Son yılların en kral kampanyası. Farklı bankadan finansbank’a yapacağınız aylık eft tutarına göre nakit veriyor. Max 200.000 tl için 25.000 TL nakit anında hesaba geçiyor. Tek yapmanız gereken her ay tek seferde taahhüt edilen tutarı hesaba atıp çekmek.
Sağolsun vakıfbank 15.000 tl faizsiz masrafsız 3 taksitli nakit avans tanımlamış. İlaç gibi geldi.
🔥 Yanıyor 🔥 getir yılbaşı paketi 52,89 TL
Farklı kampanyalarla birleştirilip daha ucuza getirilebilir.
Bu fırsatı Sıcak Fırsatçılar nasıl farketmemiş anlamadım. KG 18,3 kuruşa geliyor. Şu an piyasadaki KG başına en uygun fiyat. Cimri de falan daha ucuz bir kaç satıcı var gibi gözükse de muhtemelen sahte olduğunu düşünüyorum.
Hemen tüm kartların da 250 TL' üzerine 20-25 TL puan verdiğini düşünürsek resmen bedava. Tabi Ariel Toz deterjanın temizliğinden vazgeçemeyenler için.
Şu an çoğu markette stok kalmamış zaten ama yine de takip etmenizi öneririm.
https://www.migros.com.tr/ariel-dag-esintisi-renkliler-3-kg-20-yikama-p-1cbc713
https://www.migros.com.tr/ariel-dag-esintisi-renkliler-3-kg-20-yikama-p-1cbc713
İş Cep/ kampanyanalar menüsünden görülebilen kampanya. Oran çok iyi değil. Ama diğer market vs ile birlikte kombo yapılabilir. Sektör kısıtı yok.
Cüzdan yüklemeleri, Elektronik Ödeme Hizmetleri sitelerinden yapılan nakit, para yükleme ve benzeri nitelikli işlemler, vergi ödemeleri, sigorta ve prim ödemeleri, fatura ödemeleri, kampanya kapsamında değerlendirmeye alınmayacaktır.
SOĞUK KAHVE FIRSATLARI[ANA KONU]
Son zamanlarda iyice sarmaya başladı bu marketlerde satılan soğuk kahveler. Hem serinletici, hem lezzetli. Ama şöyle uygun kampanya bulamıyoruz fiyatları çok pahalı.
Benim piyasada gördüğüm 4 çeşit var. Fiyatlarına göre sıralamaları şu şekilde
- Migros Soğuk Kahve: 7.5 TL'ye satılıyor. Mocca ve Latte çeşitleri var. En uygun fiyatlı ürün.
- Obsesso Kahve: Migros kahveden lezzet olarak aşırı farklı değil ama çeşidi daha fazla. Migrosta 12.5 TL
- Nescafe: Baya Çeşidi var, çok tattığımı söyleyemem. 15 TL'ye satılıyor.
- Starbucks: Bu tam bir akıl tutulması 40 TL'ye satıyorlar. Alan var mı gerçekten bilmiyorum.
Bu başlık altında, varsa farklı marka önerilerinizi, fırsatları, indirimleri, kampanyaları tartışacağız.
Lütfen ben onu evde yaparımcılar gelmesin.
|
BORA JET MAĞDURLARI BURAYA
|
samsung 50js7200
|
40-42 inç arası tv tavsiyesi
|
Son Giriş: 13 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 6 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 890
İkinci El Bölümü Mesajları: 4
Konularının görüntülenme sayısı: 71.884 (Bu ay: 1.552)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 898 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar