Şimdi Ara

Samsung Note 3 klavyedeki mikrofon simgesi yok oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
36.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Note 3'te klavyenin en alttan soldan ikinci tuşa basılınca çıkması gereken mikrofon simgesi yok oldu nasıl geri getirileceğini bilen var mı?
    aşağıdaki fotoğrafta da görüldüğü gibi o tuşa uzun basınca çıkması gereken ve sesinizi yazıya çeviren mikrofon simgesi yok. Nasıl geri getirilir acaba??

Samsung Note 3 klavyedeki mikrofon simgesi yok oldu

• Yapay Zekanın Yanıtı

Klavyede Mikrofon İşareti Kayboldu? Samsung Note 3 için Çözümler

Samsung Note 3 kullanıcıları, klavyelerindeki mikrofon işaretinin kaybolmasıyla ilgili sorunlar bildirebilirler. Bu, sesli mesajlar göndermenizi veya metinleri dikte etmenizi engelleyebilir.

Bu sorunu gidermek için aşağıdaki adımları izleyebilirsin:

• Samsung klavyede mikrofon yok sorununun ortaya çıkmasına neden olan uygulama veya eylemi belirlemeye çalış.
    • Klavyede mikrofon tuşunun olmadığını fark edersen, klavyenin ayarlarına git ve giriş dillerini kontrol et.
    • Klavyede mikrofon tuşu görünmüyorsa, cihazını yeniden başlatmayı dene.
    • Whatsapp klavyede mikrofon yok sorunu için, uygulamayı kapatıp yeniden açmayı dene.
    • Sorun devam ediyorsa, Samsung Note 3'ün yazılımını güncellemeyi dene.
    • Son çare olarak, cihazının fabrika ayarlarına sıfırlanması gerekebilir. Ancak bu işlem tüm verilerini sileceği için önceden yedekleme yaptığından emin ol.

Samsung klavyene mikrofon eklemek için aşağıdaki adımları izleyebilirsin:

• Klavye ayarlarına git.
    • Giriş dilleri seçeneğini seç.
    • Samsung Klavye'yi seç.
    • Diller sekmesine git.
    • Mikrofon özelliğini etkinleştirmek istediğin dili seç.

Yukarıdaki adımları izleyerek, Samsung Note 3 cihazındaki "klavyede mikrofon işareti kayboldu" sorununu giderebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ayarlar - Kontroller - Dil ve Giriş - Konuşma - Ses Girişi - Ses tanıma servislerinden google olanı seç (geliştirilmiş google hizmetlerini seç, o yoksa temel google tanımasını seç) tamamdır
  • iamblack kullanıcısına yanıt
    Çözüm basit. Google ın uygulamasını play store dan indirip ayarlardan da sesli yazı yazmayı aktifleştirin.
  • Ayni sorun note 2imde var nasıl cozdunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ÇÖZÜM:

Merhaba. Uzun zamandır kullanmadığım için farkında değildim ama meğer bende de aynı problem varmış. Eğer sıkıntınız hala devam ediyorsa, Yandex Navigasyonu kaldırıp telefonu yeniden başlatın, problem çözülecek. Yeniden başlatmadan da mikrofon işareti geri geldi ama aktif olmadı, yeniden başlatınca kullanabildim. Bu yeterli olmazsa Google Klavye'yi indirin, onun ayarlarında "Sesli Yazma"yı aktif edin. Ben önce Google Klavye'yi indirdim, düzelmedi. Ardından bir yerde gördüğüm Yandex Navigasyonu kaldırmayı denedim, düzeldi. Yandex Navigasyon arka planda mikrofonu kullanmaya devam ediyormuş, o yüzden sesli yazmada filan devre dışı kalıyormuş. Uygulamayı durdurmak işe yaramıyor. Belki uygulama ayarlarından verileri ve önbelleği temizlerseniz de aynı sonucu elde edebilirsiniz ama ben kaldırmayı tercih ettim. Umarım sizin ve başkalarının da problemi çözülür.

• Siz de Yandex Navigasyon'u kaldırmayı deneyebilirsiniz Hayaletmavisi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.