Şimdi Ara

Mc Donald uygulaması Burger Crush tekrar geldi(Güncel 01.01.2025) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
12
Favori
12.054
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Churos seçtim ama sayfaya düşmedi, son 3 günün hediyesi var, bu 4. yok, acaba hediyeleri 3le mi sınırlandırdılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 4 Ocak 2025; 13:53:55 >
  • yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt
    3 gün önce kazandığım hediye duruyor hala ama yarın uçar mi uçmaz diye emin olamadim şimdi.

Derken sabah duruyordu ama şimdi tekrar kontrol ettim uçmuş demek ki 3 günmüş ömrü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj.trust.06 -- 4 Ocak 2025; 17:24:38 >
  • dj.trust.06 D kullanıcısına yanıt
    Benim de uçmuş. Süre artık 3 gün arkadaşlar. Ona göre gidip alın hemen ödülleri 😁
  • Ben buradan şikayet kaydı oluşturdum, bakalım dönüş bekliyorum.
    www.mcdonalds.com.tr
    Bizimle İletişime Geçin | McDonald's
    https://www.mcdonalds.com.tr/bize-ulasin

• Açıklamada yazıyor zaten sürenin 3 gün olduğu
  • dj.trust.06 D kullanıcısına yanıt

alış saatleri de etkili olabilir mi sabah duruyor dediğiniz sonra uçtu dediğinizi aldığınız saatleri hatırlıyormusunuz

• yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt
    Kuvvetle muhtemel, yani 3 gün dediği aslında kazanım sağlanan saat itibariyle 72saat geçerli.
  • Arkadaşlar efsane bir bilgiyi şimdi sizlerle paylaşıyorum.

Eğer mcdonald uygulamasını örneğin saat 23.58 de açar,açık bırakıp 00.00 dan sonra oyuna tekrar girer oynar ve kazanırsanız hamburger veriyor.bu açık oyun başladığı geceden bu yana devam ediyor.ne kadar sürer bilmiyorum sonra yok abi çıkmadı vermedi olmasın.
  • Özelden paylaşmayı öğrenemedi kimse böyle şeyleri. Yarın kapanır artık.

Not: Ben almadım, umurumda da değil bunların hamburgeri ama böyle şeyler ulu orta yazılırsa kapanmayacağı varsa da kapanır. Forum üyelerine yardımınız olsun istiyorsanız herkesin göreceği yere değil özelden paylaşın bunları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johny Constantine -- 6 Ocak 2025; 14:49:34 >
  • utopiautopia U kullanıcısına yanıt
    Denemeden bilemeyiz ya da bir ss her şeyi ispatlar.
    Ayrıca o saatte uygulamada oyun hakkı oynanmis olsa bile veriyor mu yoksa oyun oynanmamış mı olması gerek o detay yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj.trust.06 -- 6 Ocak 2025; 14:54:9 >
  • Johny Constantine kullanıcısına yanıt

Bu forumun amacı bu zaten yardimlasmak

• dikiştutmazsabri kullanıcısına yanıt

Ben yardımlaşma demiyorum yukarıda da yazdım çok forum için yardım etmek istiyorsanız bunu herkesin göreceği yerden değil forum içi mesajlaşmayı kullanarak yaparsınız. Her faydalı durum bu sebeple bitiyor, kimse paylaşmayın demiyor özelden paylaşın diyor.

o yüzden mi bedava dağıtılan kodu 45 tl 'den satıyorsun, ulan sabri ...

https://mini.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160411762

Mc Donald uygulaması Burger Crush tekrar geldi(Güncel 01.01.2025)

• mahmut716 kullanıcısına yanıt

Alakaya maydanoz sen hangi kodun bedavaya dagitildigini duydun?

o kod bedava işte, açıyorsun hesabı alıyorsun kodu, ara ara stok da geliyor
  • 1 gün bile sürmedi kapatmaları sırf denemek için biraz önce yaptım indirimli menü çıktı :) Forum paylaşmaktır diyerek evet ulu orta paylaşmaya devam :)
  • Ben de denedim ama olmadı. Yapamadık herhalde
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.