Fiyatı 24,90 TL 50ml EDP - Bim
Kesinlikle erkek black olanından tavsiye ederim. Tester olarak koydukları parfümler uzun süre beklemekten bayatlamış. Elbisede kokusu ertesi gün bile kalıyor. 60-70 TL lik 50ml parfümlerin kalitesinde Black dışında 2 tane daha modeli var. Tester kokusu sizi yanıltabilir. Üretici: REBUL JRC KOZMETİK < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xhacker09x -- 30 Mayıs 2022; 19:8:18 > |
Aylar sonra Bim'e uygun fiyatlı devamlı satışı olan erkek parfümleri gelmiş
-
-
Bütün şubelerde var mı acaba? Üşenmezsem bi yürüyüp geleyim olmazsa.
-
ilk defa gördüm de iş yerinde kullanmalık alayım bi kaç tane peki tavsiye edeceğin başka hangi rengi var deneyip hoşuna giden
-
Aktüelde mi ? -
Hayır aktüel değil
devamlı satış reyonda
banyo sabunlarının olduğu yerde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xhacker09x -- 30 Mayıs 2022; 22:55:55 > -
yeşil ve mavi renkte var.
-
Türkiye genelinin tamamına dağıldıysa gelmiştir.
Aylarca erkek mercy parfüm yoktu
şikayete de bir çok kişi yazmış olmadığını
-
Üşenip gidip bakmadım. Yarın iş çıkışı bakacağım. Teşekkürler.
-
hangisinin kokusu daha iyi biliyor musunuz
-
Yeşil olanın kokusu zAra golda benziyor -
ben black modelinin kokusunu daha güzel daha kalıcı buldum.
-
hocam kalıcılık saat olarak nasıl bu ürünlerde EDP olduğu için beklenti artıyor ..
siyah olanın kokusu hangi kokuya yakın acaba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DavlumBazlama -- 31 Mayıs 2022; 11:41:24 > -
Siyah olanını hugo boss bottled instense benzerliği biraz var.
saat olarak değil de gün içerisinde kokuyu uzun süre devam ettiriyor
bim e arada gelen 50-70ml aktüel olarak gelen düşük kalite parfümler gibi değil.
oda parfümü olarak bile kullanılır :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xhacker09x -- 31 Mayıs 2022; 12:0:17 > -
Ben mavisini kullanıyordum gayet iyiydi -
Böyle saçma sapan parfümlere para vereceğinize biraz daha koyun tutasteden alın
-
Bilgilendirme için teşekkür ederim. Bende uzun süredir gelmesini bekliyordum. f/p ürünü. Tavsiye ederim. -
Bunun yeşil olanı çok hoştu, denemenizi tavsiye ederim. -
Tutaste de kaliteli fakat arasında en ucuz parfümünden 40 lira fiyat farkı var. (Tutaste den çok alışverişim oldu)
Konu da ki parfüm de kaliteli
Her bütçeye göre parfüm alıcısı var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xhacker09x -- 31 Mayıs 2022; 13:22:45 > -
Yeşil, siyah, mavi ucunden de aldim. Bu fiyata bedava, Rebul da üretici olunca yapistirdim .
Kokulari güzel, kalıcılığı da iyi, tavsiye ederim.
Haber verdiğin icin sagol ölücü kardeş
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Bunun yeşil olanı çok hoştu, denemenizi tavsiye ederim.
|
Benzer içerikler
- unify parfüm erkek yorum
- bim çiğköfte fiyatı 1 kg
- deli2go ne demek
- beşler nostalji sucuk
- bim parfüm
- black friday ne zaman 2024
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X