|
Bildirim
750tl 2 kişinin yemek parası zaten geldiğimiz durumda bak ya
|
Acilen 500 tl ve 1000 tl banknotlarda gelmeli atm den para çekince cüzdana sığmıyor. |
eski parayla 150 lira, yeni nesil bilmez |
Başlık yanlış olmuş, şifresiz işlemler için geçerli bir limit bu. Daha bugün 2500tl lik temassız ödeme yaptım, tabi şifre istiyor. Ama ödemeye mani bir durum değil. |
egonomi coook iyi diyen akpliler nerede? hadi gelin. yorumlarda buluşuyoruz. böylece sizleri engellemek daha kolay oluyor. 200tl ile yemek yenmiyor artık. basın artık 500 tl, 1.000 tl, 5.000 tl, 10.000 tl. 200tl yi de bozuk para yapın. yakında anca sakız alınacak çünkü.
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doruhüso -- 28 Haziran 2024; 10:56:25 > |
Acilen 500 tl ve 1000 tl banknotlarda gelmeli atm den para çekince cüzdana sığmıyor. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Başlık yanlış olmuş, şifresiz işlemler için geçerli bir limit bu. Daha bugün 2500tl lik temassız ödeme yaptım, tabi şifre istiyor. Ama ödemeye mani bir durum değil. |
eski parayla 150 lira, yeni nesil bilmez |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
|
Bayadır temassız kullanamıyorduk 2 parça birşey alıyorsun 1000 lira zaten |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
bi akıllı sensin, o tür işleri yapan adam her türlü yapar. paranın taşınacak bir yanı kalmayınca millet dövize altına kaçar. |
bu saatten sonra 500,1000 ne işe yarayacak ? pazardan meyve sebze alıyorum 1200tl civarı gidiyor. asgari ücret bu şekil artmaya devam ederse 2000 bile birkaç sene sonra yetersiz kalır. Bundan 15yıl önce bakkallar 100tl bile zor bozuyordu. |