Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
[SATILDI] Satılık Evga 1070Ti Black Edition
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
-
aynı tepkiyi verdim,haykırdım
-
arkadaşalr biraz piyasayı takip etseler
-
Zaman çalmaktan başka bir işe yaramıyor bu ilanlar. Başlığa yaz fiystı ne bileyim parantez içinde [keriz avı] yaz bizde girmeyelim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
4750 TL'ye 1080Ti normal geldi ki fiyat takip yazdınız sanırım. 4750'ye 1080Ti ne kadar normalse bu fiyata da 1070Ti o kadar normal.
https://forum.donanimhaber.com/msi-gtx-1080-ti-gaming-x--155236288
https://forum.donanimhaber.com/asus-rog-strix-gtx1070ti-a8g-8-gb--153079704
https://forum.donanimhaber.com/asus-rog-strix-gtx-1070-ti--155268853
https://forum.donanimhaber.com/msi-gtx-1080-ti-gaming-x--155236288
Piyasayı iki üç insan hep bir ağızdan "piyasası bu değil" diyerek ilan kirleterek belirlemiyor. Onun da en büyük kanıtı bu ilan.
https://forum.donanimhaber.com/satilik-asus-gtx-1070-rog-strix--155079129
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Queloon -- 9 Mart 2023; 13:49:58 >______________________________
-
Aynen bu şekilde bu ilana da itiraz etmişsiniz. Gerçi itiraz etmediğiniz ilan çok az forumda. Neredeyse her ilanda sizin bir itirazınızı görüyorum. Herhalde piyasayı ben belirlerim gibi bir tutumunuz var. "3500 lira fiyatı gören ilanı direkt kapatır." dediğiniz ilan kapatılmamış aksine çok yakın bir fiyata, 3300 TL'ye satılmış. Diyeceğim o ki siz pahalı dediniz diye satıcı fiyatı size göre belirleyecek değil ya da fiyat yüksek dediniz diye satılmayacak da değil.
Kriterinizin fan sayisi olmasi ne kadar tuhaf. 3 fanli 1070 3300TL'ye satildi. Benim kartim 2 fanli diye 1070Ti'i daha ucuza satmaliyim o zaman. GPU'nun bir onemi yok demek ki sizin icin. Lutfen bos yere kirtletmeyin ilani, biraz mantik lutfen.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >______________________________
-
kimse yorum yazmasa aynı sahibinden araç piyasasına döner ortalık.bak akılsızın biri de gtx 1080 kartını pazarlık ile 3200 liraya satmış
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi türkerrr -- 10 Mart 2023; 2:6:55 > -
Yalnız sizin yorumlarınızı incelediğimizde de bir takım ürünleri sattırmaya çalıştığınız görülüyor. Bir tür spekülasyon mu yapıyorsunuz? Muhtemelen kendiniz bu ikinci el alım satım yapan biririsiniz, burada da fiyatları kendi lehinize ayarlamaya çalışıyorsunuz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
" Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. "
İkinci el kurallarını kabul etmiyorsanız burada ilan vermemelisiniz. İnsanlar her türlü ilana saygı çerçevesinde istediği yorumda bulunabilirler.
Türker hocamın yorumlarını yerinde buluyorum çünkü burası letgo yada sahibinden değil, donanım konusunda bilinçli kullanıcıların bulunduğu bir forum. Burda herkes bir malın ederinin ne olduğunu yaklaşık olarak bilir. Eğer siz absürt bir rakamdan ilan açarsanız alacağınız tepkiye de razısınız demektir.
İlandaki kartın da ederi maksimum 2750 liradır. Kartını öylesine 4500den ilana koyan biri çıkınca sizin kartınızın ederi 4500 olmuyor.
Buyur buradan tanışabiliriz,senin gibi beni tanımayan biri açmıştı konuyu:
https://forum.donanimhaber.com/turkerrr-adli-kullanici--142079495
-
Başka yerde tartışmaya ihtiyaç duymuyorum.
Kaç tane yan hesabın var? Fiyat indirip başka başka hesaplardan o ürünü alıp yine başka hesaplardan mı satıyorsun yoksa ikinci el dükkanın mı var? Yoksa kendi ürünlerine ya da arkadaşlarının ürünlerine mi yönlendiriyorsun insanları? Yoksa komisyoncu musun?
İnsanlar bu soruları merak ediyor.
