Şimdi Ara

Samsung One Uİ6 & One Uİ7 öneri & ipuçları & Soru /Cevap

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
2
Favori
112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, forumu aktif takip ediyorum ve özellikle Samsung telefon forumlarına baktığımda telefon modellerine göre ayrı forumların olması da çok iyi oluyor.

Şöyle bir durum var ki birçok kişinin telefonu için içerik arayıp konular içinde kaybolduğunu düşünüyorum

Konuda amaç One UI 6 ve One UI 7 yüklü telefonlar için ;

kurulum sonrası önereceğimiz ayarlar, pratiklik sağlayacak öneriler, çözüm yolları, kullanışlı uygulamalar ve yaşanan problemler için çözüm sunulması.

Etkin bir forum olması için de ricam burada muhabbet çevirmek yerine birbirimizin hayatını kolaylaştırıcı içerikler sunalım diyorum. Herkese muhabbetli forumlar diliyorum 🙋🏽‍♂️

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErdemCirit -- 17 Ocak 2025; 1:41:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İlk öneri benden gelsin, uygulama ve web sitelerinde reklamları kapatmayı / sıfıra yakın hale getirmemizi sağlayacak bir öneri;
    Ayarlara girelim » Bağlantılar » Diğer bağlantı ayarları » Özel Dns » Özel DNS sağlayıcı ana bilgisayar ağı kısmına : dns.adguard.com » yazıp Kaydet diyerek işlemimizi tamamlıyoruz

Samsung One Uİ6 & One Uİ7 öneri & ipuçları & Soru /Cevap

*Dipnot reklamları açmak istersek ayarlara "DNS" yazarak hızlıca bu ayarı açıp kapatabiliriz*

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErdemCirit -- 17 Ocak 2025; 1:35:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.