Şimdi Ara

SOĞUK KAHVE FIRSATLARI[ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
2.874
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son zamanlarda iyice sarmaya başladı bu marketlerde satılan soğuk kahveler. Hem serinletici, hem lezzetli. Ama şöyle uygun kampanya bulamıyoruz fiyatları çok pahalı.

Benim piyasada gördüğüm 4 çeşit var. Fiyatlarına göre sıralamaları şu şekilde

1. Migros Soğuk Kahve: 7.5 TL'ye satılıyor. Mocca ve Latte çeşitleri var. En uygun fiyatlı ürün.
    2. Obsesso Kahve: Migros kahveden lezzet olarak aşırı farklı değil ama çeşidi daha fazla. Migrosta 12.5 TL
    3. Nescafe: Baya Çeşidi var, çok tattığımı söyleyemem. 15 TL'ye satılıyor.
    4. Starbucks: Bu tam bir akıl tutulması 40 TL'ye satıyorlar. Alan var mı gerçekten bilmiyorum.

Bu başlık altında, varsa farklı marka önerilerinizi, fırsatları, indirimleri, kampanyaları tartışacağız.

Lütfen ben onu evde yaparımcılar gelmesin. 

• Starbuck için "Bu tam bir akıl tutulması 40 TL'ye satıyorlar. Alan var mı gerçekten bilmiyorum." yorumunu yaptıktan sonra "Lütfen ben onu evde yaparımcılar gelmesin. " yazmanız saçmalıktan başka bir şey değil. Sen starbucks alanı eleştirme hakkına sahipsin ancak biz senin migros kahvesine o parayı vereceğine evde yap deme hakkına sahip değiliz.  

• Merhaba ben geldim…

Herhangi bir filtre kahveyi (mümkünse aroması çok yoğun olmayanlardan) herhangi bir kavanoza 120 gr kadar koyup bir litre soğuk su ekleyip 24 saat kadar bekliyorsunuz. sonra ister french press’ten ister kahve kağıdından geçiriyorsunuz mis gibi cold brew hazır, isterseniz sütle şekerle falan süsleyin, ister direkt için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İssiz Adam -- 19 Ağustos 2022; 18:7:53 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Nescafe original in tadını seviyordum ama fiyatı pahalı ondan almıyorum. Migros ve bimde satılanlar hoşuma gitmedi.

Bu arada cold brew demleme zor birşey değil. Soğuk kahveyi evde yapmak daha mantıklı bence de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boçi -- 19 Ağustos 2022; 15:18:31 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Nescafe'nin şeker ilavesiz soğuk latte kahvesini içme gafletine düştüm. Aman aman düşman başına, iğrenç bir tadı var.

Şöyle tadı, içimi güzel olan şekersiz(şeker ilavesiz) bir soğuk kahve arayışım var. Önerilere açığım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-156629339 -- 19 Ağustos 2022; 15:58:37 >
  • Starbuck için "Bu tam bir akıl tutulması 40 TL'ye satıyorlar. Alan var mı gerçekten bilmiyorum." yorumunu yaptıktan sonra "Lütfen ben onu evde yaparımcılar gelmesin. " yazmanız saçmalıktan başka bir şey değil. Sen starbucks alanı eleştirme hakkına sahipsin ancak biz senin migros kahvesine o parayı vereceğine evde yap deme hakkına sahip değiliz.  

• Nescafe nin vanilyalı original ve karameli olanı güzel tavsiye ederim . 15 TL normalde . Migros’tan indirimle 11.9 a alabiliyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İssiz Adam kullanıcısına yanıt

Hocam detaylandırır mısınız pek anlaşılmıyor gibi ya da ben anlamadım  

• Mescafeler 13.25, Obsessolar 11 e düşmüş mifgrosta. Ben 3 hafta önce obsesso yu indirimden 2.5 tl ye almıştım. Pek aram yok aslında fena değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TherafluForte

Hocam detaylandırır mısınız pek anlaşılmıyor gibi ya da ben anlamadım  

Hocam düzenledim sizin için:)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hepsi kötü

• Haziran ayından beri böyle yapıyorum, tavsiye ederim  

Teşekkürler hocam  

• ReqinLeif R kullanıcısına yanıt
    Nescafe karamelli olanını hiç beğenmedim hocam ne kahve tadı aldım ne de karamel ne içtiğimi anlamadığım bir içecek tadı çok kötüydü.

Daha basiti var.

Termosa buzları koyup içine iki shot espresso ya da mokapod la yapılmış kahve atıyorsunuz, soğuk kahve oluyor. Termoslarin soğuk tutma kapasitesi de daha iyi oluyor. 600ml bir termos tüm gün yetiyor.

Sütlü, yumuşak sevenler su yerine buz dondurabilir.

• Meandroslu kullanıcısına yanıt

starbucksın tripleshot olanında bile kahve tadı yok ):

• Tabiki damak tadi ancak ben obsessoyu nescafe ve digerlerine degismem özellikle karamel olanini cok begeniyorum fiyatlar cok değişken petrollerde ortalama 15-16 tl iken marketlerde obsesso 9.5 tl ye kadar düşüyor

• atlantik kahve nin cold brewi deneyen varmı

• soğuk kahve seviyorsanız eğer soğuk kahve demleme sürahileri var 200 lira civarına. kendi filtre kısımları var süzmeye uğraşmıyorsunuz. yaz günlerinde çok güzel oluyor. hazır soğuk kahveler aşırı şekerli ve lezzetsiz geliyor bana. eğer ayrıca para harcamak istemezseniz de litrelik şişeye 7-8 tatlı kaşığı filtre kahve, 24 saat buz dolabında beklet sonra ister filtre kağıdıyla ister tülbentle süz. mis gibi sıfır kalori katkısız soğuk kahve hazır.

• Sütle yavaş yavaş hazırladığım Nescafeme atıyorum 6-7 küp buz piyasadaki soğuk kahvelerin en az %50'sinden çok daha güzel oluyor.Kesin bilgi. 

• double or nothing kullanıcısına yanıt

Asıl şu mesaj saçmalıktan başka bir şey değil. Bir de Starbucks fun boyları hemen en beğenilenlere sokmuşlar. Tarif okumaya girmiyor insanlar bu konuya fırsat varsa onu görmek için giriyor. Aynı şey sucuk fırsatları konusunda da oluyor. Hemen ben evde yapıyorum daha güzel oluyor diyerek tarif paylaşmaya başlayanlar damlıyor konuya. Konuyu açan kişi insanlar gelip burada tarif paylaşmasın diye yazmış o cümleyi ama siz tersten anlamışsınız, diğerleri de hiç anlamamış ki yine tarif dolmuş ortalık. Evde nasıl soğuk kahve yapılır diye merak etseydi zaten giderdi forumun ilgili kısmına konu açardı orada sorardı. Burada tarifler paylaşılıyor alakasız mesajlar birbirini kovalıyor ondan sonra adminler gelip konuyu siliyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.