Bildirim
Battlefield 3 için gamepad (DS3) desteği var mı?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: ErenOlca
oynayabilirsiniz biraz zahmetli olsada :) motioninjoy ds3 tool diye bir program var bunu yükleyince bilgisayar padi x360 controller olarak görüyor tüm oyunlarda kendisi tanıyor ben o şekilde kullanıyorum henüz bir sıkıntı yaşamadım
cevap için teşekkürler, bu konuyu açtıktan sonra ben de baya bi araştırdım ve dediğiniz programı gördüm. Gece çok vaktim olmadığı için tam uğraşamadım ama bişey sormak istiyorum. O programda profiles kısmındaki listeden aleti tanıtırkan "Playstation3 DS3 controller" mı seçiyorsunuz yoksa "x360 controller" olarak mı?
Nasıl yaptığınızla ilgili bir anlatım veya kendi metodunuz varsa ve paylaşırsanız çok sevinirim... -
quote:
x360 olarak seçiyoruz ben videoya bakarak yapıyorum karıştırmamak için adım adım gösteriyor nasıl yapılacağını burdan bakabilirsiniz w7 64bit içinhttp://www.youtube.com/watch?v=IGPIRebaVJY yalnız her kullanımda programı açıp x360 seçmeniz gerekiyor ve internet yokken program çalışmıyor bilginiz olsun
videoya girer girmez bu video için sahibi "obsolete" yani günü geçmiş demiş. Bu video'nun updated versiyonunu işaret ediyor. Acaba siz bu videoyla mı yoksa update edilen video ile mi yaptınız?
http://www.youtube.com/watch?v=33WA-qsm2eI
-
Gamepad ile multiplayer oynamaya kalkarsan hayata küstürürler ama seni. -
quote:
Orijinalden alıntı: toutatis
Gamepad ile multiplayer oynamaya kalkarsan hayata küstürürler ama seni.
sonra gelen vurdu giden vurdu şarkısını dilinden düşürmezsin;D -
quote:
ben size gönderdiğim linkteki kurulumu yaptım
peki siz BF3 oynamayı denediniz mi? Kurulumu yapıyorum, başka oyunlar oynanıyor ama BF3'de sanki gamepad desteği yok... -
quote:
bir ara kol açıkken oyuna girdim ayarlar kendiliğinden pad e geçmişti öyle 5-10dk takıldım çalışıyordu yani
sizi çok rahatsız ediyorum ama anladığım kadarıyla siz BF3'ü PS3 DS3 koluyla oynayabiliyorsunuz ve benim yapmak istediğim tam olarak bu. Eğer rica etsem uyguladığınız tüm adımları tek tek yazabilir misiniz? -
quote:
hocam ilk olarak padi usb kablo ile bilgisayara bağlıyorum sonra 3 tane program lazım biri ana program motionjoy biri titreşim için motionnjoy vibration biriside windowsu test moduna almak için driver signature enforcement.sonra sizi gönderdiğim linteki gibi kurulumu yapıyorum kurulumu bitirip yeniden başlattıktan sonra ds3 tools u açıp x360 seçip enable diyorum orda game contrroler panels yazıyor oraya basıp şunu kontrol edin pad motioninjoy olarak değilde xbox 360 wireless.. şeklinde gözükmesi lazım yoksa çalışmaz başka hiçbirşey yapmaya gerek yok tüm oyunlarda kendisi tanıyor programları bulamazsanız pmden mail atın rar şeklinde gönderiyim
bu motionnjoy programının yeni sürümünde sanki vibration olayını da hallediyor çünkü motionnjoy'un kendi sitesinde anlatırken o vibration programından bahsetmiyor nedense.
şöyle anlatmışlar ama buna göre olmadı benimki:
http://www.motioninjoy.com/wiki/en/install/latest
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X