Bak sana bunları yazdım, bu forumun en az 10-15 yıllık eski üyelerinden telefonuma mesaj atanlar oldu, hepsi yukarıdakine benzer soruları merak ediyor.
yan hesabım yok,al sat yapmam, oyuncu adam ederinde kart alsın diye uğraşırım,11 yılda 4-5 ürün sattım o kadar.
şu anki kartım rtx 3060 ondan önce gtx 1080 vardı.sen pek piyasayı bilmezsin mining tavan yaptığında o kartta 9-10 bin lira veren oldu satmadım oyunumu oynadım.
yan hesap olayına sağlam güldüm yalnız .o kadar farklı şehirden farklı cep numarası ve aktiflik başka al satlar benim aklım almıyor seninki asıl alıyor ? 🤣
-
Senin bu anlattığın hikayeye aklın alıyor, burada gece gündüz yatıp robin hood misali işi gücü bırakıp tüm hayatı fiyat manipülasyonuna adamanı mantığın alıyor da yan hesap açmayı mı almıyor?
Hayatını bu yöntemle kazanan bir insan pekala da böyle bir şeyi kolayca yapabilir. Senin bende uyandırdığın intiba da bu.
çok kolay bak foruma günde 5-6 kez gir her seferinde 2-3 dk geçir yeter. bazen böyle uzayan münakaşalar yada yardım konuları oluyor işte o zaman 20-30 dk ya çıkabiliyor burda takılma sürem. 3 vardiyalı çalışıyorum o yüzden foruma giriş saatlerim de çok farklılık gösterebiliyor.
gecenin ikisi üçünde de girebiliyorum haberleri okurum o kısma nadir yorum yazarım.
-
Ben münakaşa yürütmüyorum, bir şeyi teşhir ediyorum.
Hiçbir soruma da cevap alamadım. Yani işin aslı bunlara çok kolay cevap da alabilirim ama yine de düzgün bir şekilde iletişim kurarak halletmeye çalışıyorum şu ana kadar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
3600 ? |
yan hesabım yok,al sat yapmam, oyuncu adam ederinde kart alsın diye uğraşırım,11 yılda 4-5 ürün sattım o kadar. şu anki kartım rtx 3060 ondan önce gtx 1080 vardı.sen pek piyasayı bilmezsin mining tavan yaptığında o kartta 9-10 bin lira veren oldu satmadım oyunumu oynadım. yan hesap olayına sağlam güldüm yalnız .o kadar farklı şehirden farklı cep numarası ve aktiflik başka al satlar benim aklım almıyor seninki asıl alıyor ? 🤣 |
Ben dışardan yaklaşan biri olduğum objektif yaklaşabiliyorum. Siz ise kendi malınızı altın değerinde görüyorsunuz. |
kimse yorum yazmasa aynı sahibinden araç piyasasına döner ortalık.bak akılsızın biri de gtx 1080 kartını pazarlık ile 3200 liraya satmış |
Zaman çalmaktan başka bir işe yaramıyor bu ilanlar. Başlığa yaz fiystı ne bileyim parantez içinde [keriz avı] yaz bizde girmeyelim
|
" Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. " İkinci el kurallarını kabul etmiyorsanız burada ilan vermemelisiniz. İnsanlar her türlü ilana saygı çerçevesinde istediği yorumda bulunabilirler. Türker hocamın yorumlarını yerinde buluyorum çünkü burası letgo yada sahibinden değil, donanım konusunda bilinçli kullanıcıların bulunduğu bir forum. Burda herkes bir malın ederinin ne olduğunu yaklaşık olarak bilir. Eğer siz absürt bir rakamdan ilan açarsanız alacağınız tepkiye de razısınız demektir. İlandaki kartın da ederi maksimum 2750 liradır. Kartını öylesine 4500den ilana koyan biri çıkınca sizin kartınızın ederi 4500 olmuyor. |
çok kolay bak foruma günde 5-6 kez gir her seferinde 2-3 dk geçir yeter. bazen böyle uzayan münakaşalar yada yardım konuları oluyor işte o zaman 20-30 dk ya çıkabiliyor burda takılma sürem. 3 vardiyalı çalışıyorum o yüzden foruma giriş saatlerim de çok farklılık gösterebiliyor. gecenin ikisi üçünde de girebiliyorum haberleri okurum o kısma nadir yorum yazarım. |
Benzer içerikler
- nussknacker helal mi
- clash of clans 12 seviye belediye binası okçu kraliçe son
- cetrotide fiyat 2024
- xiaomi qin f22 kamerasiz
- a3106 iphone 15 pro max hangi ülke
- 16k televizyon
- ps4 pro ne zaman çıktı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X