Şimdi Ara

Yüksek Limitli Kredi Kartı ile Neler Yapılabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
4
Favori
3.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Akbank'ta 450.000 TL civarında kendimce yüksek limitli axess kredi kartım var. Her ayın 24'unde ekstrem kesiliyor ve ayın son gününde ödeme tarihi geliyor.

Bu yüksek limitli kartı bana avantaj yaratacak bir şekilde nasıl kullanabilirim önerisi olan var mı?

Fiziki/Sanal altın almak istemiyorum onu söyleyemeyin lütfen.

Örnek veriyorum: X ürününü satın al, en geç 30 gün içinde %x kârla çok rahat satabilirsin gibi öneriler duymak istiyorum :)

Ya da komisyonsuz/düşük komisyon ile nakite çevirip son ödeme tarihine kadar para piyasası fonunda değerlendirmek gibi.

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yanumthe -- 19 Eylül 2024; 21:5:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sonunda icralık olma Yüksek Limitli Kredi Kartı ile Neler Yapılabilir 

• AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM kullanıcısına yanıt

Kral icrayla falan uğraşamam hiç valla yasal şeyler önerin arkadaşlar :D

• Güzel konu, güzel soru. Ben de takip edeceğim önerileri bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bemanetoglu -- 19 Eylül 2024; 23:24:35 >
  • Bilen var mı ayrı konu ama bilse bile neden senin cebine havadan para koysunki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatih KARAHAN -- 20 Eylül 2024; 1:32:56 >
  • Fatih KARAHAN kullanıcısına yanıt

Kendi cebinden çıkarıp benimkine koymayacak ya kardeşim sende varya :)

• yanumthe kullanıcısına yanıt

Sana beleşten bunu neden yapsın?

• Pazartesi gününden itibaren limitler düşecekmiş

• Fatih KARAHAN kullanıcısına yanıt

Şahsen ben, bildiğim illegal olmayan bir yöntem olsaydı paylaşırdım. Neden paylaşmiyim ki? Her şey çıkarı için mi yapılıyor bu memlekette?

• erhanvb kullanıcısına yanıt

Var olan limitleri düşüreceklerini çok zannetmiyorum en fazla yeni başvurularda yüksek limit tahsis etmezler bence. Bekleyelim bakalım düşecek mi

• Hiç tanimadığın birinin cebine beleşten para koymak için kimse kılını kımıldatmaz.Sana bol şans dilerim hayatında

Hocam geçen sene 1 gecede herkesin kmh limitlerini düşürdüler kredi kartını hayli hayli düşürürler. Yarın ola hayrola

• doğrudan garanti bir yöntem yok, biraz şans biraz ticari kabiliyet ile kar elde edebilirsin.

kredi kartına taksit yapan galericiler var. 100 bin TL için 12 ayda 130 bin TL gibi kartından çekiyorlar. sen 450 bin TL'ye 330 gib çektirip, bu tutarlarda temiz bir araba bulup, biraz karla satabilirsin. otomatik vites olsun, pert olmasın, bu fiyat bandındaki araçlar hızlı satılıyor.

5 tane iphone 16 pro alabilirsin. kutularını açmazsan sene sonunda 10'ar bin TL karla satabilirsin.

aklıma gelen en potansiyelli işlemler bunlar.

• Vaktinizi ayırdığınız için çok teşekkür ederim. Araba konusunu bir keresinde denedim :) telefon konusunda da olabilirmiş aslında. Bu arada limitimde azalma olmadı hâlâ aynı @erhanvb

Bir yolu yok. Olaninin adina da nakit avans deniyor. Onun da yasal fsizi var.

Banka sana limit veriyor ama onu kullanman için degil, seni elinde tutabilmek için veriyor. O parayi bankanin kendisi kullaniyor işletiyor yani. Banka kendine ait bir paradan sence sana bana faiz kazandirir mi?

Onun eskiden adı dusuk faizlerken mortgage idi, millet dusukten cekip, kredi ile ev aldi o aldigi evinde kirasi ile kredisini ödedi. Yani zamaninda bir açik kapi vardi ve bu döngü aslinda bugunki ekonomik cokusun sebeplerinden de biri. Bugun devlet faizleri yukseltti ki zaten bunu yapamayalim diye.

Kredi kartinib olduguna ve limiti yuksek olduguna dua et Ben çok kartimi kapattirdim. Isime yaramiyor. Alacaksam nakit aliyorum. Yoksa almam. Bankanin limit vermesi de ondan bana bildigi icin sicil temiz bir kere bile gecijmemis asgarisini ödememisim hep bizzat ekstreyi ödemisim. Hazirda da para var onun faizini kullaniyor bana aman bir yere kaçma diye göz boyamaya limit veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krstarica -- 23 Eylül 2024; 21:50:49 >

• Yüksek Limitli Kredi Kartı ile Neler Yapılabilir

Bir şeyler yapıyorum ama olası bir ters durumda şu sayılar tedirgin ediyor insanı :)

• cok ilgimi cekti ne yapıyorsunuz?

• buckeye23 kullanıcısına yanıt

Araba aldım hocam :) bu arada limitimi 700 bin liraya çıkardılar. Tabi limitin yükselmesi sonrası faiz oranı ve asgari ödeme oranı da yükseldi yeni yasayla birlikte. Ona hiç değinmiyorum. Kısa sürede bir al sat gerçekleştirdim özetle.

Merhaba, galeri ne kadar ekstra komisyon koydu acaba?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.