Şimdi Ara

Disney Plus Türkiye fiyatlarına yüzde 20 zam geldi: İşte yeni fiyatlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
2.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Disney+ Türkiye abonelik ücreti kısa bir süre önce ciddi bir oranda zamlandı. Yeni fiyat artışı, 2024 yılında yapılan ikinci zam olarak da kayıtlara geçti. Disney, Pixar, Marvel, Star Wars ve National Geographic gibi içerikleri barındıran Disney+, abonelik ücretlerine yaklaşık yüzde 20 oranında zam uyguladı.

Disney Plus için bir zam daha

Disney+ abonelik fiyatları gelen son zam sonrasında aylık 134,99 TL’den 164,99 TL’ye yükselmiş oldu. Benzer şekilde 1.349,90 TL olan yıllık abonelik ücreti ise 1,649 TL seviyesine çıktı.

Yapılan açıklamaya göre güncel fiyatların 17 Ekim 2024 itibarıyla yeni üyelikler için geçerli olduğu belirtildi. Eğer bu tarihten önce bir üyelik satın aldıysanız güncel fiyatlandırma, 21 Kasım 2024 tarihinde veya sonrasındaki fatura döngüsünde yansıyacak.

Ayrıca Bkz.Yandex, Türkiye'ye 400 milyon dolar yatırım yapacak: Yeni özellikler yolda!

Disney+ abonelik fiyatları bundan önce Şubat 2024’te zamlanmıştı. O tarihte fiyatlar yüzde 100 oranında artış göstermişti. Yeni fiyat artışı ise yüzde 22 oranıyla gerçekleşti. Disney+ ayrıca geçtiğimiz ay “Ekstra Üye” özelliğini de Türkiye’de aktif hale getirmişti. Hanenizin bir parçası olmasa bile bir aile üyenizi veya arkadaşınızı Disney+ üyeliğinize eklemek ücretli Ekstra Üye özelliği gerçekleştirilebiliyor. Bununla birlikte şifre paylaşma dönemi de noktalanmış oldu. Bu arada Disney, Ekstra Üye için güncel ücretlendirmeyi açıklamadı. Bu fiyatlandırma daha önce 134,99 TL olarak açıklanmıştı.

Kaynak:https://help.disneyplus.com/tr/article/disneyplus-price

• Kullanan kaldı mı?

• simsiyahbembeyaz kullanıcısına yanıt

VHS oynatıcımı çıkardım ben VHS kasetlerden izliyorum.

• 3 ay sabit 45 verdi aldım. Eger senelik yine iyi bi kampanya yaparlarsa tekrar alırım yoksa 3 ay s sonra direk iptal.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Atatürk muhabbetinden sonra sitesine bile girmedim, istediği kadar zamlansın.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ben de laserdisklerimi çıkardım

• Abonelik süremiz dolduğu gibi abonelikten çıktık. Yerel içerikleri tamamen kaldıranlar, woke uğruna iftiracı Ermenileri Türklere tercih edenler bu kafayla başlarını daha çoook taşlara vururlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bunların hangi birine para yetiştirelim acaba. Saçma sapan bir hale geldi bu iş.

• Hala kullananlar da artık aboneliklerini iptal etmeli..

• cihat52.5 kullanıcısına yanıt

3 aya zaten özel içerikleri bitirirsin gerek kalmaz disneye

• ne icerik varda bu parayi istiyor. marvel star wars disney filmleri var, bir iki tane izneniyorda ondan sonra hep ayni yemek yenmiyor yani. prime daha ucuz cok daha iyi icerikleri var.

• Kullanmadığım için dert değil.

• fenomen1701 F kullanıcısına yanıt

Kalite ve prestij konuşturuyorsun.  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cihat52.5 kullanıcısına yanıt
    Ben de 3 ay 45'likten aldım, tekrar almamayı düşünüyorum. İçerisi bomboş. Hadi eski marvel çizgifilmlerini ya da fox kids/jetix içeriklerini falan getirirse belki tekrar izlerim.

• Ocakta axess kampanyasıyla 500 e senelik almıştım
    Yukon veterineri ve family guy icin almistim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abboww -- 17 Ekim 2024; 22:5:56 >
  • Aslında çok bi para değil ama blutv var hb sayesinde, netflix var, amazon var. Youtube premium var. Böyle olunca diğer platformlara zamanım bile kalmıyor. Özel dizi, filmler içinde torrentten 4k Hdr indirip izliyorum. İnternet hızları artık yormuyor adamı 😅

• Macera aramaya gerek yok. TV+ ve netflix fazlasıyla yetiyor.

• Böyle bir platform vardı dimi ya..

Atatürk olayından sonra aboneliği kapatıp nasıl unuttuysam bu haber uzun zaman sonra bir anda yolda karşılaştığım sevmediğim birine karşı aynı tiksinme hissini uyandırdı.

• simsiyahbembeyaz kullanıcısına yanıt
    Haber başlığını okur okumaz aynı tepkiyi verdim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.