Şimdi Ara

[SATILDI] SIFIR KAPALI KUTU RAZER VIPER ULTIMATE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 SIFIR KAPALI KUTU RAZER VIPER ULTIMATE
    SIFIR KAPALI KUTU Türkiye garantili 18.06.2023 fatura tarihli. Ankara içi elden, diğer illere ödeme sonrası kargo ile satış mümkündür. Takas düşünmüyorum.

İLAN YORUMA KAPALIDIR. LÜTFEN GEREKSİZ DETAYLARLA İLANI KİRLETMEYELİM.

[SATILDI] SIFIR KAPALI KUTU RAZER VIPER ULTIMATE
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1850 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 20 Haziran 2025 Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• djoguzhan55 kullanıcısına yanıt
    "İLAN YORUMA KAPALIDIR. LÜTFEN GEREKSİZ DETAYLARLA İLANI KİRLETMEYELİM."

Artik gercekten bir ugraş, iş, meşgale bul lutfen kendine.

Alan alir almayan almaz niye seni bu kadar ilgilendiriyo ilanlardaki fiyatlar? 1070ti icin de o fiyata gitmez dedin 100TL daha fazlasina sattim hatta. Bak guzelce rica ediyorum bir ugras bul kendine benim ilanlarima yorum yapma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Queloon -- 24 Haziran 2023; 16:41:51 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Queloon kullanıcısına yanıt

nedir bu kin,bu nefret ? sövmedim birşey yapmadım :) ve beni unutmamanızda bana nefret beslediğinizi gösteriyor.

şuan 2190dan satılıyor ama dün gece yine 5 dklığına aldığım fiyata indi ve kuzenim aldı,vatan şuan stok eritiyor elde kalan bu mouseları,1070ti mevzusu içinde 4-5 ay sonra 100 tl fazlasına sattım demen lazım zaten eridi para o arada oda ayrı bir konu :)

benim işim gücüm uğraşım var şükür sadece ortada olumsuz bir olay olduğunu görünce mesaj yazarım burada olan gibi.

• djoguzhan55 kullanıcısına yanıt
    Balik hafizali degilim niye unutayim? Daha bir hafta on gun oldu diger ilani baltalamaya calismana. Pesinen yazmisim demi ilani kirletmeyin diye. Ama bir gorev edinmissin belli ki bu olayi. Isi, ugrasi olan insanin yapacagi sey degil bu bana gore. Her ilana gireyim de fiyati "bana" mantiksiz geleni baltalayim diye bir amaç var resmen.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.