı varmı kanal nosuyla soylersen sevinirim

bu aralar kanallar artıyor mu noluyorsa geçen gün 127de çıktı sonra bigün 135 oldu bugün 126ydı. şimdi baktım 126 nolu kanalda.
    seninkinde çıkmaması ilginç.

şöyle yap listeden almanya menşeli kanallara gel orada sırayla bak üzerinde GAME TV yazan kanal dediğim kanaldır

• lostplanet ilgilendigin için tesekkurler birazdan denerim tekrar sagol dostum baktım bende 113 kanalda cıktı sagolasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venom[TR] -- 19 Mayıs 2009; 21:38:40 >
  • ART kanalında " Digilatile" tatminkar bir proğram,gerek ordaki elemanlar Dünya piyasasını biliyorlar ve dh 'deki belli seviye oyuncuları tatmin eder gibime geliyor.Helal olsun ART kanalına,diğer paraya para demeyen CARTEL kanalları abidik gunidik proğram yapana kadar,millete faydası olan ve çooook büyük bir boşluk olan konsol video oyunu proğramı yapsalar yaÇok iyi reyting alır.
  • teknoloji tv var benim bildiğim orda yeni çıkan oyunları tanıtıyolardı gösteriyolardı hatta adam gameplay yapıp anlatıyordu oyun hakkında bilgiler veriyordu eskiden göz atıyordum şimdi devam ediyolarmı bilmiyorum
  • Alayı tırt oyun Türkiye' deki programların. Bırak adam gibi ingilizce konuşmayı, iki kelimeyi bir araya getiremeyen ezikleri çıkartıp sunum yaptırıyorlar. Bilgi, birikim, telafuz, sunum hak getire.
    Hele birde oyun programında takım elbise giyen bir tip yokmu. Digitalite' daydı sanırım. Alayı kolpa...
    Uydudan yabancı oyun kanallarını takip edebilme şansınız varsa, kalite nedir görebilirsiniz.
  • Eskiden Number One TV'de 3 gencin 2'si erkek 1'i kızın (program sonrası esrarengiz şeyler oluyor olabilir kesin) sunduğu bi program vardı. PS2'den oyunlar tanıtıyorlardı. GTA Vice City falan oynuyordu herif PS2'de. Bi yandan diğer elemanda PC'de The Thing'i oynuyordu (kaliteli bir korku oyunu) Bi keresinde Tekken TAG'ı stüdyoda ki konuklara oynattılar ama komediydi. Eleman duruyor bu diğeri onun yanına gidiyor bi kere tekme yapıyor veya yumruk sonra diğeride aynı şekilde yapıyordu. Ulan dedim sizin kalıbınıza s.... İnsan hiç mi düşünmez birkaç tuşa basayımda adamı yeneyim hey allahım ya.

• Tvnet'e yayınlanan techno-logic programı var.Teknoloji ağırlıklı oyun tanıtımıda yapıyorlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dante*

teknoloji tv var benim bildiğim orda yeni çıkan oyunları tanıtıyolardı gösteriyolardı hatta adam gameplay yapıp anlatıyordu oyun hakkında bilgiler veriyordu eskiden göz atıyordum şimdi devam ediyolarmı bilmiyorum

doğan holding kendine rakip bulamamış olacak ki yerel bir üniversite kanalını satın aldı ve kapattı sonra da. frekansını alıp ilerde yapacağı embesil yetiştiren yayınlardan birinde kullanacakmış.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KoalaX

Teknoloji TV'de oyun programından ziyade birde yeni ürünlerin tanıdıldığı, izliyicilerin gmail ve msn aracılığıyla soru sorabildiği bi program vardı ona denk gelince mutlaka izlerdim. Hatta gmail'den bi soru bile sormuştum anında cevap verdiler canlı yayında. Super valla.

Programı sunun 2 elemandan biri halka küpe takıyordu. Diğeride mazlum bi tipti küpe takana göre. Aklımda kalan bunlar. Programın ismini hatırlamıyorum. :)

Oyun Stüdyosu, Kapanış sayfası. İki efsane program
  • TV değil ama Gamespot ve Gametrailers sitelerinin düzenli yayınlanan serileri var oyunları tanıtan. Ben oradan takip ediyorum, çok eğlenceli oluyor. Bazen canlı yayınlara da denk gelebiliyorsunuz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: .ZeuS.

TV değil ama Gamespot ve Gametrailers sitelerinin düzenli yayınlanan serileri var oyunları tanıtan. Ben oradan takip ediyorum, çok eğlenceli oluyor. Bazen canlı yayınlara da denk gelebiliyorsunuz.

Hocam acaba bu konuyla ilgili bir link verebilir misiniz ?
  • Bir aralar hotbirdde gameone vardı ama cok dagıtıldı konular.eskiden surekli izlerdim ama suanki durumu nasıl bilmiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: buraoca2

quote:

Orjinalden alıntı: .ZeuS.

TV değil ama Gamespot ve Gametrailers sitelerinin düzenli yayınlanan serileri var oyunları tanıtan. Ben oradan takip ediyorum, çok eğlenceli oluyor. Bazen canlı yayınlara da denk gelebiliyorsunuz.

Hocam acaba bu konuyla ilgili bir link verebilir misiniz ?

Gamespot.com ve gametrailers.com adreslerinde bu yayınlar için linkler var. Girip bakın.
  • haytaımda oyun bakımından en iyi kanal gameonenetwork kanalı idi sonra hotbirdden çıktı.
  • eskiden HOT-LEVEL programı vardı daha sonra SKY-TURK'de Next-Level olarak devam edip bitmişti telefonla katılıp bişeyler sormuştum :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: nightmare666

eskiden HOT-LEVEL programı vardı daha sonra SKY-TURK'de Next-Level olarak devam edip bitmişti telefonla katılıp bişeyler sormuştum :)

yoksa hugoya küfreden çocuk sen miydin?
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: nightmare666

eskiden HOT-LEVEL programı vardı daha sonra SKY-TURK'de Next-Level olarak devam edip bitmişti telefonla katılıp bişeyler sormuştum :)

yoksa hugoya küfreden çocuk sen miydin?

Hugoya küfreden çocuk Bahcesehir Universitesi Sinema tv 3. sınıfında okuyor

Gerisini de siz bulun

no:ben değilim hiç nbenden başlamayın

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.