Arkadaşlar merhaba, Fast food sevmesemde kimse akşam öğünümüz için çıkarıp para vermiyor.Az çok demeyelim bizde destek olalım. Mc Donald uygulamasında Burger Crush oyunu yeniden gelmiş bulunuyor. **oyunun üçkağıdı sürekli kare,dik ve yan şeklinde 4 lüler oluşturmaya bakın böylece + 5 er zaman ekleniyor ve oyunu oynamaya devam ediyorsunuz. 01.01.2025tarihli bugünkü oyunda tavuk burger yada kahve mevcuttur.BEDAVADIR. Sizde her sabah oyunun hediyelerinden ne kazandığınızı bu konunun altına ekleyin ve buradaki arkadaşlara destek olun... Hediyeleri birbirinizle paylaşabileceğiniz telegram grubu ektedir.Grubu arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz https://t.me/+GjcL482Qhis2MTlk Saygılarımla.Afiyet olsun < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utopiautopia -- 1 Ocak 2025; 14:16:17 > |
Mc Donald uygulaması Burger Crush tekrar geldi(Güncel 01.01.2025)
-
-
Bugün sundae veya milkshake veriyor.
-
aldık teşekkürler
-
Soğan halkası veya patates kızartması.
-
biraz zorlaşmış mı bana mı öyle geldi..
-
Aynen ben de zar zor kazandım, normalde bir sürü sürem artardı -
Puanı yükseltip 475 yapmışlar galiba belki ondan olabilir. Arada sırada yükseltiyorlar düşürüyorlar kafalarına göre takılıyorlar.
-
Menü indirimi olayını bitirseler keşke bu sefer -
Arkadaşlar ios 13 kullanıyorum ve Mcdonalds uygulaması artık minimum ios 16 istediği için çalışmıyor. Bu sorunun bir çözümü var mı? -
Günün hediyesi soğuk kahve veya külah dondurma -
Arkadaşlar konunun beğeni ve oy oranını arttırmamda yardımcı olurmusunuz Bu hediyelerden herkes yararlansın desteğiniz için teşekkürler
-
-
telefona uygulamayı yükledim ancak açmıyor hata ekranı geliyor.
-
Menü indirimi vermeye başladı geçmiş olsun -
En faydalı ödül menü indirimi benim için. Yoksa bir külah krem şanti için mcdonalds'a gitmeye zaman harcamazdım.
-
Güzel menu indirimi var mı hiç -
Hesabımdaki Mc Donalds indirimli menüleri QR olarak bedava kullandırırım.
Kalan menüler için telegramdan mesaj atınız
-
merhabalar şuna avm deyim de kullanmayacağınız ücretsiz ödülleri sembolik bir rakam karşısında alabilirim öğrenciyim de :) kullanmayacak olan veyahut süresi geçecek olan varsa en azından bir işe yaramış olur teşekkürler
Evet oluyor. Yanlış hatırlamıyorsam patates için sadece ketçap, mayonez, sarımsaklı mayonez ve acı sos çıkıyor. Soğan halkası, nuggets veya tenders alınırsa bu seçeneklere ek olarak barbekü, buffalo, ranch ve ballı hardal da çıkıyor. Sorulan sorudan bağımsız olarak bir de şöyle bir şey paylaşmak istiyorum: Kiosk olan mağazalardan sipariş vermek süper bir şey. Bütün seçenekleri görüyorsun ve istediğin gibi seçebiliyorsun. Mesela menü alırken patates yerine 5'li soğan halkası alma gibi bir seçenek varmış hiçbir kasiyer söylemedi bugüne kadar. Soğan halkası için QR okutuyorum tenezzül edip ne sosu istersin diye sormuyor bile bazen kasadaki kafasına göre seçim yapıyor. İşlerini düzgün yapmıyorlar ama ondan sonra da mağazalara kiosk koyuyorlar bizi işimizden ediyorlar diye ağlarlar. Ben kimseye laf anlatmak için enerji harcamak istemiyorum o yüzden kasa yerine kiosk üzerinden sipariş verilebilen mağaza varsa onu tercih ediyorum. Umarım en kısa zamanda daha çok mağazaya koyarlar. Neden TAB gıda gibi uygulama üzerinden sipariş verip mağazadan teslim alma gibi bir hizmet sunmuyorlar onu da anlamıyorum. |
soğan halkası veya milkshake var bugün |
buzlu kahve ve külah dondurma |
5'li çıtır soğan, kola
|
Buzlu kahve veya sundae veriyor. Yalnız bugün hediye seçimi yaptıktan sonra bir şeyler ters gitti dedi hediyeyi vermedi. Eskiden bu hatayla daha sık karşılaşırdık ama uzun zamandır böyle bir şey başıma gelmemişti. |
Bugün çıtır tavuk 80
Big mac 170₺ çıkıyor |
4-5 gündür menü indirimi veriyordu ama bugün milksake patates var oynayın oyunu arkadaşlar |
Patates veya kola veriyor. Geçtiğimiz günlerde soğan halkası kazanan varsa yanında ballı hardal istemesini tavsiye ederim. Eskiden acı hardal vardı o da güzeldi ama artık tedavülden kalkmış yerine ballı hardal gelmiş en azından bir deneyin. |
milkshake veya sundae var bugün. |
Benzer içerikler
- bim kokoreç fiyat
- madame coco battaniye 1 alana 1 bedava
- bim soğuk baklava
- vakıf birlik zeytinyağı hile
- coffy bedava kahve
- kasım indirimleri ne zaman
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X