< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tornado34 -- 5 Şubat 2022; 14:54:57 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
GÜLÜMOĞLU ÇİĞKÖFTE YARIM KG 7.95 TL HAKMAR
-
-
En azından glikoz şurubu yok.
-
Nasıl yiyorsunuz böyle şeyleri
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sız neler yiyorsunuz acaba çok merak ettik.Boyle aşağılayıcı yukarıdan bakan mesajlara dayanamıyorum.
Bu cigkofte merdiven altı firma değil sonucta Metro marketlerde, File marketlerde de satılıyor bu marka.
Aşağıda web sitesi linki var inceleyin..
Tüm gerekli belge ve izinlerinide almış. Sonuçta bulgur baharat salça ceviz vs karışımı. Ben güvenerek yedim ve gayette iyi, midem hassastır ama yakmadı mesela.
Laf olsun mesaj sayim artsın diye mı yazıyorsunuz anlamadim ki..bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak adlı çalışma loading...
https://gulumoglucigkofte.com/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tornado34 -- 5 Şubat 2022; 12:35:9 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
içeriği doğruysa piyasadaki en zararsız ucuz çiğköfte
piyasada adı bilinen markaların içeriğine bir bakın, bir de fiyatları et fiyatına yaklaştı.
-
Komagenede yarım kilogrami 50 TL . Aradaki fark muazzam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Eger içindekiler kısmını eksik yazmadılarsa en zararsız market cigkoftesi gibi duruyor. Glikoz ve envai çeşit E-220 vb katkıları yok gözüküyor. İçine koydukları sacma sapan katkı ve zararlı maddeler nedeniyle market cigkoftesini bırakmıştım. Eger bunun içindekiler kısmı doğruysa ve tadı da ortalamanin ustundeyse fiyati daha yuksek olsa da alınır.
Metro da var mı
File, netro, hakmar.
Ucunun de olmadığı bir yerdeyim. Gulumoglu cig kofte yemek benim de hakkim
Birkaç sefer görmüştüm raflarda Ama içerik olarak bakmamıştım hiç. Şans vermek lazım teşekkürler paylaşım için
Gidip bakmadım yakınımda olmadığı için. Ama Metro market aranıp öğrenilebilir.
Cigkofte hakkımız söke söke alırız.. Kargolayabilrim istersen..ama astarı yüzünü geçer gibi kargo ücretiyle
Bulgurun kilosu 14 lira, cevizin kilosu 40-50 lira, mısır özü yağı litresi 20-25 lira, nar ekşisi sosu litresi 30-35 lira (en ucuz), salça kilosu 15 Lira vs vs....
Herkes istediği şeyi dilediğince özgürce yiyebilir, ben naçizane bu fiyatlar da ortadayken bu yediğiniz ürünün çiğ köfte olmadığına %100 emin olun diyebilirim.
-
deneyelim. bim 'in en son lagash üretimi olanlar güzeldi ama çok fazla katkı malzemeli şimdi. salça yerine ketçap kullanıyorlar bir de sanırım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ya abicim tonlarca üretim yapan firma toptan fiyattan ürün alırken evinde 300 gram yapmak için aldığın fiyatları yazınca komik oluyor. Sanki 1 kg çiğ köfteye 1 kg bulgur gidiyor.
-
Böyle şeyler yemediğim kesin. Aşağılayıcı, yukarıdan bakan bir mesaj yazdığımı düşünmüyorum. Ayrıca sıcak fırsatlarda yazılan mesaj, mesaj sayısını etkilemiyor.
Saydığın marketlerde satılan her marka kaliteli sanıyorsun galiba. Belge ve izin almak da çok zor br şey değil. Sana afiyet olsun.
Olsadabyesek hakmar byokki yakinlarda
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Komageneye et parası verenler bunu yemez.Bence fiyat iyi.
oseste 1 kilo çig köfte 80 TL olmuş. Carrefourda kıymanın kilosu 76,90 TL.
Sız neler yiyorsunuz acaba çok merak ettik.Boyle aşağılayıcı yukarıdan bakan mesajlara dayanamıyorum.
Bu cigkofte merdiven altı firma değil sonucta Metro marketlerde, File marketlerde de satılıyor bu marka. Aşağıda web sitesi linki var inceleyin.. Tüm gerekli belge ve izinlerinide almış. Sonuçta bulgur baharat salça ceviz vs karışımı. Ben güvenerek yedim ve gayette iyi, midem hassastır ama yakmadı mesela. Laf olsun mesaj sayim artsın diye mı yazıyorsunuz anlamadim ki..bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak adlı çalışma loading... https://gulumoglucigkofte.com/ |
Ya abicim tonlarca üretim yapan firma toptan fiyattan ürün alırken evinde 300 gram yapmak için aldığın fiyatları yazınca komik oluyor. Sanki 1 kg çiğ köfteye 1 kg bulgur gidiyor. |
En azından glikoz şurubu yok. |
oseste 1 kilo çig köfte 80 TL olmuş. Carrefourda kıymanın kilosu 76,90 TL. |
Eger içindekiler kısmını eksik yazmadılarsa en zararsız market cigkoftesi gibi duruyor. Glikoz ve envai çeşit E-220 vb katkıları yok gözüküyor. İçine koydukları sacma sapan katkı ve zararlı maddeler nedeniyle market cigkoftesini bırakmıştım. Eger bunun içindekiler kısmı doğruysa ve tadı da ortalamanin ustundeyse fiyati daha yuksek olsa da alınır.
|
Benzer içerikler
- bim parfüm erkek
- beşler nostalji sucuk
- unify parfüm erkek yorum
- coffy bedava kahve
- oliovilla zeytinyağı yorumları
- kasım indirimleri ne zaman
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X