Şimdi Ara

Dolandırıldım 'Berkant Ataseven' Hırsız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
1
Favori
3.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Sahibinden üzerinden Berkant Ataseven adlı şahısla AMD R9 380 4 GB 450 TL e almak için anlaştık.
    Ardından önce para sonra ekran kartı şeklinde konuşup anlaştık ardından parayı yolladıktan sonra bana engel atıp kartı yollamadi hakkımı helal etmiyorum başkası dolandırılmasın. Acelem var esnafım dedi inandık güvendik yollamadi hakkımı helal etmiyorum.
    Numarası :0539 393 03 31
    Sahibinden üzerindede adı budur numarası budur vakıf bank kullanıyor ibanı'na kadar hepsi yazıyor. Sadri Özçelik adıyla da ortaya çıkabiliyormuş bilginiz olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• bırakmayın tabi bırakmayın peşini. hiç tanımadığınız bilmediğiniz, hakkında tek kelime bilgi sahibi olamadığınız birine 450 lira 1000 lira 5 bin lira paralar gönderin sonra devlet sizin peşinizden koşsun sizinle uğraşsın. Arkadaşım biraz akıllı olun yahu. Forumda 11 senedir 1500 tane alışveriş yaptım, bana bile güvenmeyenler var. Siz orda saçma sapan bir ilan, iki yazışma sonucu neye para yatırıyorsunuz???

Şu lafı her konuya yazıyorum buraya da yazayım; Bedava peynir, fare kapanında olur.

Mahkemeler yeterince meşgul değil bunlarla da meşgul olsun bakalım. Rızalarıyla paralarınızı ödeyecek değiller, o kesin. Geçmiş olsun yine de tabi inşaallah haklarınızı alırsınız. Kul hakkıyla kimse cennete giremez, fena bir öteki taraf bekliyor bu zavallıları.
  • merak ediyorumda gerçekten 450tlye R9 380 alınabileceğine inanıyormuydunuz?
  • geçmiş olsun.
  • Gözümle görsem bile inanmam bu devirde r9 380 nin 450 tl ye satılacağını geçmiş olsun....

• ioz kullanıcısına yanıt
    Açıkçası adam borcum var ve acil dediği için güvendim hakkımı helal etmiyorum.

• Sağolun .

• Buyur kardeşim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sahibindende bende dolandirildim ama anlamadigim sey bunu ticaret haline getirmisler devlet bisi yapmiyor cogu zaman takupsizlik karari vermis ama ben pesini birakmicam. Baskalari dikkat etsin diye buraya yazdim .Savciligada sikayette bulundum.

• bırakmayın tabi bırakmayın peşini. hiç tanımadığınız bilmediğiniz, hakkında tek kelime bilgi sahibi olamadığınız birine 450 lira 1000 lira 5 bin lira paralar gönderin sonra devlet sizin peşinizden koşsun sizinle uğraşsın. Arkadaşım biraz akıllı olun yahu. Forumda 11 senedir 1500 tane alışveriş yaptım, bana bile güvenmeyenler var. Siz orda saçma sapan bir ilan, iki yazışma sonucu neye para yatırıyorsunuz???

Şu lafı her konuya yazıyorum buraya da yazayım; Bedava peynir, fare kapanında olur.

Mahkemeler yeterince meşgul değil bunlarla da meşgul olsun bakalım. Rızalarıyla paralarınızı ödeyecek değiller, o kesin. Geçmiş olsun yine de tabi inşaallah haklarınızı alırsınız. Kul hakkıyla kimse cennete giremez, fena bir öteki taraf bekliyor bu zavallıları.
  • hiickimse kullanıcısına yanıt
    Sağolun haklısınız fakat insan herkesi kendi gibi sanıyor umarım Allah onlara akıl hidayet nasip eder.

• 123alihan1231 1 kullanıcısına yanıt
    Yaw lütfen yapmayın bunu borç acil vs. daha ne kadar empati yapmadan ucuza kapmak adına mantıktan vazgeçeceksiniz?

borcu olan adam 450tlye yerine 600tlye satar 800 tlye satar ne biliyim piyasasından biraz aşağısına verir.

yok parasına vermez. şimdi size kargoda salatalık gönderse ne yapabileceksiniz?

sonra savcılığıda be nbu kargo numarasıyla gönderdim derse ne olacak?

siz elinize geçenin salatalık olduğunu ispatlamaya çalışacaksınız.

çünkü 450tlye r9 380 almaya kalktınız.

peşini bırakmayın ama lürfen fırsatçı yada ölücüde olmayın.

unutmayın gerçekten sıkışık bir adamdan 450tlye r9 380 almak ne kadar helal? bir düşünün
  • Ben bu tip durumlarda get açıyormusunuz diye soruyorum. Bende yazıştım bununla ama inanmadığım için sıkıştırmak için yazdım get açamıyorum dedi size iyi dolandırıcılıklar dedim ilanı şikayet ettim ama size denk gelmiş hocam geçmiş olsun il dışında GET vs ile alınır başka türlü alınmaz hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ioz kullanıcısına yanıt
    Kardeşim ben burda adamın sözüne güveniyorum ben Logitech 260 TL e aldığım mausu hoşuma gitmedi diye 3 gün sonra 100 TL e sattığını biliyorum 200 TL e Corsair h100 aldığımi biliyorum yani anlicaginiz çok ucuza böyle ürünler aldığımda oldu ama bu herif farklı ve suda var satan satarken memnun ise bence bu helal dir ve işi bozuldu diye ucuza satan adamda çok gördüm herkese ön yargıyla yaklaşmak yanlış bence.

• furkanyurtseven18 F kullanıcısına yanıt
    GET açmayana dolandırıcı diyemezsiniz. GET alıcıyı koruyor ama satıcı için hiç bir güvencesi yok. Zamanında gerizekalının birine o şekilde sıfır ekran kartı satmıştım. Çalışmıyor diyerek onay vermedi. Daha sonra farkettik ki, ekran kartına güç kablosu takıldığından haberi bile yok. Onu da geçtim, beğenmedim iade edeceğim dese, kartı geri yollasa kargo bana girecek, bir de üstüne uyduruk başka bir ekran kartı yollasa yine hiç bir hakkın yok. Biraz kafanızı çalıştırın.
  • GeT satıcı için hiç güvenilir değil. Adamlar elindeki bozuk ürünün aynısını GeT ile alıp sonra bu ürün bozuk diyerek onay vermiyor. Sağlam olanı alıp bozuk olanı yolluyor. Adam taksitle almak istediğinden GeT açmanızı istiyorsa ilk önce onay verir sonra ürün yollanır. Tâbi referanslı güvenilir üyeler için geçerli bir durum bu peşin onay durumu. İkinci elde yine en güvenilir yer burası. Dolandırıcı her yerde var ama burada ayırt etmek kafasını çalıştırana çok kolay.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle geçmiş olsun kardeşim sıkma canını olacağı varmış de ve kendini üzme isim, soyisimden bağlı olduğu ili biliyorsan yada bulabiliyorsan adresine ulaşmaya çalış.Bizide forum üzerinden biri üflemişti adres tespiti yaparak paramızı kurtarabilmiştik.Tekrardan geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtmrt1923 -- 14 Mayıs 2018; 14:2:42 >
  • geçmiş olsun savcılığa gittim demişsin bence polis merkezine de git. benzer bir olayı yaşadım ve dolandırıldığım meblağ sadece 50 liraydı. elimde sms kayıtları falan vardı bunların ekran görüntüsünü aldım, flaşa attım gittim polis merkezi bilişim suçları bölümüne. direk bilgileri aldılar dosya açıldı aradan 1 sene geçti o 1 sene içinde bi kaç duruşma oldu falan en sonunda paramı geri yolladı üstüne siciline dolandırıcılık işlettim. böylelerinin peşini pişmanım kardeşim şikayetini geri al dediğinde bile bırakmıcaksın. bugün sana yapan yarın başkasına yapar. bugün 50 lira için yapan bunlar nasılsa uğraşmıyor diyerek yarın 500 lira için yapar. peşini bırakmayın elinizde kanıtlar var hepsiyle birlikte gidin karakola takipsizlik falan da verilmez elinde kanıtlar var

• ismailbbyigit kullanıcısına yanıt
    Zaten dosya açtiricam en kısa zamanda

• Savcılık sonucu ne oldu? Adam hala milleti dolandırmaya devam ediyor. Bana mesaj geliyor dolandırıldım diye. Bizim insanımız yazık gerçekten. Hakkını aramasını bilmiyor. Böyle tiplere acimayacaksin.

• Geçmis olsun 2 kez yaşadım gtx 1080 param ve birde bu formda razer klavye param gitti ayni olay sonra engelliyolar.kart olayini savciliga verdim buldular 1 yildan fazla oldu mahkeme devam ediyor.bunlardan cikardigim ders 2 kurus fazla olsun ama gorerek elden almak..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.