Şimdi Ara

## REHBER: ETS 2 İçin Xbox 360 Gamepad Ayarı - Mod Aktif Etme ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
10.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Xbox Gamepad için kendi ayarlarımı paylaşıyorum arkadaşlar.

## REHBER: ETS 2 İçin Xbox 360 Gamepad Ayarı - Mod Aktif Etme ##  ## REHBER: ETS 2 İçin Xbox 360 Gamepad Ayarı - Mod Aktif Etme ##  ## REHBER: ETS 2 İçin Xbox 360 Gamepad Ayarı - Mod Aktif Etme ##

Tuş atamalarını klavye bölümünden yapabilirsiniz.

Mod'ları Aktif Etme

Öncelikle, Belgelerim > Euro Truck Simulator 2 > mod klasörüne girip, uygun mod'u oraya kopyalıyorsunuz.

Sonra oyuna girip "Düzenle" kısmına gelip, sağdaki menüden aktif etmek istediğiniz modlara "Tik" atıyorsunuz. Daha sonra "Uygula" deyip oyuna girebilirsiniz.

## REHBER: ETS 2 İçin Xbox 360 Gamepad Ayarı - Mod Aktif Etme ##  ## REHBER: ETS 2 İçin Xbox 360 Gamepad Ayarı - Mod Aktif Etme ##  ## REHBER: ETS 2 İçin Xbox 360 Gamepad Ayarı - Mod Aktif Etme ##

NOT: Atacağınız mod'un uzantısı "scs" olmalıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 14 Kasım 2013; 21:03:52 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Euro Truck Simulator 2 için Xbox 360 Gamepad Ayarı Kılavuzu - Modları Etkinleştirme

Euro Truck Simulator 2, Xbox 360 gamepad ile oynanabilen popüler bir simülasyon oyunudur. Oyun deneyimini geliştirmek için gamepad'inizi optimize etmek ve modları etkinleştirmek önemlidir. Bu kılavuz, Xbox 360 gamepad'inizi Euro Truck Simulator 2 ile kullanmak için adım adım talimatlar ve mod etkinleştirme ipuçları sağlayacaktır.

Gamepad Ayarları:

1. Oyunu başlatın ve Ayarlar menüsüne gidin.
    2. Kontroller sekmesini seçin.
    3. Giriş Cihazı olarak Xbox 360 Gamepad'i seçin.
    4. Tercihlerinize göre kontrol düzenini özelleştirin.

Mod Etkinleştirme:

1. Euro Truck Simulator 2 için mod indirmek için güvenilir bir kaynağa gidin.
    2. İndirdiğiniz mod dosyasını ".scs" uzantılı belgeler klasörünüze kopyalayın.
    3. Oyuna geri dönün ve Profil Yöneticisi'ni açın.
    4. Mod yöneticisi sekmesini seçin ve etkinleştirmek istediğiniz modları işaretleyin.

Önemli Notlar:

• Oyununuzla uyumlu modları indirdiğinizden emin olun.
    • Çok sayıda mod yüklemek oyunun performansını etkileyebilir.
    • Modları etkinleştirmeden önce oyunun yedek bir kopyasını alın.

Bu kılavuzu takip ederek, Xbox 360 gamepad'inizi Euro Truck Simulator 2 ile optimize edebilir ve oyun deneyiminizi geliştiren modları etkinleştirebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • valla süper olmus ya guzel ayarlar hocam ideali bu nice diyorum
  • süper paylaşım.ilk fırsatta uygulayacağım
  • @_Dominic_Toretto_

hocam sağol senin ayarlarını yaptım
  • İlk sayfa güncellendi, Mod Aktif Etme Rehberi eklenmiştir
  • Çok başarılı bir ayar olmuş , ele yatkın. Logitech F310'da denedim ayarları bir sorun çıkarmadı. Teşekkürler hocam
  • Teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Görmeyen arkadaşlar varsa, yardımı olur belki.

Yukarı diyelim :)
  • ben ikinci analoğa kamerayı aldım kavşaklarda sağa sola bakıyorum. retarder ve motor freni kullanmıyorum sorun olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apespecter -- 7 Mayıs 2014; 15:22:25 >
  • apespecter A kullanıcısına yanıt
    Onlara ihtiyaç duymadan frenleme yapıyorsanız neden sorun olsun :)

Ben Retarder sesini seviyorum, biraz da o yüzden tercih ediyorum.
  • Hort olacak biraz fakat ben bugün xbox360 kolu edindim. Bilgisayara bağlıyorum, driver yüklü veya yüklü olmaması iki durumda da denedim ancak ETS2 oyununda vites arttırma tuşuna Y atıyorum, ayarlarda T tuşuna atanmış olarak görünüyor. Kamerayı kontrol edemiyorum. Yardımcı olacak birinden mesaj bekliyorum..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.