Şimdi Ara

Kredi Kartı Toplam Limit Sorunu CepteTeb (Onaylandı ama Kartı Vermiyorlar)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

garanti bonus kredi kartım ve enpara kredi kartım var. Cepteteb talebimden yüksek rakama onay verdi ama toplam limit nedeniyle başka bankadaki kartınızın limitini düşürün dedi. Enpara kredi kartımı 250 binden 25 bine düşürdüm. Ne kadar süre sonra tebe tekrar başvurmalıyım? Şubeye gitsem yardımcı olurlar mı tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz? Puanım gayet iyi gecikmiş borcum ya da kart limitlerim cok dolu değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Linuxxer -- 13 Ekim 2024; 13:16:59 >

• diğer bankalardaki limitin, bankanın onayladığı limiti aşıyorsa alamazsın. kardeşime de sözde 150bin onaylı limitiniz hazır diyor, başvurunca da diğer bankalardaki limiti düşür diyor.

hesabında para tutmayanlara 300-500ler havada uçuyor. Yıllardır yüksek sayılabilecek para tuttum. yaklaşık 1.5yıldır limitim hiç artmadı, bende parayı başka bankaya aktardım.

• hangi puanınız çok iyi, farazi yazmışsınız pek anlaşılmıyor. ayrıca teorik olarak en az 6 ay beklemeniz lazım yeni bir kredi kartı limiti başvurusu yapabilmeniz için

• anaksimenes35 kullanıcısına yanıt

Aktif kredim yok.

Bonus kredi kartımın %99u boşta, limit açık. %1i dolu.

Enpara kredi kartımın %10u dolu, %90 açık.

Yüklü miktarda ppf fonunda param var.

Kredi kartımı asla geciktirmem, aktif kullanırım sürekli gününde öderim. Hiç minimum ödeme tutarını ödemedim. Bunlara göre iyi olduğunu düşünüyorum.

• Çok teşekkürler, sayende bu önemli fırsatı kaçırmadık. Kritik bir fırsat olduğu için öne çıkardım.

• Linuxxer L kullanıcısına yanıt

diğer bankalardaki limitin, bankanın onayladığı limiti aşıyorsa alamazsın. kardeşime de sözde 150bin onaylı limitiniz hazır diyor, başvurunca da diğer bankalardaki limiti düşür diyor.

hesabında para tutmayanlara 300-500ler havada uçuyor. Yıllardır yüksek sayılabilecek para tuttum. yaklaşık 1.5yıldır limitim hiç artmadı, bende parayı başka bankaya aktardım.

• E006 E kullanıcısına yanıt

kredi kartı yazıp ilk gelen kategoriye girmiştim şimdi sıcak fırsatlar dışında da yer bulamadım sizce doğru yer neresi konyu raporlayıp değiştirmesini isteyelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kampec -- 13 Ekim 2024; 13:55:20 >
  • Kampec kullanıcısına yanıt

yöneticilere bildirdim kategori değişimini teşekkürler

• Geçmiş olsun Enparadaki o muazzam limitinizden boşu boşuna olmuşsunuz. Bir daha hayatta göremezsiniz o limitleri. Ceptetebin de öyle ahım şahım kampanyası yok ve çıkacağı da meçhul bu kartın
  • aynı sorunu geçen hafta yaşadım şöyle çözdüm: kart başvurularınızı iptal edin. cepteteb>sol üstteki çark tuşu>başvuru iptali kısmından. sonra ana sayfaya dönün. ön onaylı kmh teklifini kabul edin. kmh alın. sonra kredi kartı başvurunuzu tekrar yapın. kart onaylanıyor limit düşürmeye kalmadan kartı veriyor. en son da kmh iptal edin. bunu farketmeden 200k düşürdüm qnb’den. şimdi geri arttırmıyorlar. :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicans35 -- 13 Ekim 2024; 14:54:20 >
  • alicans35 kullanıcısına yanıt

Merhaba hocam başvuruyu iptal ettim fakat bende kmh.on onay görünmüyor ana sayfada.. Elle kendim kmh acsam mi düşük limitten?

ön onaylı çıkmadıysa vermeyebilir. ama bi deneyin denemekten zarar gelmez bence.

• alicans35 kullanıcısına yanıt
    Ben tebe gideyim birazdan genelde şubeden işlemlerde çözüyorlar sanırım
  • Müşteri limitini düşürdün mü? Onu da düşürmek gerekiyor, sadece kart limitini düşürmek yetmeyebiliyor.

• ceyyhun C kullanıcısına yanıt

Bunu nasıl düşürebiliyoruz müşteri limiti ne oluyor hocam

• findeks te limitiniz düşmüş gözüküyorsa tekrar başvura bilirsiniz max 1 ayda değişiyor zaten sürekli findeks notu.

• by_dj_omar kullanıcısına yanıt
    Findeks notuma aksam bakacağım şubeye gittim teb likit onaylandı ama karti vermediler yine.enparadan zorla düşürdüm.. Edevletteki risk raporunu çektim halen eski limitim görünüyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.