Şimdi Ara

rehber yok whatsapp kişileri var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
8.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba telefonuma rom attim (her zaman fantezi amaçlı yapıyorum) romdan önce klasik olduğu gibi format ve cacheleri sildim romu attim gayet saglikli bir şekilde telefon açıldı (uygulamalari da titanium backup ile yedekliyorum) geri kurdum falan her şey hoş rehber kendiliğinden gelirdi fakat şimdi gelmedi ilk basta uygulamaları guncelledim(rehberi google ve samsung account dropbox vs yedekli çoğu yerde) play store dan whatsapp da falan da sadece numaralar gözüküyordu sonra guncelledim hepsini whatsapp kişileri eski kayit ettiğim şekilde geldi fakat rehber uygulamasına girdiğim de bomboş birini arayacağım zaman arayamiyorum yardimlarinizi bekliyorum senkronizasyon açık hala gelmedi illet rehber titanium da geri yüklemedi kisi vardi acil yardim bekliyorum
    saygilar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KüfürbazHaydoo -- 6 Aralık 2014; 18:46:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

WhatsApp Kişilerini Rehbere Aktarma

WhatsApp kişilerini rehberine aktarmak, iletişim bilgilerini düzenli tutmak ve kişilerine kolayca erişmek için kullanışlı bir yöntemdir. Bu işlem, Android ve iOS cihazlarında basit adımlarla yapılabilir.

Android İçin:

• WhatsApp uygulamasını aç.
    • "Ayarlar"a git.
    • "Hesap"a dokun.
    • "Rehberle Senkronize Et" seçeneğini aç.
    • WhatsApp kişilerinin telefon rehberine aktarılacağını doğrula.

iOS İçin:

• WhatsApp uygulamasını aç.
    • "Ayarlar"a git.
    • "Hesap"a dokun.
    • "Rehber Eşitleme"yi etkinleştir.
    • WhatsApp kişilerinin iPhone rehberine aktarılacağını doğrula.

WhatsApp'taki numaraları rehbere kaydetmek veya WhatsApp kişilerini rehbere eklemek için de bu adımları izleyebilirsin. Böylece, WhatsApp kişilerinin bilgilerini senkronize edebilir ve onlara telefon rehberinden doğrudan erişebilirsin. WhatsApp kişilerini aktarma işlemi, tüm cihazlar için benzerdir ve hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirilebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Dostum Aynı Kafadayız Bende Fantezi İçin Yüklüyorum Şu an CM12 Alpha Var.Aynısı Banada oldu ama çaresi yok rehberin yedeğini telfona kaydetmediysen
  • Rehbere girip menü tusuna basıp görüntülenecek kisilerden Sim i seçtiniz mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dumluc4 -- 6 Aralık 2014; 22:58:25 >
  • dumluc4 kullanıcısına yanıt
    Hocam tüm kisiler deydi zaten google drive ve dropbox u güncelleyince rehberim geldi yinede teşekkürler iyi forumlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.