Şimdi Ara

Mc Donald uygulaması Burger Crush tekrar geldi(Güncel 01.01.2025) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ercoxx01 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
17
Favori
16.112
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • var patates için ketçap mayonez soğan halkası için yine ketcap mayonez yada barbekü sos sarımsaklı mayonez vs gibi seçenekler açılıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: dolcia

Hocam her patates ve soğan halkası için sos hakkımız oluyor mu?

Evet oluyor.

Yanlış hatırlamıyorsam patates için sadece ketçap, mayonez, sarımsaklı mayonez ve acı sos çıkıyor.

Soğan halkası, nuggets veya tenders alınırsa bu seçeneklere ek olarak barbekü, buffalo, ranch ve ballı hardal da çıkıyor.

Sorulan sorudan bağımsız olarak bir de şöyle bir şey paylaşmak istiyorum: Kiosk olan mağazalardan sipariş vermek süper bir şey. Bütün seçenekleri görüyorsun ve istediğin gibi seçebiliyorsun. Mesela menü alırken patates yerine 5'li soğan halkası alma gibi bir seçenek varmış hiçbir kasiyer söylemedi bugüne kadar. Soğan halkası için QR okutuyorum tenezzül edip ne sosu istersin diye sormuyor bile bazen kasadaki kafasına göre seçim yapıyor. İşlerini düzgün yapmıyorlar ama ondan sonra da mağazalara kiosk koyuyorlar bizi işimizden ediyorlar diye ağlarlar. Ben kimseye laf anlatmak için enerji harcamak istemiyorum o yüzden kasa yerine kiosk üzerinden sipariş verilebilen mağaza varsa onu tercih ediyorum. Umarım en kısa zamanda daha çok mağazaya koyarlar. Neden TAB gıda gibi uygulama üzerinden sipariş verip mağazadan teslim alma gibi bir hizmet sunmuyorlar onu da anlamıyorum.

• Bugün:

Çıtır tavuk burger menü ₺80

Köfte burger menü ₺100

Yalnız oyun biraz sapıttı gibi sanki son günlerde. Dörtlü yapıyorsun ekstra 5 saniye süre vermiyor bazen. Eskiden de şu şekilde sorun yaşanıyordu arada sırada dörtlü yapıldığı halde ilave süre vermeme gibi bir durum olabiliyordu ama son günlerde aşırıya kaçtı sanki. Bu sorun yüzünden süre bitiyor insan oyunu kaybediyor tekrar tekrar oynamak zorunda kalıyor.

• Bence tamamen şans artık oyun kazanmanı istemezse kazanmak imkansız. Gelen taşlara göre kazanıyorsun ya da kazanamıyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün indirimli mc chicken ya da big mac menü var 😐

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ödül ne acaba oynayan var mı

• dolcia kullanıcısına yanıt
    Vallaha bana yine McChicken veya Big Mac menü indirimi çıktı ama belki saat tam 00.00'da girdiğimden bir hata olmuş olabilir 😄

• Dhhesap0238 D kullanıcısına yanıt
    Hocam 2 arkadaşta daha aynısı çıkmış ya oyun bozuldu ya da aynı ödül bakalım sabah belli olur

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mixology küba nanesini çok sevdim yaz için baya ferah bişi.bide minyonlar sundae diye bir şey düşmüş denemek lazım

• soğan halkası veya milkshake var bugün

• Buzlu kahve veya sundae veriyor.

Yalnız bugün hediye seçimi yaptıktan sonra bir şeyler ters gitti dedi hediyeyi vermedi. Eskiden bu hatayla daha sık karşılaşırdık ama uzun zamandır böyle bir şey başıma gelmemişti.

• den kullanıcısına yanıt

dün milkshake de bana da oldu bir çözümü yok maalesef bugün olmadı fakat

• Bir şeyler ters gitti hatasını arada bana da yapıyor çözümü nedir bilemiyorum.

Bugün cola veya kulahdondurma

Bugün külah/sogukkahve 17 Tem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuniteD7 -- 17 Temmuz 2024; 15:12:36 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çıtır soğan veya patates veriyor.

Hedef skoru düşürmüşler 475 yerine 400 yapmak yetiyor.

Bir de geçen gün şöyle ilginç bir şey oldu. Süre bitti hedef skora ulaşamadım 5 puan karşılığında tekrar oynamak istedim ama bug oldu oynatmadı. Tekrar dene dedikçe yine aynı tekrar dene yazan ekran açıldı.

gariptir ben de kazandım seçtim odülü ala bastım opps dedi vermedi :D

• Bugün de şöyle bir şey oldu. Son saniyede eşleştirme yaptım oyun dondu kaldı. Yine aynı şeyi söyleyeceğim eskiden böyle oluyordu arada sırada ama uzun zamandır olmuyordu. Oyunun sabote ediyorlar herhalde :)

Yanlış hatırlamıyorsam önceden arada sırada da olsa içinde kırmızı et olan şeyler de hediye ediyorlardı onu bıraktılar. Geçen kampanyaya kadar tavuk ürünleri hediye ediyorlardı onu da bıraktılar. Şimdi bir de üstüne oynayanları baltalıyorlar.

Bende sizin olay gibi oldu kazanacaktım vermedi. 2 oldu şikayet vara yazacağım benim sundie kaçti dondurmamı geri versinler 😂😂

• Bugün çıtır tavuk 80
    Big mac 170₺ çıkıyor

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.