|
Mc Donald uygulaması Burger Crush tekrar geldi(Güncel 01.01.2025) (4. sayfa)
-
-
4-5 gündür menü indirimi veriyordu ama bugün milksake patates var oynayın oyunu arkadaşlar
-
buzlu kahve ve külah dondurma
-
patates veya soğan halkası soğan daha karlı en azından yanında barbekü sos yada ballı hardal vs alınabiliyor
-
Bu oyun tamamen kurgu girer girmez kendi kendine başladi ve birbirini kıra kıra hiç puan kazanamadan bitti. İlk defa böyle birşey gordüm. -
milkshake veya sundae var bugün.
-
Hocam 150 yıldır forumdasın. Sen de bunu yazıyorsan ne diyeyim. Dediğin gibi olabiliyor bazen evet ama 5 puana tekrar deneyebiliyorsun. Kazanmak için ne yapmak gerektiğini de daha önce anlatmıştık. Benim 1 aydır kazanamadığım bir gün olmadı muhtemelen. Ha kazanıyoruz da ilk çıktığı gibi menü hediyesi yok. O zamanlar efsaneydi bu oyun hakikaten. Şimdi 5 gün hediyeleri biriktirince anca gitmeye değer bir şeyler oluyor. -
arkadaşlar oyun bitti gibi gözüküyor.ilk başladığında belirtilen tarih doldu çünkü.hemen dağılmayın herhalde 15-20 gün içinde tekrar gelecektir.
Sağlıcaklan kalın
-
Devam ediyor yanlışınız var.
Bugün menü indirimi var.
Köfte burger 100
big tasty 195
-
Big Mac 170
McChicken 100
-
farklı bir oyun geldi. hafıza kartlarını eşleştirme. çok zor süre kısa. kaznadım ama paralı bi kahve li bişiydi ama o da listede gözükmüyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedikeresekiz -- 4 Eylül 2024; 11:57:47 >
-
galiba artık herkese farklı hediye veriyor
bana külah veya küçük boy kızartma seçeneği verdi
burger crush'ın son haftasında sürekli oops hatası verip ödülü vermiyordu. bu oyunda ödülü verdi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matterdome -- 4 Eylül 2024; 20:50:53 > -
yok sanırım herkes sizinki gibi şimdi başka telle oynadım sizin dediğinz menü çıktı benimki bi karışıklık oldu büyük ihtimal
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedikeresekiz -- 4 Eylül 2024; 19:46:18 > -
Evet patates ile külah diyor ama süre çok kısa ss alıp yandan bakmaya fırsat kalmıyor -
öyle yapınca oops diyor oyunu baştan başlatıyor
-
Bu gün köfteburger veya mcchicken menu 100tl var.
Köfteburger zaten ayın menüsü olarak sınırsız kullanım aynı fiyat. Mcchicken daha mantıklı.
-
Sure cok kisa varmi bi taktigi bu oyunun🫨 -
Başka telefondan foto çekmek :D
-
Süre gayet yetiyor da ödüller uygulamada indirimli olan menüler yani. -
İşe yaradi tskler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X