|
Bildirim
Aaa 3 ay önce izrayil dünyanın en kötüsü olmuş pardon. Ondan önce çiçek dağıtıyorlardı.
Şu an hangi arabaya biniyorsun ayıptır sorması? Elindeki telefon da iphone veya Android değil mi? Onları da boykot etmeni tavsiye ederim. |
Tiguan ve tuscon'u neden boykot etmiyorsun?
|
masterpass ve visa boykot !
|
Masterpass şuan iyi gayet yeterli zaten.
|
İsrail markalarını ve İsrail'e destek veren markaları o kadar severek kullanıyorum ki hepsi kaliteli ve mükemmel. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
İsrail markalarını ve İsrail'e destek veren markaları o kadar severek kullanıyorum ki hepsi kaliteli ve mükemmel. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bunları nasıl boykot etmeyi düşünüyorsun? Alışverişlerinde hiç kredi kartı kullanmaman lazım boykot edebilmen için. Çünkü kartınız ya Visa ya da Mastercard servislerini kullanır. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İnadına Mastercard ve Visa kullanıyorum. Bana, bize, ülkemize bir kötülükleri yok. Durup durup birilerini hain ilan etmekten vazgeçseniz iyi olur. Canı sıkılan çıkıyor şunu bunu boykot edelim diyor. Çocuk eğlencesine döndü artık. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Sanal mafyalar ne yapacak şimdi |