Şimdi Ara

1.380 LİRALIK GOOGLE PLAY BAKİYESİ 1.100 LİRAYA SATILIK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
5.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Denizli
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Arkadaşlar merhaba, 11 yaşındaki oğlumun bir arkadaşının vasıtasıyla haberimiz yokken google play hesabına yüklediği 1380 lirayı maalesef nakide çeviremiyorum. Bu sebepten anca hesabı bir başkasına devrederek bunu başarabilirim. Acil nakide çevirmek için 280 lira indirimle bu hesabı satmaya karar verdim. Alan arkadaşa hesabın tüm bilgileri verilecektir. Hesapta 1380 lira bakiye kullanıma hazırdır play store üzerinden veya oynadığınız oyun içinden bu parayla istediğinizi alabilirsiniz ve bunu istediğiniz oyunda kullanabilirsiniz. Konuyla ilgilenen arkadaşlar bana özel mesaj yoluyla veya 0 (505) 406 44 63 numaralı telefonumdan ulaşıp sorularını sorabilirler. Yaşım 47 ve konu güvenilirlik olduğunda geçmişte yaptığım alışveriş ve referanslara bakabilirsiniz. Hepinize hayırlı Ramazanlar diliyorum. Not : Dilerseniz kameralı görüşme yaparak hesaba girişi ve bakiyeyi canlı olarak gösterebilirim. Hesabın bir resmini mesajıma ekliyorum.

NOT : EĞER İSTERSENİZ UYGUN ÜRÜNLER KARŞILIĞINDA TAKAS YAPABİLİRİZ.

1.380 LİRALIK GOOGLE PLAY BAKİYESİ 1.100 LİRAYA SATILIK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nahkax -- 30 Temmuz 2017; 13:54:31 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

1.380 TL Google Play Bakiyenizi 1.100 TL'ye Nakite Çevirin

Google Play bakiyenizi nakite çevirerek, satın almadığınız oyunlar veya uygulamalar için harcadığınız parayı geri alabilirsiniz. İşte bakiyenizi nakde çevirmenin basit adımları:

• Güvenilir bir platform seçin: Google Play bakiyenizi nakite çevirmek için güvenilir bir platform kullanmanız önemlidir. Dolandırıcılardan kaçınmak için iyi değerlendirmelere ve olumlu müşteri geri bildirimlerine sahip platformları araştırın.
    • Kişisel bilgilerinizi girin: Seçtiğiniz platforma kaydolmanız ve kişisel bilgilerinizi girmeniz gerekecektir. Bu bilgiler, kimliğinizi doğrulamak ve ödeme işleminizi gerçekleştirmek için kullanılır.
    • Google Play bakiyenizi bağlayın: Platform, Google Play hesabınıza erişim isteyecektir. Bu erişimi vererek, platformun bakiyenizi görüntülemesine ve nakit olarak çekmesine izin vermiş olursunuz.
    • Çekme tutarını girin: Platformda, nakde çevirmek istediğiniz Google Play bakiyesi tutarını girin. Genellikle minimum ve maksimum çekme tutarları olacaktır.
    • Ödeme yönteminizi seçin: Çekilen nakit, PayPal, banka havalesi veya diğer ödeme yöntemleri aracılığıyla hesabınıza aktarılacaktır. Tercih ettiğiniz ödeme yöntemini seçin.
    • İşlemi onaylayın: Tüm bilgilerinizi kontrol ettikten sonra, işlemi onaylayın. Platform, bakiyenizi işleyecek ve ödemeyi seçtiğiniz ödeme yöntemine gönderecektir.

Not: Google Play bakiyenizi nakite çevirme işlemleri için genellikle küçük bir işlem ücreti alınır. İşlem süresi, seçtiğiniz platforma bağlı olarak değişebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Geçmiş olsun, yetkisiz ödemelerle ilgili destek ekibiyle iletişim kurdunuz mu ?

https://support.google.com/googleplay/answer/2851610

https://support.google.com/googleplay/answer/7100415

Bi şansınızı deneyin derim.
  • Bu dediklerinizi yaptım o şekilde zaten para oyun firması Supercellden hesabımıza geri döndü. Hemen herşeyi denedim teşekkür ederim ne aracı firma nede google olumlu yanıt verdi. Neyseki oyun firması paranın tamamını geri ödedi. Kötü tarafı bizim oyunla alakamız yok ve google play de öylece duruyor paramız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nahkax -- 20 Haziran 2017; 0:47:50 >
  • nahkax kullanıcısına yanıt
    1. olarak cayma hakkınızı kullanın nihayetinde bu uzaktan bir alışveriş ve süresi geçmediyse cayma hakkından kolayca çözülebilir.

2. geçen yıldı sanırım ABD de mahkeme apple'a çocukların bu tür işlemlerinden dolayı 7 milyar doları geri ödemesini sağlamıştı. Google için böyle bir şey varmıydı bilmiyorum ama belki yurtdışı ile görüşmeyi yada aynı durumun google içinde olup olmadığını araştırabilirsiniz.

