Facebook sponsorda gördüm |
Afyon eko dana sucuk kg 75 tl
-
-
O 75 lirayi dürüp yersen daha az zararli olur. En basit kiymanin 150 liraya alinamadigi memlekette 75 liraya satilan sucuga neler koyduklarını dusunmek istemiyorum
-
Sponsorlu reklamda gördüğün her şeyi fırsat sanıyorsan vay haline -
Hemen firma sahibi yapıyorlar o yüzden açıklama yaptım
-
Fiyat iyi degilmi ee her sponsorda gördüm fırsat diye birsey demedim
-
Attack Helicopteryoutubetostci yakup usta eşşek eti iddialarına cevap veriyorhttps://www.youtube.com/shorts/R-ypixW9I_c
-
Oooo. Eko sucuk, alırım bı dal pardon halka -
At eti oranı kaç acaba -
75 liraya artık at, eşek etide kurtarmaz, yeni trend sentetik et.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stereo Palma -- 2 Şubat 2023; 19:7:31 > -
Afyondan bildiriyorum. Almayin.Yerel,bilinmedik ama güzel kaliteli olanlar bile 240 TL burada. Bilindik markaları saymıyorum.. -
Tavuk kurtarır herhalde
-
reklam parası olarak onu harcamıştır zaten
-
Al karşim al... bu fiyata bedava.. al da kedini köpeğini sevindir, hayatlarında ilk defa sucuk yesinler...
-
Kayseriliyim, sucuğun memleketi olmasına rağmen burda bile ortalama fiyatlar 250tl bunlar nasıl 75tlye sucuk satıyormuş merakettim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HDogus -- 2 Şubat 2023; 20:29:42 > -
Yahu etin fiyatı ortada sucuk dediğin şey kurumuş et, 75 liraya kuru et verme imkanları var mı Allah aşkına
-
eşek etinin bundan daha sağlıklı olması
-
Kesssinlikle %20 kıyma %70 tavuk taşlığı %10 baharat.
At ve eşşek eti diyenler bu fiyata at ve eşşek eti de yok maalesef.
Bu afyon sucukları artık ilçe ilçe gezip satmaya çalışıyorlar, geçenlerde diyarbakırda 10bin nüfuslu ilçeye gelip satış yapmıştılar, alanlar küfrediyordu.
-
Eşşek daha tazeyse alınır -
At eti olsa o fiyat kurtarmaz kardeşim -
Aynen
Hastalıktan kesilmeden Ölen hayvan eti olabilir
O 75 lirayi dürüp yersen daha az zararli olur. En basit kiymanin 150 liraya alinamadigi memlekette 75 liraya satilan sucuga neler koyduklarını dusunmek istemiyorum |
Sponsorlu reklamda gördüğün her şeyi fırsat sanıyorsan vay haline
|
Afyondan bildiriyorum. Almayin.Yerel,bilinmedik ama güzel kaliteli olanlar bile 240 TL burada. Bilindik markaları saymıyorum..
|
Hemen firma sahibi yapıyorlar o yüzden açıklama yaptım |
Attack Helicopteryoutube tostci yakup usta eşşek eti iddialarına cevap veriyor https://www.youtube.com/shorts/R-ypixW9I_c |
Benzer içerikler
- bim soğuk baklava
- bim kokoreç fiyat
- boyner çark
- coffy bedava kahve
- bebemoney nasil kullanilir
- black friday ne zaman 2024
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X