ALANYA AVSALLAR I NASIL BİLİRSİNİZ?
Alanya avsallar dan 1+1 ev alınır mı? Ortamı, insanı nasıldır? Yazlık olarak ev alınır mı? Nasıl bilirsiniz Avsalları? Alanyalılar fikir verin lütfen.:)
|
Dolandırıcı pierlinkaravan Instagram hesabı
https://www.instagram.com/pierlinkaravan?igsh=MTZwNG5qMG9ubTF4ag== konu dışı arkadaşlar. Bu hesap çekiliş yaptım bahanesiyle herkese size iPhone çıktı Dm si atıyor. Katılan varsa yemesin sakın. Adres istedikleri WhatsApp telefon no +90 530 382 14 20
Faruk Acar adına ziraat bankası hesabına 830 TL para istiyorlar
TR10 0006 2001 0080 0006 6447 54
Sakın kanmayın.
Sanayide cihaz bağlandı. Buji 4 te arıza var diyor. Buji değişti. İki gün kullandım yine yandı. Araç tesisat kontrol edildi. Beyin kontrol edildi. Bir şey bulunamadı. Araç yine bu ışığı yakıyor. Bu arıza ışığını bir türlü söndüremedik. Bilgisi olan var mı bu konuda acaba? Buji 4 te arıza var diyor ancak iki ustaya götürdüm. Durum aynı.
ANKARA Çocuk Hematoloji Doktoru Önerisi ACİLL
4 yaşındaki yeğenim için Ankarada hastane ya da doktor ismi önerisi olan var mı acaba? Şu an Bolu devlet hastanesinde yatıyor ve acil sevk edilecek. Önerilerinizi bekliyorum.
Site Yönetimi müteahhit e dava açabilir mi?
|
6:45 KK Ankara 90 lar partisi mansur ark bedava iki bilet
Biz gidemiyoruz. Bu akşam saat 9 da. İki kişilik bilet var. Özelden ilk yazana ücretsiz vereyim.
Araç Değer Düşümü Avukatlık Oranı
Kaza sonrası değer düşümü için avukat yüzde 15 istiyor. Normalde yüzde 20 miş. Yüzde olarak ne kadar oluyor bu işler? Bilen var mı?
Vodafone Freezone u olan var mı?
Kod lazım acil. yardım edebilecek var mı?
Vodafone FreeZone'lulara Otobüs Biletlerinde 100 TL İndirim!
- Kampanya kodunuzu Vodafone Yanımda uygulaması/Fırsatlar Dünyası platformunda ilgili kampanyaya tıklayarak alabilirsiniz .
PYTHON bilen varsa yardım edebilir mi?
Bir ödevim var ve Python hiç kullamadım. Sonunda DBSCAN ile veri kontrolü yapılacak olan ödevimde bana yardımcı olabilecek biri var mı?
Meslek: Yüksek Mühendis
Son Giriş: 39 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: 6 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5.649
İkinci El Bölümü Mesajları: 500
Konularının görüntülenme sayısı: 177.200 (Bu ay: 3.658)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 553 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar