Arkadaşlar merhaba,
Kasamda yaklaşık 10 aydır takılı olan Corsair LL140 fan ses yapmaya başladı. Fan dönerken, dönen kısım ile gövde birbirine çarpıyordu. Video çekip Corsair e gönderdim. Onlarda sorunu görüp, Hollanda'dan değişim ürününü UPS ile kargoladılar.
Fakat paket İstanbul'a vardığında benden bir form doldurmamı istediler. Aşağıdaki maille birlikte formu yolladım. Hatta onlara Corsairle olan yazışmanında metnini attım.
Bugün ise şöyle bir mail aldım:
Arkadaşımın klavye ile ilgili bir sorunu vardı, Corsair ona tuş takımı gönderdi. Kargo ona DHL ile gitmişti ve kimse vekâletname falan istemedi. Bu işi vekâletname vermeden halletmemin bir yolu var mıdır? Teşekkürler.
Corsair LL120 3'lü paket + Lighting Node Pro 748 TL
Beyaz kasa ile güzel gider. 4000d airflow kasasıyla kombinlenebilir. Normalde fiyatı 1000 TL civarında geziyordu.
Corsair 4000D Airflow:
https://forum.donanimhaber.com/748-tl-corsair-4000d-airflow-tempered-glass-beyaz-mid-tower-kasa--150158444
Satılık StatTrak™ M4A1-S | Altın Yılan (Görevde Kullanılmış)
Fiyat 300 TL'dir. Lütfen PM ile iletişime geçin.
Çamaşır makinesinin yürümesi
Arkadaşlar merhaba, Profilo çamaşır makinesi büyük boyutlu ( ağır olmasına gerek yok, nevresim,çarşaf,perde gibi) birşey yıkadığımda, sıkma ile yıkama arasındaki zamanda yürüyor. Yürürken de şiddetli bir ses çıkarıyor. Kıyafetlerimi yıkarken herhangi bir sorun yok. Bu sorun çözülebilir mi ve neyden kaynaklanabilir?
Türk telekoma geçtim ama
Herkese merhaba, Vodafone'dan Türk Telekoma geçiş yaptım fakat kafama göre bir tarife bulamadım. Vodafone'da ise Saçma Güzel tarifesini kullanıyordum. 30 TL 3gb+3gb Youtube 250 SMS ve 750 dakika. Türk telekomda buna benzer faturasız tarife var mı yoksa bol paketlerden birini mi seçmeliyim? Selfy'ye geçemiyorum.
2008'de topladığım bilgisayarın faturasını buldum
Kasa'da sağlam kazık yemişim gibi, monitör dahil 2175 TL.
KPSS sınav yerim evimden 152 km uzakta
Arkadaşlar Muğla Fethiye'de yaşıyorum. Sınav yeri olarak Muğla Yatağan'daki bir lise çıktı. Her sınavımda olduğu gibi Muğla Üniversitesi'de girerim diye bekliyordum.
İşin kötü yanı Yatağan'da kalınacak hiçbir otel/ pansiyon bulamadım. Altımda da herhangi bir araç yok. Otobüsle gitmem gerekiyor. Ne yapmamı önerirsiniz?
8000 TL monitör dahil sistem tavsiyesi
|
Nutellanın kampanya yapı müşteri kaybetmesi
|
|
Son Giriş: 9 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.521
İkinci El Bölümü Mesajları: 11
Konularının görüntülenme sayısı: 29.930 (Bu ay: 174)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 259 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic