Bildirim
Amazon'da televizyonlar indirime girdi: Son günlerin en düşük fiyatları!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Qled e bu kadar paralar veren var mıdır ya
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yaz basinda 1390€ ya oled s95c aldim 65". Bayadir radarimdaydi. Umarim hemen bozulmazda uzun sure kulanirim. Eski lg'yi 10 sene kullandim :D
s95d modelide 2500-3000€. 2 kati vermeye gerek yok dedim.
-
Oledin yanmasıyla, arkada iz bırakmasıyla uğraşmaktan iyidir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Beyler oyun oynamak için hangi TV en iyisidir? VRR olan bir TV arıyorum
İyimidir iddialı konuşamam ama 3 gün önce hepsiden "TCL 50C755 4K MINI LED 50'' GOOGLE TV" aldım vrr da var ve 25.500 TL idi, amazoncum 32.000 TL yazmış.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
OLED olsun.
120 Hz olsun.
Samsung tavsiye ederim. ( LG oled kullanıyorum )
Bass hoparlörü olan bir model al. Ses sistemi kullanıyorsan es geçebilirsin.
Kullanacağın odanın büyüklüğüne göre tv seçmelisin. İnternette kaç metrekare odaya hangi büyüklükte tv alınacağına dair hesaplama tabloları var ona göre inç belirle.
Oled televizyon nasıl kullanılır önerilerine göre kullan hiçbir şey olmaz televizyonuna. Oled endişeleri geride kaldı yeter ki nasıl kullanılacağını bil ve ona göre kullan.
Oled > micro led > mini led > lcd
Teknoloji ne kadar gelişmiş olsada yinede oledler maalesef yanıyor. Yani ekranda iz kalıyor. Tavsiyem qled alman. Özellikle samsung markası. Bütçen ne kadar bilmiyorum ama qn90d işin top noktasında. Ne kadar olursa olsun maalesef oled beklenen sonu veriyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
samsung qd-oled > oled
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
https://www.donanimhaber.com/oled-tv-ve-monitorler-iskence-testine-tabi-tutuldu--171227
S95c nasılsın hocam, özellikle karanlık oda performansı?
Ben memnunum. bt ile kulaklik baglayip geceleri film izlemek guzel mesela kendi adima. Kimseyi rahatsiz etmemis oluyorsun. Eski tvde yoktu bt. Karanlik odada da yazilarin etrafi parlamiyor, ekran bildigin siyah kaliyor bunu merak ediyorsan. Onun dişinda ekstra bir test yapmadim.
-
Siz hangi modda izliyorsunuz, başka bir Türk kullanıcı ile iletişime geçtim tv parlaklık ve canlılık kötü diyor anlam_ veremedim, bir de kulaklıkta dolby ses performansı alınıyor mu hususi buna dikkat etmediyseniz başka.
hangi yıldan öğrendiniz bu bilgiyi ?
VRR'lı lg nanoled var bende, 4070süper bağlı, destekleyen oyunlarda vrr ve düşük gecikme otomatik açılıyor, g-sync ise sürekli aktif. bir hdmi giriş 120hz diğeri 60 destekliyor, oyunlarda çok iyi. bi de oyun modu diye bişi var onu açtığında çeşitli hazır profillerden görüntü modunu sçebiliyorsun. şurdaki gibi Geek StreetyoutubeLG C1 / G1 Latest Update for Game Optimizer Dashboard!https://www.youtube.com/watch?v=FHXO1UMBNd8
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korozyon -- 6 Eylül 2024; 11:13:30 >
-
Çok fazla ayarlarıyla oynamadım. Şuan film izliyorum görüntü ayarlarında hdr10+ yazıyor. Ana menüye geçince standart oluyor. Sanıyorum otomatik moddaydı. Yada buna benzer bişidi. Tvde tr dil yok bende o yüzden tam hatırlamıyorum Parlaklık ve canlılık gayet iyi. Gündüz tvnin olduğu odaya güneş düşüyorsa fazla ona bir şey diyemem ama yinede izlemesi tatmin ediyor. Kulaklık içinde cevap vermem çünkü bendeki kulaklık çok ucuz ve markalı değil. Dolby sesi destekleyeceğini sanmıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X