< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailbbyigit -- 21 Ağustos 2020; 18:41:0 > |
FİFA İÇİN DUALSHOCK 4 AKTİF ETME (DS4)
-
-
konunun yukarılarda kalması için güncelliyorum
-
up
-
Oyunu her seferde steamden mi başlatmak gerekiyor acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet hocam origin i ya da fifa yı her seferinde steam üzerinden başlatmak gerekiyor. Bir nevi yasal olmasına rağmen aracı olan yazılım steam oluyor çünkü -
Teşekkürlerhocam @ismailbbyigit
+
-
Selam. Benim Fifa2020 , bilgisayarda yüklü. Hadronun ps4 usb konsolu ile oynuyorum konsol gayet iyi çalışıyor burada sorun yok .Ama benim tek yapmak istediğim şey, bilgisayardaki menülerde çıkan harflerin(A B X Y) ps4teki gibi şekil(kare üçgen yuvarlak X) olarak çıkması. Bunu nasıl yapabilirim acaba?
Çünkü orda çıkan harfi , şekil olarak arayıp bulmak zorunda kalıyorum. (A= X B=O ) bunları biliyorum ama yine de bilgisayar menüsünde şekil olarak çıkmasını isterim. Oyunun başlangıcında sadece harf veya sayı olarak değişim yapılabiliyor. Şekil yapılamıyor.Steam var. Orda ps yapılandırma desteğini işaretledim ama olmadı yine harf olarak çıkıyor. Teşekkürler.
-
onu değiştiremezsin reis oyunun dosyalarını değiştirmen lazım, yıllar önce bulkan reis vardı forumda o yapmıştı fifa 16 zamanı falandı ama dediğim gibi oyunun dosyalarından anlayıp o şekilde değiştirmen gerek görselliğe önem veren biriysen
-
Ne yapalım sağlık olsun. Cevap için teşekkürler
Fifa 21 için dualshock cihazımda menüde sola gitme sıkıntım vardı. Yaklaşık 2 saattir arıyorum hiçbir yerde bulamadım sorunun çözümünü, sizin dediklerinizi yaptım oldu. Allah razı olsun...
abi ps4 oynayanlar sokuyo fişi tak çalışıyo
-
gamepass üzerinden indirdiğim için steame oyun ekleyimiyorum
-
artık windows 10 direk destek veriyor ds4 e ekstra bir program veya steam gibi uygulamalarla uğraşmaya gerek yok
-
Yalniz fifa oynamak icin sanirim olmuyor araya birde steam koymak lazim…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
yok reis ben originden aldım oyunu sadece kolu takıyorum oynuyorum, tuşların logoları bile var hiç ekstra ayar veya program çalıştırmıyorum
-
Bende originden aldim ay2telli eklersin bu arada takiliriz…sen şimdi oyunu tak calistir mi yapiyorsun ? Hic bir sorun olmuyor yani…
aynen hocam sadece tak çalıştır, ekledim benim nick ''komtanz''
-
Kardes selam dostluk gorevleri ve yeni gorevlerde oynMak icin eklermisin fifa 23 ay2telli
Ben artık xbox tayım hocam 🥹
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- fc 24 çevrimiçi bağlantın kesildi ev ağını kontrol et
- fifa 13 türkçe yama
- ea app açılmıyor
- fifa 17 açılmıyor
- fifa 13 süper lig yaması
- fifa 25 diziliş değiştirme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X