Şimdi Ara

Sim karttaki numaraları göremiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
28.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    rehbere girdiğimde sim karttaki numaralar gözükmüyor
    içi aktar dışar aktar falan demeyin akta,alr deyince sim karttaki numaraları görmüyor
    ayarlardan sim numaralarının gözükür olmasınını da yaptım

napacağım

• Yapay Zekanın Yanıtı

SIM Karttaki Numaraları Görme

SIM (Abone Kimlik Modülü) kartınızdaki telefon numaralarını göremiyorsanız, aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

• Telefon Ayarları: Telefonunuzun "Ayarlar" uygulamasına gidin ve "Bağlantılar" veya "SIM Kartlar" seçeneğini bulun.

• SIM Kart Yöneticisi: SIM kartınızı seçin ve "SIM Kart Yöneticisi" seçeneğine dokunun.

• Telefon Numarası: Bu bölümde, SIM kartınıza bağlı telefon numarası listelenecektir.

Diğer Yöntemler:

• Kısa Kod Arayın: Bazı ağ sağlayıcıları, SIM kartınızdaki numarayı gösteren kısa kodlar sunar. Bu kodu aramayı deneyebilirsiniz (örneğin, *123#).

• Müşteri Hizmetlerini Arayın: Ağ sağlayıcınızın müşteri hizmetlerini arayabilir ve onlardan SIM kartınızdaki telefon numarasını isteyebilirsiniz.

Not: SIM kartınızda birden fazla telefon numarası olabilir. Yukarıdaki adımları kullanarak tüm numaraları görebilirsiniz.

Önemli: SIM kartınızı yenisiyle değiştirirseniz, tüm kayıtlı telefon numaralarının yeni karta aktarılacağını unutmayın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bende ace kullanıyorum senin yaptığın çözümler dışında bildiğim başka simdekileri göstermenin yolu yok.Ama bazı romlarda aynı sorunu yaşamıştım hangi romu kullanıyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BekleGeliyorum

Bende ace kullanıyorum senin yaptığın çözümler dışında bildiğim başka simdekileri göstermenin yolu yok.Ama bazı romlarda aynı sorunu yaşamıştım hangi romu kullanıyorsun.

daha önce acedroid diye bi rom yüklüydü
    sonra stock rom a çevirdim 2.3.6 stock yüklü şuan
  • Fabrika ayarlarına dönüp kontrol etmeyi denediniz mi ? Sizin ürettğiniz çözümler dışında akla gelen yok.
  • Telefonun rehber kisminda iken ayarlar tusuna bastiginizda ice disa aktar yazan yerin hemen altinda goruntulenecek kişiler kismina girip simkart i secin simdi sadece simkart kisilerinizi görüntüleyecek siniz.?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byaahmet -- 2 Ocak 2014; 5:30:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: byaahmet

Telefonun rehber kisminda iken ayarlar tusuna bastiginizda ice disa aktar yazan yerin hemen altinda goruntulenecek kişiler kismina girip simkart i secin simdi sadece simkart kisilerinizi görüntüleyecek siniz.?

malesef
  • Marketten sim contacts programini indir ordan gorursun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.