Binbaşı
Tarihinde Katıldı
Toplam: 326 (Bu ay: 14)
Tıkla Gelsin 1+1 Whopper Menü Kampanyası
Bu sene uzaya çıkan whopper menü fiyatlarından sonra tıkla gelsine özel 1+1 kampanyası başlamış.
Whopper menü başına 90tl, toplam 180tl ediyor.
Pakete ek olarak tek kanal eklemek
Sporun yıldızı paketinde film ve dizi kanallarından yalnızca 1'er tanesi var. Gördüğüm kadarıyla dizi kanallarını açmak için dizi ek paketi alınabiliyor. Buna ek olarak sadece bein movies premiere kanalını da açmak mümkün müdür yoksa yıldız doluya mı geçmek gerekir?
"Bu mesaj tarafiniza otomatik olarak gonderilmistir. Deprem bolgesindeki musterilerimizin magduriyetlerini engelleyecek ilave tedbirlerin devreye alindigini bildiririz."
Depremden beri turkcellden gelen tüm mesajlar bu şekilde başlayıp sonra esas içeriğe geçiyor. Bundan kurtulmanın yolu yok mudur? Her mesajı açıp okumak zorunda kalıyorum bunun yüzünden.
HIZ YÜKSELTTİKTEN SONRA TEKRAR DÜŞÜRMEK VE TAAHHÜT DURUMU
Online işlemlerden üst pakete geçtikten sonra tekrar eski hızımıza geri dönmek mümkün oluyor mu? Bunu yapmak taahhütü bozar mı?
Daha önce denemiş olan var mıdır acaba?
EDIT: Evet, mümkün oluyormuş. 24mbps başlayıp 1000'e yükseltip tekrar 24'e inmek mümkün. Taahhüt bozulmuyor.
ÖNEMLİ NOT: Bu yöntemi ben denemedim. Beklenmedik sonuçlardan da sorumlu değilim.
İlk çıktığında mevcut müşterilere de açık olan 500 mbps kampanyası daha sonra sadece yeni müşterilere özel hale getirilmişti.
Ancak bu yöntemle yeni müşteri fiyatına 500 mbps almak, hatta bunu 50tl farkla 1000 mbpsye yükseltmek mümkün görünüyor.
Bu kampanyada olduğu gibi cihaz kampanyaları mevcut müşteri geçişine açık. Ve bu kampanyaların taahhüt belgelerinde şöyle bir madde var.
Alıntı
metni:Kampanya kapsamında almaya hak kazandığım, EK-1’in (B) bendinde seçimimi beyan ettiğim cihazı, en geç teslimat anında almak istememem halinde, geçiş yapacağım Fiber Hızları Kampanyasına https://www.superonline.net/kampanyalar/diger-kampanyalar/fiber-hizlari-kampanyasi adresinden ulaşabileceğimi ve bu adreste Fiber Hızları Kampanyasına, işbu Taahhütname kapsamında tercih ettiğim hız ile aynı hıza karşılık gelecek paket ile geçiş yapmayı kabul ettiğimi,
Fiber hızları kampanyasında ise 500 mbps 199TL, 1000 mbps 249 TL olarak fiyat verilmiş.
Cihaz kampanyalarında önce internet kurulumu yapılıyor.Sonraki bir tarihte cihaz teslim ediliyor. Yani teoride bir cihaz kampanyasına geçip cihaz geldiğinde teslim alınmazsa bu yöntemle 199TL'ye 500 mbps kullanılabilir. Üstelik cihaz kampanyaları 24 ay taahhütlü olduğundan 2 yıl sabit fiyatla devam edilebilir. Hatta Fiber Hızları Kampanyasında 1000mbps seçeneği olduğu için bu kampanyaya otomatik geçişten sonra online işlemlerden paket yükselterek 1000 mbps'ye dahi geçilebileceğini düşünüyorum.
Bu yöntemi ben kendim test etmedim. Beklendiği gibi olmaz da 500 mbpsye 260tl ödemek zorunda kalırsanız sorumlusu ben değilim. Denemek isteyenler olursa sonuçları hakkında bizi de bilgilendirmesini bekleriz.
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B08C7BGV3D/
Beyazı geçen gün indirime giren kasanın siyahı daha ucuza inmiş.
Dell 27" S2721DGF 165Hz 1ms HDR NanoIPS 1440P 2.999TL
1440p için en çok tavsiye edilen model büyük indirime girmiş.
Linki kopyalayıp adres çubuğuna yapıştırın. Forumun link sistemi bozuk oldğu için tıklayınca açılmıyor
Kampanya bitmiş
https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B083QXTC2Q/
Fiyat güzel. 1440p yüksek yenileme hızı sınıfında en iyi monitörlerden
Edit: stok bitmiş
En Ucuz Kullanım Süresini Uzatma Yöntemi
Son Giriş: 1 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 4 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.711
İkinci El Bölümü Mesajları: 5
Konularının görüntülenme sayısı: 20.961 (Bu ay: 278)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2.268 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar