Arkadaşlar merhaba, Fast food sevmesemde kimse akşam öğünümüz için çıkarıp para vermiyor.Az çok demeyelim bizde destek olalım. Mc Donald uygulamasında Burger Crush oyunu yeniden gelmiş bulunuyor. **oyunun üçkağıdı sürekli kare,dik ve yan şeklinde 4 lüler oluşturmaya bakın böylece + 5 er zaman ekleniyor ve oyunu oynamaya devam ediyorsunuz. 01.01.2025 tarihli bugünkü oyunda tavuk burger yada kahve mevcuttur.BEDAVADIR. Sizde her sabah oyunun hediyelerinden ne kazandığınızı bu konunun altına ekleyin ve buradaki arkadaşlara destek olun... Saygılarımla.Afiyet olsun **01.01.2025 tarihl, oyun sona erdi bir sonraki oyunda görüşmek üzere. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utopiautopia -- 3 Mart 2025; 9:46:2 > |
Mc Donald uygulaması Burger Crush tekrar geldi(Güncel 01.01.2025)

-
-
Bugün sundae veya milkshake veriyor.
-
aldık teşekkürler
-
Soğan halkası veya patates kızartması.
-
biraz zorlaşmış mı bana mı öyle geldi..
-
Aynen ben de zar zor kazandım, normalde bir sürü sürem artardı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Puanı yükseltip 475 yapmışlar galiba belki ondan olabilir. Arada sırada yükseltiyorlar düşürüyorlar kafalarına göre takılıyorlar.
-
Menü indirimi olayını bitirseler keşke bu sefer
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar ios 13 kullanıyorum ve Mcdonalds uygulaması artık minimum ios 16 istediği için çalışmıyor. Bu sorunun bir çözümü var mı?
Günün hediyesi soğuk kahve veya külah dondurma
Arkadaşlar konunun beğeni ve oy oranını arttırmamda yardımcı olurmusunuz Bu hediyelerden herkes yararlansın desteğiniz için teşekkürler
-
-
telefona uygulamayı yükledim ancak açmıyor hata ekranı geliyor.
-
Menü indirimi vermeye başladı geçmiş olsun
En faydalı ödül menü indirimi benim için. Yoksa bir külah krem şanti için mcdonalds'a gitmeye zaman harcamazdım.
-
Güzel menu indirimi var mı hiç
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hesabımdaki Mc Donalds indirimli menüleri QR olarak bedava kullandırırım.
Kalan menüler için telegramdan mesaj atınız
-
merhabalar şuna avm deyim de kullanmayacağınız ücretsiz ödülleri sembolik bir rakam karşısında alabilirim öğrenciyim de :) kullanmayacak olan veyahut süresi geçecek olan varsa en azından bir işe yaramış olur teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
o yüzden mi bedava dağıtılan kodu 45 tl 'den satıyorsun, ulan sabri ...
https://mini.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160411762 ![]() |
Arkadaşlar efsane bir bilgiyi şimdi sizlerle paylaşıyorum.
Eğer mcdonald uygulamasını örneğin saat 23.58 de açar,açık bırakıp 00.00 dan sonra oyuna tekrar girer oynar ve kazanırsanız hamburger veriyor.bu açık oyun başladığı geceden bu yana devam ediyor.ne kadar sürer bilmiyorum sonra yok abi çıkmadı vermedi olmasın. |
ee sen Ferrari fırsatı mı kovalıyorsun burda ? tabiki market fırsatı bakacam, kimimiz ev geçindiriyor.
|
soğan halkası veya milkshake var bugün |
buzlu kahve ve külah dondurma |
bugünün hediyesi chessburger son zamanların en dolgun hediyesi kaçırmayın afiyet olsun |
İlk bir kaç günden sonra gene oyun hediyeleri çöpe döndü. Menü indirimleri zaten uygulamasından mevcut. |
9 gündür menü indirimi veriyor, dalga geçiyorlar sanırım
|
Buzlu kahve veya sundae veriyor. Yalnız bugün hediye seçimi yaptıktan sonra bir şeyler ters gitti dedi hediyeyi vermedi. Eskiden bu hatayla daha sık karşılaşırdık ama uzun zamandır böyle bir şey başıma gelmemişti. |
Benzer içerikler
- burger crush
- afyon eko sucuk
- bim çiğköfte fiyatı
- coffy bedava kahve
- bim parfüm erkek
- seks hikayeleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X