Online işlemlerden üst pakete geçtikten sonra tekrar eski hızımıza geri dönmek mümkün oluyor mu? Bunu yapmak taahhütü bozar mı? Daha önce denemiş olan var mıdır acaba? EDIT: Evet, mümkün oluyormuş. 24mbps başlayıp 1000'e yükseltip tekrar 24'e inmek mümkün. Taahhüt bozulmuyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matterdome -- 26 Eylül 2022; 19:39:41 > |
HIZ YÜKSELTTİKTEN SONRA TEKRAR DÜŞÜRMEK VE TAAHHÜT DURUMU
-
-
Üst pakete geçmek kolay iş ama geri dönmek istediğinde tahaddüt bozar ama üst pakete geçipte alt yapıdaki hızın karşılamayıp devamlı internetin kesiliyorsa bu durumu iletirseniz tahaddüt bozmaz.
-
Üst pakete geçiş yaptıktan sonra tekrar eski paketine dönüş yapabilirsin taahhüt bozulmaz aynı devam eder kendi paketinin altındaki paketleri geçiş yapamazsın yaparsan ceza bedeli ödersin -
Bunu ilk defa duyuyorum. Taahhütü 100 mbit ile başlattık diyelim. Üst paket olan 200 e geçiş yaptık taahhüt süresi boyunca 200 den aşağı düşemiyoruz diye biliyordum geri 100 e dönülebiliyor mu? Sözleşmede böyle birşey yazıyor mu? -
Sözleşmende 100 megabitlik paket varsa onun üstündekilere geçebilirsin düşürmek istediğin zaman sadece 100 MB geçebilirsin 50'ye geçemezsin -
Peki ayda 1 değişmek mümkün oluyor mu veya bize ekstradan bir değişim ücreti, ceza veya o hızın taahhütlü fiyatından fazlası çıkıyor mu? Çünkü düşününce ben o zaman taahhüte en düşük paketten girerim sonra hız yükseltirim istediğimde de düşürürüm burada beni durduran birşey olmuyor değil mi? -
Onun sınırı var İstediğin kadar geçiş yapamazsın tam sayısını hatırlamıyorum o sınıra ulaştıktan sonra Bir ay boyunca bir daha geçiş yapamazsın o paketin ücreti ile devam edersin -
Geçmek istediğim kampanyanın koşullarında
yazıyor. Ben de buradan aynı şeyi anladım ama bunu gerçekten denemiş olanlar varsa bir de onlardan duymak istedim.quote:
Kampanya taahhüt süresi içinde kampanya başlangıcında seçilen internet paketinin aylık standart tarife ücretinden düşük olmamak kaydıyla kampanyaya dahil paketlere geçiş yapılabilir. Belirtilen durumların haricinde yapılan değişiklikler taahhüt ihlali ve kampanya iptali olarak değerlendirilir.
Eğer bu kesinse 16mbps paket alıp birkaç ay 1000'e yükseltmeyi planlıyorum. Sonra tekrar daha düşük bir hıza döneceğim. -
denedim ki yazıyorum zaten 16 mb alıp 1000 e yükseltemezsin gigabit hızların altyapısı farklıdır daireye kadar fiber ftth gpon gelmeden o hızı alamazsın
-
Odama kadar gelen fiber kablo var. 16mbpsyi bu altyapıda alamaz mıyım?
Edit: taahhütnamede de ftth için en düşük 24mbps seçeneği varmış. Ama fazla fiyat farkı yok, yine uygun oluyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matterdome -- 26 Eylül 2022; 19:38:7 > -
gpon cihazı var mı hem modem hemde küçük cihaz olması lazım
-
quote:
Orijinalden alıntı: Exclusive.Gamergpon cihazı var mı hem modem hemde küçük cihaz olması lazım
Binada hem vodafone hem tt fiber var. Ben şuan Vodafone kullanıyorum ama taahhüt bitmek üzere. Vodafoneda yüksek hızlar olmadığı için ttye geçmeyi planlıyorum.
Tt kullanan komşumun evinde şuna benzer bir sistem var.
-
komşunda gpon var görünüyor ama sende var mı önemli olan o dur ama adresindeki altyapı o hızı vermeye yetecek sistem var mı sorgulatman lazım öyle hadi 1000 mb veriyoruz demezler çağrı merkezni ara yada bağlı oldugun telekom müdürlüğüne gidip öğrenebilirsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 11 Ağustos 2022; 4:7:25 >
Benzer içerikler
- türk telekom dış hat telefon kablosu
- modemden ses gelmesi
- no wan ip warning hatası
- türk telekom altyapı çalışması ne kadar sürer
- türk telekom hipernet nedir
- en hızlı internet
- internetim çok yavaş
- türk telekom ev interneti fiyatları 2024
- cep magnet nedir
- 24 ay taahhütlü internet cayma bedeli
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X