Yüksek Limitli Kredi Kartı ile Neler Yapılabilir
Selamlar,
Akbank'ta 450.000 TL civarında kendimce yüksek limitli axess kredi kartım var. Her ayın 24'unde ekstrem kesiliyor ve ayın son gününde ödeme tarihi geliyor.
Bu yüksek limitli kartı bana avantaj yaratacak bir şekilde nasıl kullanabilirim önerisi olan var mı?
Fiziki/Sanal altın almak istemiyorum onu söyleyemeyin lütfen.
Örnek veriyorum: X ürününü satın al, en geç 30 gün içinde %x kârla çok rahat satabilirsin gibi öneriler duymak istiyorum :)
Ya da komisyonsuz/düşük komisyon ile nakite çevirip son ödeme tarihine kadar para piyasası fonunda değerlendirmek gibi.
Teşekkürler.
Seyir Halindeyken Yanan Araç
|
Merhabalar,
Maksimum 800-850 bin TL civarında param var.
Şahsıma ait bir araç almak istiyorum. İlk arabam olacak. Clio düşünüyorum.
Yıl olarak en düşük 2019, KM'de en fazla 50 binlerde düşünüyorum. Masraf çıkarmasın sanayiye sokmasın ve uzun ömürlü kullanabileyim diye.
1.0 Tce motorlar gitmiyor ve sorun çıkarıyor diyorlar o yüzden 1.5 dCi ve 1.3 TCe arasında kaldım. Şehir içinde kullanacağım İstanbul'da yaşıyorum en fazla yakın çevre illere gider gelirim. Dolayısıyla performanslı olsun ve otomatik araç olsun istiyorum.
Bu fiyata bu aracın hangi modelini önerirsiniz, ilanlara bakıyorum ama fiyat algım bozuldu resmen. Önerileriniz nelerdir nasıl bir yol izlemeliyim?
Merhabalar,
Albaraka Türk'ün bu kampanyasını duymuşsunuzdur. 15 bin limitle 3 ay ötelemeli 4 ay vadeli finansman veriyor. Bu nakite dönüştürülmüyor sadece alışverişlerde kullanılabiliyor. Ben telefon alacağım da alacağım telefon 20 bin tl. Bu kartın limiti de artırılmıyor. Nasıl yapmam lazım sizce görüşlerinizi alabilir miyim?
Teşekkürler.
Son Giriş: 3 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 398
İkinci El Bölümü Mesajları: 6
Konularının görüntülenme sayısı: 100.078 (Bu ay: 3.839)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 189 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic