cs 2 türk hileciler
bulabildiklerimi buraya atıcam ban yiyene kadar da takip edeceğim, steam profilinden de olsa reportlarsanız sevinirim
steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-TtMj9-Ckj5O-6XsoK-jczTV-Pa7WB
SATILDI Karambit | Night (Field-Tested)
selam arkadaşlar, mesaj atarak ulaşabilirsiniz
12-17k arası laptop tavsiyesi
arkadaşlar bütçeyi biraz artırdık acaba 120 hz film-ders izlerken rahatça takılabileceğimiz laptop önerisi bekliyorum sizlerden ricamdır
bu iki laptop sizce değer mi paralarına tavsiyelerinizi bekliyorum
https://www.monsternotebook.com.tr/huma/monster-huma-h5-v4-1-gumus/
silinebilir
alındı, silinebilir
sadece gündelik işler için kullanılacak, belki arada film video izlenebilir, ssd olmasını tabi istiyoruz hızlı olması açısından. şöyle bir şey alsak işimizi görür mü acaba yoksa sıcak fırsat mı kovalasak
4 gün öncesine kadar sorunsuzca kod gelirken artık kod gelmiyor ve ben çoğu lazım olan işlemimi yapamıyorum, bu süreçte ne bir numara ne de bir operatör değişikliği yapmadım.
genel bir sorun mu var onu da bilemiyorum, desteğe talep açtım servis sağlayıcımıza bildiricem denildi 2 gün geçti çözüm yok, dün bir admine yazdım özelden ben gerekli ayarı yaptım şimdi dener misin dedi ; numaramı komple sıfırlamış yeniden numaramı eklediğimde kod gelmediği için artık özel mesaj bile atamıyorum..
eğer telimde ya da numaramda sorun olsa başka sitelerde veya alışveriş kısımlarında gelen onay kodu da gelmezdi, ne yapmamız gerekiyor sorunu düzeltebilmek için birisi yardımcı olursa sevinirim.
alınmıştır
alındı teşekkürler
|
FİFA İÇİN DUALSHOCK 4 AKTİF ETME (DS4)
|
silinsin
|
Meslek: Beden Eğitimi Öğretmeni
Katılım zamanı: 4 Ocak 2013 Intel Core i7 4790 3.6 ghz // Asus Z87 Plus // Zotac Gtx 1050ti // GSkill Ares 8GB (2x4GB) DDR3 1600Mhz // Kingston SSDNow V+200 120GB SATA 3 // Seagate Barracuda 3.5" 1TB HDD // THERMALTAKE V3 600W // ASUS 24" VG248QE 1ms 144Hz // Windows 10 1903 origin id : ismailbbyigit |
Son Giriş: 20 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 12.619
İkinci El Bölümü Mesajları: 494
Konularının görüntülenme sayısı: 75.097 (Bu ay: 627)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 5.830 (Bu hafta: 1)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun