Şimdi Ara

müsil ilacı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
44.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • adı artık müsil mi müshil mi herneyse reçetesiz verirler mi eczaneler? İçince ne gibi bir etkisi olur ? Arkadaşa içireceğiz..

• Yapay Zekanın Yanıtı

Eczanede Satılan Müshil İlaçları

Kabızlık yaşadığınızda, bağırsak hareketlerini düzenlemeye yardımcı olmak için müshil ilaçları kullanılabilir. Bu ilaçlar, eczanelerde reçetesiz olarak satılmaktadır.

Müshil ilaçları, dışkının bağırsaklardan geçmesini kolaylaştırmak için farklı şekillerde çalışır. Bazı müshil ilaçları, dışkıyı yumuşatır ve hacmini artırır, bu da bağırsak hareketlerini daha kolay hale getirir. Diğer müshil ilaçları ise bağırsak kaslarını uyarır ve bağırsak hareketlerini hızlandırır.

Eczanede satılan müshil ilaçları arasında aşağıdakiler yer alır:

• Osmotik müshil ilaçları: Dışkıyı yumuşatan ve hacmini artıran maddeler içerirler.
    • Uyarıcı müshil ilaçları: Bağırsak kaslarını uyararak bağırsak hareketlerini hızlandıran maddeler içerirler.
    • Yumuşatıcı müshil ilaçları: Dışkıyı yumuşatan ve hacmini artıran yağlar içerirler.

Kabızlığı gidermek için bir müshil ilacı seçmeden önce, bir sağlık uzmanına danışmak önemlidir. Çünkü bazı müshil ilaçları herkes için uygun olmayabilir ve yan etkilere neden olabilir.

Ayrıca, müshil ilaçlarını uzun süre kullanmaktan kaçınmak gerekir. Çünkü bu, bağırsakların bağırsak hareketlerini kendi kendine düzenleme yeteneğini zayıflatabilir.

Eğer kabızlık sorunu yaşıyorsanız, kabızlığa neden olabilecek faktörleri belirlemek ve kabızlığı önlemenin yollarını bulmak için bir sağlık uzmanına başvurmanız önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet

• şimdi sana bi ilaç markası verecem... bunu al toz halinde içir dünyası kararsın elemanın...

ben bi keresinde denedim biraz fazla doz aldım 5 kaşık kadar zaten kullanım şeklini okursun... içmez olaydım berbat oldum gecem mahfoldu

şimdi sıkı dur adını veriyorum...

5,75 tl. fiyatı reçetesiz veriliyor

MAGNESİE CALCİNEE toz.... hadi macerayı bize de anlat...

• adama şaka hazırlamıyorda ciddiyseniz bitkisel olanlar var ama illa müsil ilacı dersen 20-30 dk dan sonra ful etki mide boşalıncaya kadar dansa devam
  • ishal mi yapıyor yoksa başka bir şey mi? :F
  • quote:

Orijinalden alıntı: mz~

ishal mi yapıyor yoksa başka bir şey mi? :F
    başka ne yapabilir ?? fiziksel olarak katı halden sıvı hale geçmiş bir madde
  • çocuğu tüm okula rezil etmek istiyorum istediğim tek şey bu.
  • nasıl verecen çocuğa o ilacı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vicks Vapodry Şurup Alkol
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben sana ne söyledim sen ne yapıyorsun!!!!!

Barsaklarında barsaklar hariç her şey çıkıyor 5-10 dakkada bir wc ye gitmek garanti daha ne arıyorsun!

quote:

Orijinalden alıntı: CapsLocking

çocuğu tüm okula rezil etmek istiyorum istediğim tek şey bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetronoM
    Ben sana ne söyledim sen ne yapıyorsun!!!!!

Barsaklarında barsaklar hariç her şey çıkıyor 5-10 dakkada bir wc ye gitmek garanti daha ne arıyorsun!

quote:

hocam o toz mu sıvı mı? Ayrıca hamburgerin içine falan döksem yada kolanın falan olur mu?
  • suya katılıp içiliyor normalde... o anlamadan hamburgere koyarsan kesinlikle anlar... kola ise kutu kolaya koyacaksın iyice karıştıracaksın görmicek yani belki o zaman yer bilmiyorum... Bol bol SS al yaparsan...

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MetronoM
    Ben sana ne söyledim sen ne yapıyorsun!!!!!

quote:

hocam o toz mu sıvı mı? Ayrıca hamburgerin içine falan döksem yada kolanın falan olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetronoM -- 1 Mart 2010; 21:40:16 >

• nasıl yedirebilirim çocuğa okulda? :F
  • müsil reçetesiz olarak satılıyor ama kolayla karışmıyor:D köpürüyor boyuna...

not:orta okul yılları...:D
  • neyle karıştırabilirim ve belli olmaz? :F
  • doğru olabilir..

quote:

Orijinalden alıntı: xxxtitanxxx

müsil reçetesiz olarak satılıyor ama kolayla karışmıyor:D köpürüyor boyuna...

not:orta okul yılları...:D
  • o çocuğun derste mıçtığını görmek süper olur. :F
  • quote:

Orijinalden alıntı: mz~

nasıl yedirebilirim çocuğa okulda? :F
    yapacağın şaka veya intikam alma herneyse kötü sonuçlar doğurabilir.nede olsa bir ilaç vermeyi düşünüyorsun.o arkadaşının alerjisi veya senin bilmediğin bir hastalığı varsa sonuç ne olur bilemezsin.bence bunu yapma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: necmi42

yapacağın şaka veya intikam alma herneyse kötü sonuçlar doğurabilir.nede olsa bir ilaç vermeyi düşünüyorsun.o arkadaşının alerjisi veya senin bilmediğin bir hastalığı varsa sonuç ne olur bilemezsin.bence bunu yapma.

Alıntıları Göster
    çocuğun hastalığı yok.her şeyini biliyorum zamanında en iyi arkadaşımdı. ama şuan gıcığın teki herkesi küçük düşürmeye çalışıyor.

• quote:

çocuğun hastalığı yok.her şeyini biliyorum zamanında en iyi arkadaşımdı. ama şuan gıcığın teki herkesi küçük düşürmeye çalışıyor.

kuyruk acısı diyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HimuraKen

quote:

kuyruk acısı diyorsun.

Alıntıları Göster
    İçirmeden önce bol bol yemek yedirki etkisi fazla olsun. Boş mideye fazla etki yapmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Roohans

İçirmeden önce bol bol yemek yedirki etkisi fazla olsun. Boş mideye fazla etki yapmaz.

Alıntıları Göster
    eczaneden almak kolay.ama nasıl vereceğim çocuğa?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.