3. olarak kredi kartı için itirazı değerlendirin.

bunlar başarısız olduysa

4.google hesabınızı kapatmak istediğinizi bakiyeyide iade istediğinizi belirtin ek olarak bu bedeli iade etmezse mahkemeye vereceğinizi söyleyin. Bence bu durumda pek sorun çıkarmak istemezler.

5. google bu bakiyeyi adwords hesaplarınıza aktarıp aktarmalarını isteyin. Eğer aktarabilirseniz çok daha rahat ve değerinde elden çıkarabilirsiniz.
    en azından reklam verenler zaten bu paraları ödüyorlar daha kolay olabilir.

şimdilik önerilerim bu kadar. gazanız mübarek olsun.

• Yorumunuz için teşekkürler asıl sorun bu direk google üzerinden değil aracı bir firmadan kod olarak satın alınıp bu kod google play e aktarılarak yapıldığından google aracı firmayı arayın iade etsinler diyor. Aracı firma kod kullanılmış iade alamayız diyor. Ben kullanılan bir şey yok para hesaba geri yatırıldı alın kodunuzu tekrar satın diyorum. Firma o kod geri yüklenemez parayı harcayın diyor :) Bende zararına hesabı satayımda konudan anlayan oyuna para harcayan biri bari alsın bende zararın neresinden dönersem kurtarayım diye uğraşıyorum. Kaldım iki arada bir derede anlatsam yaptığım aramaları aklınız durur. Yaktı bizim oğlan bizi ailece düştük bir derde Allah size vermesin hiç alışık olmadığımız bir olay maalesef :(
  • nahkax kullanıcısına yanıt
    Demesi kolay ama her kötü işte bir hayır vardır diyelim geçmiş olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok teşekkür ederim.
  • Güncel..
  • hocam kesinlikle harcama itirazı yapın . 3d ile ödenmemişse alma ihtimaliniz yüksek .
    harcama itirazı yaparak magzter den bile almıştım parayı geri
  • quote:

Orijinalden alıntı: realitych

hocam kesinlikle harcama itirazı yapın . 3d ile ödenmemişse alma ihtimaliniz yüksek .
    harcama itirazı yaparak magzter den bile almıştım parayı geri

Sevgili kardeşim daha önce dediğim gibi satan firma kodlar nakite çevrildiği için iade kabul etmiyor bu harcama itirazı google playe yapılıyor sanırım çok kereler konuştuk onlardan çözüm elde edemedim. Siz Magzterden iade aldım demişsiniz bende zaten supercell den parayı geri aldım adamlar iadeyi google play hesabına yaptılar sorun o 1400 lirayı o hesaptan nakite çevirmek. Onuda ne google nede aracı kod satan firma kabul etmiyor o kadar para o hesapta harcanmayı bekliyor maalesef hala. :(
  • Güncel 1000 liraya kadar düşürdüm fiyatı işe yarasın artık.

Bir soru anlayan arkadaşlara diyelim ki satamadık bu kadar parayla en iyi ne yapılabilir? Oyun falan demeyin ne olur başımıza ne geldiyse oyundan geldi zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nahkax -- 30 Temmuz 2017; 13:38:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nahkax

Güncel 1000 liraya kadar düşürdüm fiyatı işe yarasın artık.

Bir soru anlayan arkadaşlara diyelim ki satamadık bu kadar parayla en iyi ne yapılabilir? Oyun falan demeyin ne olur başımıza ne geldiyse oyundan geldi zaten.

playstore de başka ne yapılabilir ki?
    hediye sistemi varsa ( Apple de var , googlede varmı bilmiyorum ); uygulama almak isteyenlere, kendi hesabınızdan uygulama alıp yarı fiyatına satmaya çalışın. En azından zararın yarısını kurtarma şansınız olur.
  • Maalesef hediye sistemi yok dediğiniz gibi olabilir ama zaten bu yüzden hesabı ucuz fiyata satmaya çalışıyorum alan kişi keyfince alış veriş yapabilir diye.
  • hocam google ile oyunla işiniz yok . harcamayı ben yapmadım korsanlar yaptı diyeceksiniz . bankaya harcama itirazı dilekçesi dolduracaksınız . paranız 2 haftaya geri yatacak . ödeme 3d ile yapılmamışsa geçerli bu
  • realitych R kullanıcısına yanıt
    başta demişler ilan sahipine ama ''googledan almadık aracılardan aldık demiş''

direk bankaya gidip aracılara yapılan ödemeyi ben yapmadım demeniz lazım. para 3d olarak yapılmamışsa para döner. eğer 3d ise artık son çare olarak çocuğun harçlıklarından çıkaracaksınız o parayı. kimsenin gidip 1400tl google play kredisi alacanı düşünmüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihsenerr

başta demişler ilan sahipine ama ''googledan almadık aracılardan aldık demiş''

direk bankaya gidip aracılara yapılan ödemeyi ben yapmadım demeniz lazım. para 3d olarak yapılmamışsa para döner. eğer 3d ise artık son çare olarak çocuğun harçlıklarından çıkaracaksınız o parayı. kimsenin gidip 1400tl google play kredisi alacanı düşünmüyorum.

1400 değil zaten satış fiyatı 1000 lira o alış fiyatıydı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.