Şimdi Ara

1210 TL BITFENIX NSE-300-WWGKW-RP4A Nova Mesh SE Beyaz Tempered Glass ARGB ATX Kasa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.010
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• 1210 TL BITFENIX NSE-300-WWGKW-RP4A Nova Mesh SE Beyaz Tempered Glass ARGB ATX Kasa
    1210 TL BITFENIX NSE-300-WWGKW-RP4A Nova Mesh SE Beyaz Tempered Glass ARGB ATX Kasasinerji.gen.tr
    BitFenix Nova Mesh SE Beyaz Tempered Glass ARGB USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa
    https://www.sinerji.gen.tr/bitfenix-nova-mesh-se-beyaz-tempered-glass-argb-usb-30-atx-mid-tower-kasa-p-41526

burada acıklamaları daha detaylı, 3 fan takılamıyor tepeye, ölcüleri bana pek yeterli gelmedi ayrıca n11 dfs den nays ile %10 indirimli alınabilir cek-kupon vs ile xpg nin bi kasası vardı bence o daha iyiydi.

• MSI MAG FORGE M100R olan kasa ile neredeyse aynı sanki malzeme kalitesi de çok farklı değildir.

• Beyaz setup kuracaklar için ucuz sayılabilecek fiyatta olması dışında bir olayı olmayan küçücük kasa. 315mm ekran kartı boşluğu varmış hepi topu.

1210 TL BITFENIX NSE-300-WWGKW-RP4A Nova Mesh SE Beyaz Tempered Glass ARGB ATX Kasa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi damn2u -- 2 Ocak 2023; 21:37:6 >
  • arkadaşlar bu kadar gömmeyin lütfen. @cohannan'ı kızdırmayalım. Emeğine saygı.

• damn2u kullanıcısına yanıt

Bazilari için küçük kasanın da bir avantaj olduğunu unutmamak gerek :) Ben şahsen kasamı masamın üstünde isterim. Hem yerin tozunu kirini üstüne, içine çekmez hem de herhangi bir müdahale etmem gerekirse sandalyemden bile kalkmadan halledebilirim. Benim gibi düşünenler için iyi bir fırsat. ihtiyacı olan düşünebilir.

• turkuazim kullanıcısına yanıt

Hocam, emeğe saygı ona tamam da kasayı (genel olarak ürünü) beğenmiyorsa insanlar veya fiyat iyi değilse ya da başka bir negatif düşüncesi varsa belirtmesin mi insanlar. Forumda yönetici diye kızdırmamak ne demek. Millet açık fikrini kiminle konuştuğuna göre mi belirleyecek. Yapmayın lütfen.

Eğer kinaye falan varsa anlamadım, affola :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1210 tl ye 3+1 daire mi bekleniyor?

4 adet fan varsa 800 tl onlar eder.

nzxt tercih ederim orası ayrı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.