https://www.amazon.com.tr/gp/product/B08C7BGV3D/ Beyazı geçen gün indirime giren kasanın siyahı daha ucuza inmiş. |
CORSAIR 4000D AIRFLOW TEMPERLI CAM MID TOWER BILGISAYAR KASASI SIYAH - 678,52 TL
-
-
Kasa biraz küçük resimde gözüktüğü gibi değil.
-
350d ile tasarım hariç fark varmı arkadaşlar..
-
Büyük sevenler için abisi de var. O da 1100 küsure düşmüş
-
Edit: İtopyada 999 TL ye satıldı.
Yeni konu açmayayım, corsair kasa ihtiyacı olan zaten bu konuyu görecektir:
4000x + 4 adet sp120 elite fan + CX750F PSU dip fiyat 1398 TL.
amazonCORSAIR CC-9020133-EU ICUE 4000X RGB TG 4X ARGB FAN MID TOWER KASA + CX750F RGB PSUhttps://www.amazon.com.tr/CORSAIR-CC-9020133-EU-4000X-TOWER-CX750F/dp/B095SWF9N5
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi itsmynick -- 21 Ağustos 2021; 0:28:34 > -
Valla bunu da ben aldım. Fiyat güzel. 546 Lira.
amazonCorsair Cc-9011199-Ww 4000D Temperli Cam Yan Panel Mid Tower Bilgisayar Kasası Beyazhttps://www.amazon.com.tr/gp/product/B08C7CJ8XZ/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sintai -- 17 Ağustos 2021; 12:19:16 > -
Birebir aynı kasa sadece on tarafı farklı o da 5 derece filan farkeder
öne 3 fan takarsanız aynı etkiyi yakalarsınız
-
Hocam daha güzeli var. Ön tarafa 3 tane rgb fan alın. O ortadaki ise yaramaz ön kapağı çıkarın. Zaten bu kasada ön tarafta toz filtresi var. Bu yüzden on kapağı çıkarsanız bile kasanın içi çok tozlanmiyor Hem görsellik olarak çok güzel oluyor, hem de airflow baya iyi oluyor. Tavsiye ederim :) -
bu önünde mesh olmayan modelin kapağının çıkarılmış fotosu var mı hocam ? benimde aklıma girdin şimdi :D
-
Yazın öyle kullanmak çok mantıklı zaten sistem sağlığı açısından çok haklısınız
Ben de hem 4000d airflow hem 5000x rgb var bileşenleri birebir aktarmıştım gpu 68den 74 e çıkmıştı
On kapak kapalı sayılır cam var sonuçta en fazla farkedecegi o kadar -
-
Önüne şöyle güzelinden 3 tane ARGB fan alırsınız hocam. Baya güzel duruyor bu kasada. Arkadaşta yaptım ordan biliyorum. Spec Delta RGBnin fanlarıni söküp takmıştım. Onlar bile güzel olmuştu ki, o fanlar çok da yüksek kalite fanlar değildi yani -
kardeşim almışın gerçi hayırlı uğurlu olsun fakat önü mesh olmayan hiç bir kasaya bulaşma benden sana tavsiye. 5 derece vs fark eder dediklerine bakma. aynı kasayı kullandım ortalama ekran kartı yoktu kasamda bunu da belirteyim genelde standart kullanımda ortalama işlemci sıcaklık 49 55 derece arasında gidip geliyordu. Kasamı mesh olanla değiştirdim modelinide söyleyeyim belki bakmak istersin XİGMATEK COCPİT MESH. aynı senaryoda şuan işlemcim min sıcaklık 28 max 38 derecelerde . işlemci 9700k sıvı sogutmada corsair h100x modelini kullanıyorum. Demem o ki mesh olmayan kasadan uzak duracaksın.
-
7000d arıyordum ama bulamıyordum, 5000d mi alsam diye düşünüyorum şuanda.
-
quote:
Orijinalden alıntı: jrbacktobackkardeşim almışın gerçi hayırlı uğurlu olsun fakat önü mesh olmayan hiç bir kasaya bulaşma benden sana tavsiye. 5 derece vs fark eder dediklerine bakma. aynı kasayı kullandım ortalama ekran kartı yoktu kasamda bunu da belirteyim genelde standart kullanımda ortalama işlemci sıcaklık 49 55 derece arasında gidip geliyordu. Kasamı mesh olanla değiştirdim modelinide söyleyeyim belki bakmak istersin XİGMATEK COCPİT MESH. aynı senaryoda şuan işlemcim min sıcaklık 28 max 38 derecelerde . işlemci 9700k sıvı sogutmada corsair h100x modelini kullanıyorum. Demem o ki mesh olmayan kasadan uzak duracaksın.
+1
Çok uzun zamandır bunu söylüyorum ama nedense kimse anlamak istemiyor. Arkadaşın avantajı ön panelin çıkıyor olması en kötü senaryoda ön paneli çıkartır ama çıkartılamayan ön paneller var onlara kesinlikle bulaşmamak gerek.
Edit: 4000D airflow un fiyatı çok güzel fakat o kasaya en ölüsü ekstra +1 fan ve 1 adet kontrolcü maliyetini de hesaplayın, airflow kontrolcü olmadan geliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RTX3080Ti -- 17 Ağustos 2021; 20:27:44 >
-
Teşekkürler, mesh kullanmıyorum. Kasanın daha sessiz ve temiz olmasını tercih ederim. Kolay gelsin.
-
Mesh kasaların ön kısmı kötü görünüyor bence nedense pek hoşuma gitmiyor. Ön tarafta solid bir görüntü daha güzel duruyor diye düşünüyorum. O yüzden on paneli çıkartılabilen 4000d modeli hep fiyatı cazip hemde daha iyi duruyor önü. Fakat 4000d ile 5000d arasında ciddi boyut farkı var sanırım bunuda dikkate almak gerekir.
Kendi sitesinde şöyle bir karşılaştırma kısmı var:
4000D: 453mm x 230mm x 466mm
5000D: 520mm x 245mm x 520mm
-
Bunu alarak durduk yere 400tl zarar ettim. Aynısı itopyada 1000 TL ye düşmüş
-
Orda psu belirtilmemiş ve fan 3 tane yazıyor , psu başka model çıkma olasılığı var mı?
Benzer içerikler
- piranha 7656
- msi shout out
- phanteks t30
- epson l3260 yorumlar
- ofis koltuğu önerisi
- telegram indirim kanalları
- cyber monday
- black friday ne zaman 2024
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X