Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 2 ADET SIFIR CORSAIR SP120 RGB ELITE SIYAH Satın Al 7 Temmuz 2023 04:05 1 1 2 ADET SIFIR CORSAIR SP120 RGB ELITE SIYAH Elimde 2 adet SIFIR Corsair SP120 RGB Elite fan bulunmakta ürünlerin ikisi de sıfır fakat birinin paketi açıldı RGB hub'a ihtiyaç olduğu için kullanamadım o yüzden paketine geri koydum diğerini hiç açmadım. Ankara içi elden satış diğer illere ödeme sonrası kargo ile satış mümkün.Tane fiyat :400TLSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 800 TL Miktar : 2 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] SIFIR EPOMAKER TH80 PRO MONET 2 ADET SIFIR CORSAIR SP120 RGB ELITE SIYAH [SATILDI] SIFIR KAPALI KUTU RAZER VIPER ULTIMATE [SATILDI] Satılık Evga 1070Ti Black Edition