Şimdi Ara

Mc Donald uygulaması Burger Crush tekrar geldi(Güncel 01.01.2025) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
106
Cevap
11
Favori
11.191
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4-5 gündür menü indirimi veriyordu ama bugün milksake patates var oynayın oyunu arkadaşlar

• buzlu kahve ve külah dondurma

• patates veya soğan halkası soğan daha karlı en azından yanında barbekü sos yada ballı hardal vs alınabiliyor

• Bu oyun tamamen kurgu girer girmez kendi kendine başladi ve birbirini kıra kıra hiç puan kazanamadan bitti. İlk defa böyle birşey gordüm.
  • milkshake veya sundae var bugün.

• dj.trust.06 D kullanıcısına yanıt
    Hocam 150 yıldır forumdasın. Sen de bunu yazıyorsan ne diyeyim. Dediğin gibi olabiliyor bazen evet ama 5 puana tekrar deneyebiliyorsun. Kazanmak için ne yapmak gerektiğini de daha önce anlatmıştık. Benim 1 aydır kazanamadığım bir gün olmadı muhtemelen. Ha kazanıyoruz da ilk çıktığı gibi menü hediyesi yok. O zamanlar efsaneydi bu oyun hakikaten. Şimdi 5 gün hediyeleri biriktirince anca gitmeye değer bir şeyler oluyor.
  • arkadaşlar oyun bitti gibi gözüküyor.ilk başladığında belirtilen tarih doldu çünkü.hemen dağılmayın herhalde 15-20 gün içinde tekrar gelecektir.

Sağlıcaklan kalın

• utopiautopia U kullanıcısına yanıt

Devam ediyor yanlışınız var.

Bugün menü indirimi var.

Köfte burger 100

big tasty 195

• Big Mac 170

McChicken 100

• farklı bir oyun geldi. hafıza kartlarını eşleştirme. çok zor süre kısa. kaznadım ama paralı bi kahve li bişiydi ama o da listede gözükmüyor

Mc Donald uygulaması Burger Crush tekrar geldi(Güncel 01.01.2025)

Mc Donald uygulaması Burger Crush tekrar geldi(Güncel 01.01.2025)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedikeresekiz -- 4 Eylül 2024; 11:57:47 >

• yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt

galiba artık herkese farklı hediye veriyor

bana külah veya küçük boy kızartma seçeneği verdi

burger crush'ın son haftasında sürekli oops hatası verip ödülü vermiyordu. bu oyunda ödülü verdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matterdome -- 4 Eylül 2024; 20:50:53 >
  • yok sanırım herkes sizinki gibi şimdi başka telle oynadım sizin dediğinz menü çıktı benimki bi karışıklık oldu büyük ihtimal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedikeresekiz -- 4 Eylül 2024; 19:46:18 >
  • Evet patates ile külah diyor ama süre çok kısa ss alıp yandan bakmaya fırsat kalmıyor
  • Pozitif_mood kullanıcısına yanıt

öyle yapınca oops diyor oyunu baştan başlatıyor

• Bu gün köfteburger veya mcchicken menu 100tl var.

Köfteburger zaten ayın menüsü olarak sınırsız kullanım aynı fiyat. Mcchicken daha mantıklı.

• Sure cok kisa varmi bi taktigi bu oyunun🫨
  • dikiştutmazsabri kullanıcısına yanıt

Başka telefondan foto çekmek :D

• Süre gayet yetiyor da ödüller uygulamada indirimli olan menüler yani.
  • M. B. M kullanıcısına yanıt

İşe yaradi tskler

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.