Şimdi Ara

İninal karta bağlı telefon numarası değiştirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
7.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben yarından itibaren yeni bir telefon numarası kullanmaya başlayacağım. Ancak kullandığım ininal kart şu anki tel numarama bağlı. Benim bu numarayı değiştirme gibi bir şansım var mı yoksa başka bir kart mı almam gerekiyor ?

Edit: Aradım müşteri hizmetlerini değiştirdiler hemen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orangeblu -- 29 Ağustos 2015; 15:04:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Peki değiştirirken eski telefon numaranla ilgili birşey sordular mı?

• Hatırlamıyorum ama olabilir.

• Bende numarami guncellettim fakat 3d secure kodu yeni hattima ininal cuzdan uzerinden girdigimde gelen dogrulama kodu eski hattima geliyor sizdede boyle bir sorun oldumu

• quote:

Orijinalden alıntı: yozgatmustafa

Bende numarami guncellettim fakat 3d secure kodu yeni hattima ininal cuzdan uzerinden girdigimde gelen dogrulama kodu eski hattima geliyor sizdede boyle bir sorun oldumu

Belki 3d secure güncellenmesi 1-2 gün sürüyor olabilir ben numaramı değiştirdikten sonra hemen alışveriş yapmadığım için bilmiyorum.

He aradan daha uzun bir zaman geçtiyse o zaman bir sorun olabilir onu da müşteri hizmetlerine bildirirseniz hallederler.

• 3D secure de bi sorun yok dogrulama kodu gelmiyor kac kez aradim ama ddgisen birsey olmadi

• yozgatmustafa kullanıcısına yanıt
    He ben yanlış okumuşum yazıyı doğrulama kodu numarası direk değişmişti ( 1 gün sonra da olabilir yanıltmayayım seni ).
    Gerçi sen mh'yi aramana rağmen düzeltmedilerse ne diyeceğimi bilmiyorum.
    Şikayet var sitesine yazarsan düzeltirler herhalde. Normalde müşteri hizmetlerinin direk düzeltmesi lazımdı ama niye düzeltmediklerini yada düzeltemediklerini bilmediğim için kesin bir yorum yapamıyorum sana.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.